Şimdi Ara

aziz yıldırım nasıl bu kadar emin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünkü açıklamalarına bakıyorum o kadar kesin konuşuyor ki.. öte yandan taraftarın bu denli istemediği bir adam nasıl böyle bir tutum içinde oluyor bu da başka bir konu. insan biraz utanmalı.

• Ali Koç’ta kendinden emin konuşuyor. Korkmanıza gerek yok. Eski başkan ne dese yapamadı şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık kongre üyelerini satın almıştır da ondan

Seçilirse sasirmam

• Seçilecem rahat olun, Aykut hocayı da tekrar takımın başına getirecem diyor belli ki kongreyi de satın almış

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Ali Koç’ta kendinden emin konuşuyor. Korkmanıza gerek yok. Eski başkan ne dese yapamadı şimdiye kadar.
    yok dostum ya ali koç bu kadar emin konuşmuyor. cumhurbaşkanı bile seçimden bu kadar emin konuşmuyor. başka bir güven var şuan azizde
  • Kulübün sahibi gibi konuştu dün taraftara ayar çekicem seçilicem falan.Vaadiniz varmı diyolar vaadim yok diyor e hani o kadar projen vardı o vardı bu vardı.Bunları sormazlarmı adama?

• Arkadaşlar 20 yıldır Aziz Yıldırım başkanlık yapıyor, haliyle genel kuruldaki üyeleri seçme belirleme konusunda ciddi gücü var. Neredeyse kendi dizayn ettiği seçmenlere karşı seçime çıkıyor, rahat olması normal ve kazanma ihtimali yüksek...

Düşünün 3 yıl başkanlık yapan Dursun Özbek bile mali sportif olarak başarısızlıklara rağmen, genel kuruldaki üyeler üstünde ciddi etkisi vardı. Üyelere yemekler, vaatler, çıkarlar sunarsan dönüşü oy olur.

Arkadaşlar biz taraftar olarak kulüplerimize armalara ciddi anlamlar yüklüyoruz, fakat herkes aynı mantıkta değil...Ufacık çıkarları uğruna camialarını düşünmezler, Aziz Yıldırım olmuş Ali koç olmuş bakmazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyseki dediklerini yapamama konusundaki basiretsizliği ve beceriksizliği beni daha bir çok rahatlatıyor. Ali Koç gibi büyük biri kaybedeceği yarışa girmez. Bu adam dün başkan olmaya karar vermedi. Her şeye hazırlanmıştır.
  • Aziz Y'ye göre bu sene de şampiyonduk.

Pazar günü kaybedince, Pazartesi sabahı büyük ihtimalle felç olacak sinirinden...
  • 4 senede bir kupa bile alamamızın tek nedeni Aziz yıldırımın eskisi gibi hırslı olmayışındandır. Secilirse şaş kaza 1 şampiyonluk gelir bunada başarı derler

Taze kan gerek tekrar sportif başarılar için....

• Bu asalak seçilirse stada parayla adam toplar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Bu asalak seçilirse stada parayla adam toplar artık.
    Onuda klübün kasasından yapıyor emin ol.
  • Şimdiye kadar söylemiş olduğu hiç bir şey tutmadı. Boşverin.

• Ali Koç : 10.000 üye bilgilerini bize ulaştırdı. Seçim konusunda ben ya da başkan, ikimizden biri hayal görüyor.

Hayal gören Ali Koç olmadığına göre, kimin hayal gördüğü belli. Aziz 5 gün sonra tarihe karışacak. Eski ihtişamlı Fenerbahçe geri dönecek.

• Rikuride kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam umarım.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    İşte bunu taraftara anlatamadım. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Yok AK kaybedeceği seçime girmez, yok bütün taraftarın sesi stadı saracak, yok bilmem ne... Ya arkadaş seçim kapalı kapılar ardında olacak, kimin kime oy verdiğini bilmeyeceksiniz. Bilsen de engel olamayacaksınız. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Kaç gün kaldı konusu açıp üstüne bir de saat sayıyorlar. Allah'ım sen bu taraftara akıl fikir ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

İşte bunu taraftara anlatamadım. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Yok AK kaybedeceği seçime girmez, yok bütün taraftarın sesi stadı saracak, yok bilmem ne... Ya arkadaş seçim kapalı kapılar ardında olacak, kimin kime oy verdiğini bilmeyeceksiniz. Bilsen de engel olamayacaksınız. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Kaç gün kaldı konusu açıp üstüne bir de saat sayıyorlar. Allah'ım sen bu taraftara akıl fikir ver.
    Biz de sana şunu anlatamadık, Ali Koç da Aziz Yıldırım da aynı yerlere gidiyor. Birinin toplantısına kaç kongre üyesi geliyor, diğerinin kaç? Seçimden sonra Aziz Yıldırım kazanırsa gelip haklıymışsın derim, sen pazar günü Ali Koç kazanınca yanılmışım diyecek misin?

Valla Aziz ceketini koysa kazanırcıların çoğunlukta olduğu zamandan beri Ali Koç kazanacak diyorum, şimdi taraftarın da çoğu Koç'un seçileceğine inanıyor seçilemezse benim için büyük şok olur ve baya yıkılırım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 30 Mayıs 2018; 9:53:44 >

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Yanılırsam elbette ki yanılmışım diyeceğim ama gerçekçi düşünürsek aynin kazanma olasılığı her zamanki gibi daha yüksek. Nedenlerini bir önceki yorumda yazdım. Kendi gözümüzle değil kan emicilerin gözüyle bakarsak durum daha iyi anlaşılır.

• Aziz Bey tam bir winner , kazanır.
  • Seçimi kazanacak. Fb taraftarı genel kurulunda gram haberi yok.

Fenerbahçe efsanesini seçilemeyeceğini düşünüyor. Fenerbahçe efsanesi olmak kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 30 Mayıs 2018; 10:14:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.