Şimdi Ara

Aziz Yıldırımdan Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.Bahçe yönetimi bu davanın son bulması için Yargıtay'ın konuyla ilgili kararını artık olumlu ya da olumsuz vermesini istiyor

Her şeyin altından G.Saray çıkıyor

UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği 2+1 yıl Avrupa'dan men cezası, Tahkim Kurulu'nda +1'i kaldırılarak 2 yıl oldu. Fenerbahçe, hakkını bu kez CAS'ta arayacak. Başvuru dilekçesi bugün CAS'a sunulacak. (Kararın cuma gününe kadar çıkması bekleniyor.) Fenerbahçe yönetimi UEFA müfettişinin mahkeme kararları ve savunmaları es geçip polis fezlekesiyle hazırladığı raporla ceza almaktan öfkeli. Ne savunma yapılırsa yapılsın UEFA'nın karşısına Türkiye'de bile yargılanmadığı maçları çıkarmasından da rahatsız. Sarı-lacivertli yönetim, dün basınla yaptığı değerlendirme toplantısında çarpıcı noktalara temas etti:

'UEFA ASBAŞKANI ŞENES ERZİK NEREDE!'
    "UEFA Tahkim Kurulu'na 4 maçtan (A.Gücü, İBB, Karabük, Sivas) yargılanacağız diye gittik ama karşımıza 8 maç (G.Birliği, Trabzon-Bursa, TrabzonİBB, Eskişehir-Trabzon) çıktı. Türkiye'de yargılanmadığımız maçlardan yargılanıyoruz. Tüm bunlar olurken Şenes Erzik nerede? F.Bahçe, CAS'tan davayı niye çekti? Bunu en iyi o ve Platini biliyor. Konuşsun ve "Baskı yaparak çektirdik" desin. F.Bahçe bu kadar aptal mıydı karşılığı olmadan, ezbere, canım istedi çektim desin. UEFA Asbaşkanı ama ortada yok. İnsan UEFA binasına asılmış fotoğrafından utanır da ortaya çıkar."

'MAÇ BAĞLANMIŞ' İFADESİ
    "UEFA Müfettişi Palacios'un tek delili polis fezlekesi. İddianame var, mahkeme kararı var. Bunlar olunca fezleke çöp olur. Fezleke 16 Şubat 2012 tarihinde UEFA'ya Genel Sekreter Ebru Köksal imzası ile gönderilmiş. Bu tarih önemli, çünkü Silivri'de başlayan ilk duruşmanın tarihi 14 Şubat 2012. Demek ki fezlekenin tercümesi Aydınlar döneminde yapılmaya başlanmış ve gönderilmiş. Bir de burada "maç bağlanmış" ifadesi var. Zaten Aydınlar'ın istifası ile Demirören'in göreve geldiği süre arasında kalan zamanda olan herşey olmuş."

İMZALARDA HEP GALATASARAY!
    "Hangi imzaya bakarsanız altından bir G.Saraylı çıkıyor. Ebru Köksal Genel Sekreter, İlhan Helvacı TFF'de hukukun başında, Lutfi Arıboğan Başkan Vekili. Niye fezlekeyi gönderdiler? İddianame niye gitmedi? Savunmalar var, bunlar niye gönderilmedi. Lutfi Arıboğan eşiyle Tahkim üyelerinin bulunduğu otele gidip, "Devlet büyükleri tarafından Aziz Yıldırım'a ceza verilecek dendi, hala niye vermiyorsunuz" dedi diye açıkça söyledik ama çıkıp bir şey demiyorlar."

BİZİMLE DALGA GEÇİYORLAR
    "Böyle yargılama olmaz. Artık bizimle dalga geçiyorlar. Yargılanmadığımız maçlardan ceza alıyoruz. G.Birliği maçında Doğan Ercan'la görüşme deniyor, o kişinin Doğan Yeşil olduğu anlaşıldı zaten. Fezlekede 'Trabzonspor bunları yaparken F.Bahçe'de önlemek için bunlara başladı' deniyor. Demek ki bir belge var ama Trabzon ortada yok. Zaten Trabzon ortada olmadığı için olay buralara geldi."

UEFA ANLAMAK İSTEMİYOR
    Tahkim Kurulu'nda bizim lehimize ifade veren Fatih Akbaba'ya polis "300 bin lira Aziz Yıldırım'dan alıp Mecnun Odyakmaz'a verdiğini söyle" demiş. "Böyle bir şey olmadı, söylemem" dediği için 64 gün hapis yatmış. Tahkim'in gönderdiği kararda cezalar yazıyor hepsi yanlış, 'ömür boyu ceza' aldı diyor daha böyle bir ceza yok. Süreler yanlış. Şekip Mosturoğlu tüm kararlarda 2. Başkan olarak geçiyor. 4 kere itiraz ettik ama UEFA'ya daha bunu bile anlatamadık."

