Şimdi Ara

aztech dsl 605ew modem kurulum için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
22.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teknosadan aztech dsl6053w aldım fakat daha önce kablosuz modem kullanmadığım için kuramadım. bana detaylı yardım edebilir misiniz lütfen?

• Modemi öncelikle ethernet kablosu ile bağlayın,
    adsl ayarlarını ve wireless ayarını yaptıktan sonra wireless ile bağlanmayı deneyin.

Aşağıdaki dökümanlar da size yardımcı olacaktır;
    ftp://ftp.aztech.com/support/singapore/ADSL/DSL605EW%20Easy%20Start%20Guide%20v1.2.pdf
    ftp://ftp.aztech.com/support/singapore/ADSL/DSL605EW%20User%20Manual%20v1.0.pdf
    http://modemsupport.blogspot.com/2007/06/aztech-dsl605ew-dsl605eu-configuration.html

• ethernet kablosunu laptopa taktığım zaman hiçbişey algılamıyor
  • Ethernetten bağladığınızda modemi tanımaz zaten, ağ bağlantısını algılar sadece.

Tarayıcıya şu adresi yazın;
    192.168.1.1
    kullanıcı adı ve şifre sorması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 15 Temmuz 2009; 15:59:21 >
  • ağ bağlantısınıda algılamıyor. pcde hiçbir uyarı falan olmuyor
  • Peki ethernet laptopa takılı iken, ethernet kablosunun diğer ucu modemde 1 2 3 4 nolu ethernet çıkışlarından
    diyelimki 3. süne bağlı. Bu durumda modem üzerindeki 1 2 3 4 yazan ledlerden 3 nolu led yanıyor olması lazım.
    (Modem adaptörü fişe takılı ve diğer ucu modeme takılı, modem açık ve güç ışığı yanıyor farzediyorum)

Sizde bu 4 ledden biri yanıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 15 Temmuz 2009; 16:23:01 >
  • arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım.buradaki bize sormus oldugu kullanıcı adı ve şifre ne acaba türktelekomun bize verdigi şifre mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratalper1987

arkadaşlar bende aynı sorunu yaşadım.buradaki bize sormus oldugu kullanıcı adı ve şifre ne acaba türktelekomun bize verdigi şifre mi

192.168.1.1 adresine girince sorduğu, modeme ait kullanıcı adı ve şifresidir. Buraya her ikisi içinde admin yazacaksınız.
    Bakınız:
    http://4.bp.blogspot.com/_zTUf3bHIHWc/RmQDya1wWzI/AAAAAAAAAJ8/u1cJMYIDDBQ/s1600-h/modem+login.jpg

Ayar yaparken gireceğiniz ise adsl bağlantısı için telekomun verdiği kulanıcı adı ve şifredir.
    Bu arada Adsl kullanıcı adını yazarken sonuna @ttnet eklemeyi unutmayın (tabi adsl hizmetini ttnet ten alıyorsanız).
    Bakınız:
    http://1.bp.blogspot.com/_zTUf3bHIHWc/RmQDjq1wWyI/AAAAAAAAAJ0/F6Qy1OWm_1g/s1600-h/web+dsl605ew.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 15 Temmuz 2009; 16:45:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erdi_ust

ağ bağlantısınıda algılamıyor. pcde hiçbir uyarı falan olmuyor

Ağ bağlantısı ayarlarından, "bildirim alanında simge göster" seçili değilse zaten hiçbir algılama belirtisi veya uyarı görmezsiniz.
    Önemli olan explorer veya benzeri bir tarayıcıdan 192.168.1.1 girerek modem ayar sayfasına ulaşabilmenizdir.
    Çünkü ethernet ile bağlanılan modemlerde tüm ayarlar buradan yapılır.
  • arkadaşlar aztech modemlerde arayüz giriş 192.168.1.1 kullanıcı adı:admin şifre:admin bende geçen kuramadım ttneti aradım modeme destek vermediklerinden dolayı beni 11820 ye yönlendirdi aradım modem kurulumunda yardımcı oldular kablosuz ayarlarımıda bilgisayarıma bağlandılar ayarlarımı yaptılar ayrıca telefonumdanda modeme bağlanamıyordum onada yardımcı oldular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.