Şimdi Ara

Aziz Yıldırım tekrar başkan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe genel Kurul üyesinden aldığım bilgidir.

Seçimlerde tek aday yine aziz Yıldırım olacak.

Aday olacağını söyleyenler susturuldu bile.

Zaten seçim bilerek uzak tarihe atıldı.

Dün fatih Terim'in millittakım ile anlaşma imzaladığını söylemiştim. Bir kaç saat sonra gönderildi.

Aziz in amacı zaten buydu rakipler kötü gidecek fener sadece lige odaklı olduğundan bir kaç maç iyi skor elde edince taraftar sesini kesmiş olacak ve tek aday olarak gireceği seçimden tekrar başkan olarak çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya şu yargıtay ne oldu arkadaş.1.5 yıl oldu.hala bakılmazmı dosyaya.yargıtay olmayacakmi?anlamadım ben bu işten bişey.tıksınlar geri şu adamı kodese.
  • Zaten bu kadar iyi şeyin üst üste gelmesi olmazdı bir yerden darbe yiyecektik

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın efsanesi alex gitti, aykut kocaman gitti, şu zamanlarda fatih terim gitti. Bi bu adam gitmedi.

Neyi ispat etmeye çalısıyor, neyi aklamaya çalışıyor anlamak mümkün değil. Anasını aglattı kulübün. Utanmadan koltuk kavgası veriyor.

• Ek olarak; en kötü günlerinde bile bu adamı savunduk, kulüp dagılmasın, zarar görmesin diye destek çıktık.

Ama o verdiği sözleri tutmadı, taraftara bile savas açtı. Kulübe verdiği zararı anlatmaya bile gerek yok. Bu saçmalık artık bitmeli.

Taraftar olarak bizimde suçumuz var tabi. Bu kadar iyi niyetli olunmaz.

• 2 Sevindirici haber, 1 kötü haber bir kere combo yapamadık mehter takımı gibiyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

Fenerbahçe genel Kurul üyesinden aldığım bilgidir.

Dün fatih Terim'in millittakım ile anlaşma imzaladığını söylemiştim. Bir kaç saat sonra gönderildi.

Aziz in amacı zaten buydu rakipler kötü gidecek fener sadece lige odaklı olduğundan bir kaç maç iyi skor elde edince taraftar sesini kesmiş olacak ve tek aday olarak gireceği seçimden tekrar başkan olarak çıkacak.

Fenerbahçe genel Kurul üyesinden aldığın bilgilere pek güvenme derim.

Transfer dönemlerinde de Fenerbahçe genel Kurul üyesinden aldığım bilgi diyerek şu oyunca gelecek şu oyuncu gönderilecek diye konular açılıyordu. Sonra hiç biri olmadı. Hatta yönetimin içinden bile bilgi aldım diyenler oluyordu.

Bu tür haberler forumlarda artık itibar görmüyor.

Örneğin Sezon başında bir arkadaş İkinci başkanlardan biri bir yakınımın tanıdığı ondan C.Baroni gönderilecek bilgisi aldık demiş di. Baroni hala takımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Zaten bu kadar iyi şeyin üst üste gelmesi olmazdı bir yerden darbe yiyecektik

Beter olun.
    Bize dünden beri gülersiniz ha.alın size derdin katmerlisi.

• bi insan şike yaptı diye bu kadar ödüllendirilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Beter olun.

Merak etme yargıtay kararı onayacak ve aziz hapsi boylayacak maks 1 sene daha cekeriz sonra güzel olcak hersey

• haberin doğruluğu yok gs arkadaş ortaya bir konu atmış gündemi değiştirmek için başka birşey değil
  • Bu seçimde Aziz Yıldırım'ın tek aday olacağına inanıyor musun? İstihbarat iyimiş...
  • Yılan haber,diğer adayları nasıl susturabiliyor?! Hadi koç neyse de Saran'a engel olamaz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Fenerbahçe genel Kurul üyesinden aldığım bilgidir.

Fenerbahçe genel Kurul üyesinden aldığın bilgilere pek güvenme derim.

Transfer dönemlerinde de Fenerbahçe genel Kurul üyesinden aldığım bilgi diyerek şu oyunca gelecek şu oyuncu gönderilecek diye konular açılıyordu. Sonra hiç biri olmadı. Hatta yönetimin içinden bile bilgi aldım diyenler oluyordu.

Bu tür haberler forumlarda artık itibar görmüyor.

Örneğin Sezon başında bir arkadaş İkinci başkanlardan biri bir yakınımın tanıdığı ondan C.Baroni gönderilecek bilgisi aldık demiş di. Baroni hala takımda.

Haberi aldığım kişi daha önce aykutun istifasını ve ersun yanalın geleceğinide söylemişti.

Dün kalabalık bir yemek vardı. Haber oradan geldi. Net bilgi gibi birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

haberin doğruluğu yok gs arkadaş ortaya bir konu atmış gündemi değiştirmek için başka birşey değil

Transferin açıklanmasından 2 hafta önce yazmıştım.
    Kaynak aynıydı. Adaylar engellenemeye bilir.
    Bastırır parayı bende aday olurum.

İddia azize rakip olabilecek kimse aday olmayacak.

Saadettin aday olsada aziz içerde organizasyonu tamamlamış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

haberin doğruluğu yok gs arkadaş ortaya bir konu atmış gündemi değiştirmek için başka birşey değil

Transferin açıklanmasından 2 hafta önce yazmıştım.
    Kaynak aynıydı. Adaylar engellenemeye bilir.
    Bastırır parayı bende aday olurum.

İddia azize rakip olabilecek kimse aday olmayacak.

Saadettin aday olsada aziz içerde organizasyonu tamamlamış.

Tam imzadan 19 gün önce twitter dan yazmışım :)

Aha 29 haziran fanatik gazetesi...

• iyide bundan size ne sevgideğer gs li arkadaşlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Beter olun.

Merak etme yargıtay kararı onayacak ve aziz hapsi boylayacak maks 1 sene daha cekeriz sonra güzel olcak hersey

Valla bu Aziz yıldırımın sağı solu belli olmaz.cezaevine düşse firar eder yine yönetir kulübü.

• Aziz Yıldırım'ın tekrar aday olma ihtimali çok yüksek ama tek aday olacağını sanmıyorum. Nitekim S. Saran adaylığını açıkladı bile. Yıldırım'ın tekrar başkan seçilme ihtimali zayıf bence. Genel kurul üyeleri aptal değil.

Yargıtay'dan önce UEFA okkalı bir ceza verecek bence.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.