YARGITAY KARARINI AÇIKLASIN
    "Aynı maça birden fazla ceza verilemez, TFF bağımsızdır deniyor ama bu yargılamada hiçbir zaman iki artı iki dört etmedi. Tahkim Kararı'nda 2008 usul kanunları uygulanıyor. Bu karara göre UEFA, TFF'ye baskı yapamaz. Artık Türkiye'nin karar vermesi lazım. Futbolun üzerinde bu kadar elin olması yanlış. Bu kadar haksızlık yapılmaz. Avrupa'da demokrasi var diyorduk ama bizden beter çıktılar. Yargıtay artık davayı sonuçlandırmalı. Artı ya da eksi ne olacaksa olsun. Bu iş uzadıkça kaosa gidecek."

CAS'ta tercih Kısmet Erkiner
    CAS davalarında kulüpler kendi ülke vatandaşları olan CAS hakemlerini seçebiliyor. Yani F.Bahçe davasında 3 hakemden birinin Türk olması mümkün. Türkiye'den CAS mahkemesinde hakemlik yapan iki isim var. Bunlardan biri Türker Aslan diğeri de Kısmet Erkiner. F.Bahçe'nin Erkiner'i talep edeceği öğrenildi.

• Hakikaten çok pislik işler dönüyor...
  • verilen cezaların mantıksızlığının , işlenen insanlık suçunun , uefa nın tamamen ceza vermiş olmak için ceza verdiğinin , platininin klübü resmen kandırdığının kanıtları ..
  • https://twitter.com/Haluk_Yurekli/status/357155707226816513

https://twitter.com/Haluk_Yurekli/status/357189686529228800

Ismarlama haberler yavaş yavaş başlıyor bu güzel işte Çünkü artık biz yapmadık safhası da geçti. Artık kabullenip suçu başkasına atmak için çırpınmaya başladılar.

• ohh bee.şu yargıtay konuları acılmaya başlandı sonunda.ne olucaksa olsun arkadaş.ya şike yoktur denilip yeniden yargılansınlar.yada suclu bulunup kodese tıkılsınlar.bizde cezamızı cekelim.
  • İlk önce "namus davamız" dedikleri Cas'ı Platini baskısıyla çektiğini kabul ediyor Aziz Yıldırım. Demek ki baskıyı görünce "namus"tan vazgeçiyorsun anlamına gelir.

Sonra 3 tane Galatasaraylı göstermiş belli mevkilerde. Ardından bir de Fenerbahçeli olanları ve koskoca TBMM'den kendileri için geçen yasayı, federasyonun şike ve teşvikle ilgili cezaları değiştirmesini anlatsın.

Polis fezlekesi diye tutturmuş, İtalya'da dahil birçok ülkede futbol hukuku yargı kararı veya iddianame beklemek zorunda olmadığından polis fezlekesiyle karar vermiştir. Hayır iddianame veya mahkeme kararı gelse ne fark eder, zaten suçlu bulunmadılar mı hukuki süreçte de? Eee.

Ayrıca Yargıtay'ın kararı onaması durumunda TFF'nin o kararlara uyması gerektiğini biliyor mu? Ve uymak zorunda kalınca Fenerbahçe'nin küme düşeceğini?

Salla babam salla ama olayların arkasındaki asıl gerçeklere gelince hiç ses çıkartma. İnşallah en kısa sürede Yargıtay kararı açıklanırda kurtuluruz.

• Bir kere de ben şu şu kanıtlardan dolayı suçsuzum de be adam. Hep " bize şunu yapıyorlar " " bize bunu yapıyorlar" "altlarında şu var " " arkalarında bu var " gibi banker bilo hesabı " yaptım ama bir sor niye? " edaları.

Arkadaş suçsuzsan eğer çıkar savunmanı yaparsın inandırırsın. her savunmanda gidip " şu şu şunu dedi" dersen adam seni sallamaz. Kendini savunmaktan çok dışarıya sataşıyorsan eğer suçlusundur.
    Madem ceza aldın ama adalet olduğuna inanmıyorsun şu " yer yerinden oynar " dediğin açıklamayı yapta biz battık onlarda batsın anasını satayım diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal AYSAL'dan açıklama!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

İlk önce "namus davamız" dedikleri Cas'ı Platini baskısıyla çektiğini kabul ediyor Aziz Yıldırım. Demek ki baskıyı görünce "namus"tan vazgeçiyorsun anlamına gelir.

Sonra 3 tane Galatasaraylı göstermiş belli mevkilerde. Ardından bir de Fenerbahçeli olanları ve koskoca TBMM'den kendileri için geçen yasayı, federasyonun şike ve teşvikle ilgili cezaları değiştirmesini anlatsın.

Polis fezlekesi diye tutturmuş, İtalya'da dahil birçok ülkede futbol hukuku yargı kararı veya iddianame beklemek zorunda olmadığından polis fezlekesiyle karar vermiştir. Hayır iddianame veya mahkeme kararı gelse ne fark eder, zaten suçlu bulunmadılar mı hukuki süreçte de? Eee.

Ayrıca Yargıtay'ın kararı onaması durumunda TFF'nin o kararlara uyması gerektiğini biliyor mu? Ve uymak zorunda kalınca Fenerbahçe'nin küme düşeceğini?

Salla babam salla ama olayların arkasındaki asıl gerçeklere gelince hiç ses çıkartma. İnşallah en kısa sürede Yargıtay kararı açıklanırda kurtuluruz.

hala sallama diyor bizde bu verilen kararlar yanlış diyoruz neresini anlamıyorsun tutturmuşsunuz bi suçlu bulundunuz diye delil yok ortada neyin kafası bu ? seviye yerlerde yemin ediyorum sırf laf etmek için laf et .. blocked

• 2 sene önce her maçın altından Yıldırım-Mosturoğlu-Ekşioğlu üçlüsü çıkıyordu.

Hangi üçlü suçlu valla bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bir kere de ben şu şu kanıtlardan dolayı suçsuzum de be adam. Hep " bize şunu yapıyorlar " " bize bunu yapıyorlar" "altlarında şu var " " arkalarında bu var " gibi banker bilo hesabı " yaptım ama bir sor niye? " edaları.

Arkadaş suçsuzsan eğer çıkar savunmanı yaparsın inandırırsın. her savunmanda gidip " şu şu şunu dedi" dersen adam seni sallamaz. Kendini savunmaktan çok dışarıya sataşıyorsan eğer suçlusundur.
    Madem ceza aldın ama adalet olduğuna inanmıyorsun şu " yer yerinden oynar " dediğin açıklamayı yapta biz battık onlarda batsın anasını satayım diyelim.

adam zaten suçsusuz ve uefa dediklerimize inanmıyor uefa ya yanlış bilgiler verilmiş biz cas tan davayı platini ve erzig in bize ceza verilmeyecek anlaşalım sözleri yüzünden çektik diyor nerenle okuyorsun yazıyı ?

• Aykut ve Aziz in işi gücü gs olmus sakız gibi hiç düşmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

İlk önce "namus davamız" dedikleri Cas'ı Platini baskısıyla çektiğini kabul ediyor Aziz Yıldırım. Demek ki baskıyı görünce "namus"tan vazgeçiyorsun anlamına gelir.

hala sallama diyor bizde bu verilen kararlar yanlış diyoruz neresini anlamıyorsun tutturmuşsunuz bi suçlu bulundunuz diye delil yok ortada neyin kafası bu ? seviye yerlerde yemin ediyorum sırf laf etmek için laf et .. blocked

Yahu Aziz Yıldırım kaç defa "Biz temiziz" diyemedi onun yerine "Biz de diğer takımlar kadar temiziz" dedi. Çıkıp bas bas bağırmadı, bağıramadı "Şike yapmadık" diye.

Ortada kayıtlar var, izlediğimiz maçlar var. Mahkeme kararı var, Uefa kararı var. Göz var nizam var. Yeter arkadaş. İşkembeden sallıyoruz sanacak görende.

• quote:

Bir kere de ben şu şu kanıtlardan dolayı suçsuzum de be adam. Hep " bize şunu yapıyorlar " " bize bunu yapıyorlar" "altlarında şu var " " arkalarında bu var " gibi banker bilo hesabı " yaptım ama bir sor niye? " edaları.

Sorunda o ya zaten. Kendisi bile suçsuzum diyemeyen Aziz için hala ona inanan taraftarlar var. Hala ortalığı karıştırma peşinde ama treni kaçırdı Aziz artık dibi görecek, kaçışı yok.

• Şike yapmak suç değil de bunu UEFA'ya (UEFA'nın isteği üzerine) rapor etmek suç. Aziz Yıldırım'ın ruh sağlığını gerçekten iyi görmüyorum
  • Aziz ve Azizcilere o kadar aciyorum ki. Yazik. Cok uzuluyorum rezil bi durumda. Her aciklamasinda daha da batiyor. 5 yasindaki kuzenim daha mantikli. Yazik lan harbi yazik uzuluyorum bi insanin bu hale gelmesine. Koskaca kulup falan. Neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Şike yapmak suç değil de bunu UEFA'ya (UEFA'nın isteği üzerine) rapor etmek suç. Aziz Yıldırım'ın ruh sağlığını gerçekten iyi görmüyorum

arkadaşım neresini anlamıyorsun şike yok ortada delil yok neyi anlatıyorsun sen ? ne var elinde şike ile alakalı ? tamamen tff deki bi kaç gs linin sana verdiği bilgi ona göre ceza veriyorsun .. ceza veren hiçbir kurumun güvenilirliği yok ..
  • quote:

quote:

quote:

Yahu Aziz Yıldırım kaç defa "Biz temiziz" diyemedi onun yerine "Biz de diğer takımlar kadar temiziz" dedi. Çıkıp bas bas bağırmadı, bağıramadı "Şike yapmadık" diye.

Ortada kayıtlar var, izlediğimiz maçlar var. Mahkeme kararı var, Uefa kararı var. Göz var nizam var. Yeter arkadaş. İşkembeden sallıyoruz sanacak görende.

bu sana son cevabım çünkü sen bilmeden sallıyorsun .. aziz yıldırım ntvspor a son katıldığı programı izle ve kaç defa biz şike yapmadık biz suçsusuz dediğini gör .. seviye yerlerde daha bilmeden cevap yazıyorsun.. blocked ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Şike yapmak suç değil de bunu UEFA'ya (UEFA'nın isteği üzerine) rapor etmek suç. Aziz Yıldırım'ın ruh sağlığını gerçekten iyi görmüyorum

arkadaşım neresini anlamıyorsun şike yok ortada delil yok neyi anlatıyorsun sen ? ne var elinde şike ile alakalı ? tamamen tff deki bi kaç gs linin sana verdiği bilgi ona göre ceza veriyorsun .. ceza veren hiçbir kurumun güvenilirliği yok ..

peki

• quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Aziz ve Azizcilere o kadar aciyorum ki. Yazik. Cok uzuluyorum rezil bi durumda. Her aciklamasinda daha da batiyor. 5 yasindaki kuzenim daha mantikli. Yazik lan harbi yazik uzuluyorum bi insanin bu hale gelmesine. Koskaca kulup falan. Neyse

bende senin gibi sırf rakip diye verilen ceza lara sevinmenenlere acıyorum çünkü benim dayanaklarım var aziz yıldırımın şike yapmadığını savunmaya ama senin bi dayanağın yok tamamen senin ahlaki seviyenle alakalı ne yazıkki ..
  • quote:

quote:

adam zaten suçsusuz ve uefa dediklerimize inanmıyor uefa ya yanlış bilgiler verilmiş biz cas tan davayı platini ve erzig in bize ceza verilmeyecek anlaşalım sözleri yüzünden çektik diyor nerenle okuyorsun yazıyı ?

Kalın işaretlediğim yeri nerenle okudun?

Ayrıca " bize ceza vermeyin biz davayı çekelim" gibi saçma bir durum mu var?

Bu ne demektir biliyor musun?

Ben CAS a dava açtım ama suçumda var. Sen bana suçumdan ceza verme ben de prestijin lekelenmesin diye davayı geri çekeyim.

Eğer haklıysanız, suçsuzsanız sonuna kadar hakkınızı ararsınız. Arada iki üç vaat için haklı olduğunuz bir durumdan vaz geçmezsiniz.

Şöyle sorayım size.

Birisi sizi gasp ediyor, tartaklıyor, paranızı alıp gidiyor. Siz de bu adama dava açıyorsunuz. Bu davadan niye vazgeçersiniz?

Adam size gelip " tamam hacı gel paranı vereyim. uf olan yerleri öpeyim" derse vazgeçer misiniz?

Ben kendi adıma söyleyeyim, böyle bir durumda haklıysam, tamamiyle suçsuzsam eğer kesinlikle davayı çekmem. Kimin menfaati zedeleniyormuş, kime yara açıyormuş umursamam bile. Benim hakkımı gasp edenin peşinden sonuna kadar giderim.

Aziz Yıldırım ne yaptı?

Biz suçsuzuz dedi CAS a dava açtı. sonra dava bir anda geri çekildi. Sebebi kimse söylemedi. Hatta UEFA ya savunma verdiklerinde bile açıklamadı. " gidin ona sorun o bilir" diyip geçiştirdi. Arkadaş biliyorsan eğer konuşacaksın. Şöyle bir durumda hala susuyor ve " konuşursam yer yerinden oynar " dediği belgeleri ortaya dökmüyorsa hala çekindiği şeyler vardır diye düşünüyorum. Tertemiz, ak pak masum bir adam bu söylediklerini ortaya atar sonucu ne olursa olsun kendini ve çok sevdiği kulübü temizlemeye çalışır.

Milletin Baransu nun ses kayıtlarını hala istiyorken Aziz Yıldırım ın bu sözlerine tepkisiz kalmasına anlam veremiyorum. Yeri gelince Emenike nin para sayma görüntüleri nerde diye soran tipler Aziz Yıldırım a belgeler nerde niye koymuyorsun diyemiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.