Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM İstatistiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9 kez GS Şampiyonluğu
    2 Kez BJK Şampiyonluğu
    1 kez BURSA Şampiyonluğu

Yaşatmıştır taraftarına

5 kez de fenerbahçeyi nasıl olduysa şampiyon yapmıştır. Azizciler e saygılar....

• Neredeyse iki yıldızı bize bu takmış vay be...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsızlık

• Bu senede şampiyon olursak cidden iki yıldızı bize büyük başkan takmış oluyor.
  • Kimsenin hakkını yedirmem, öyle istatistik olmaz. Onu veriyorsan bunu da vereceksin.
    "Ahmet Dursun Seba Gitsin" "Tam 15 yıl oldu, senin süren doldu, yeter artık Seba, haydi istifa..." diyenlerden hiçbir farkınız yok.
    Nankörlük etmeyin.

• Kötüler uzun yaşarmış da buna da bir vurmadı sağlık sorunları. Git artık 1,50 diktatör
  • 2 yildizi aziz degil biz taktik.ozellikle fb sitelrinde (antu vb..) bu tur yazilar var.Sanki hersey fenerin elinde tek guc fener de kendi eliyle bize verdi sampiyonluklari.boyle bisey yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Aziz YILDIRIM İstatistiği

• Bionic. kullanıcısına yanıt
    20 yıl fenerin başında ben bile olsam bu kadar kupa alınırdı heralde ?
  • Atixengineer kullanıcısına yanıt
    Onu ima ederek söylemedim; ironi yapıyordum.

• Fenerbahçe'nin bir şampiyonluğunu eksik yazmışsınız. Onun dışında yukardaki arkadaş doğru yazmış. Öyle bir söylüyorsunuz ki Fenerbahçe'nin 57/57 şampiyonluk yaşaması lazım. Hediye etme olayı falan çok abartılıyor.

Tek tek baktığınız zaman Galatasaray'ın Aziz Yıldırım sayesinde şampiyon olduğu sezon sayısı 1-2'dir. Biri bu sezon Ersun Yanal, birinde de 2001'de şampiyon yapan Mustafa Denizli'yi göndermişti.

Diğerlerine baktığınız zaman 96-00 sürecinde zaten hızını almış UEFA kupasına yükselen bir Galatasaray'la 90'larda toplam 1 şampiyonluğu olan, o şampiyonluktan sonra da kendi kadrosunu kendi dağıtmış bir Fenerbahçe var. Sihirli değnek lazım ki o Hagili Hakan Şükürlü Galatasaray'ın hızını kessin.

2006'da 2 yıldır şampiyon olan hocayla devam etti, göndermeli miydi? En iyi kadro da Fenerbahçe'deydi. 2008'de yine şampiyon olan Zico'yla devam etti, kadro bizdeydi, ceyrek final oynadı ama şampiyon olamadı. 2012'de hapiste, 2013'de kadro üstünlüğü bu şike olayları sebebiyle Galatasaray'daydı. Yani şu saydıklarım arasında bir başkanın yapacağı şeyleri yapmış, dahası elinden gelmez bir insanın. Bu sezon zaten %100 hatalı.

Esas Beşiktaş'ın 2 kez, Bursa'nın da şampiyon olduğu sezonlarda teknik direktör seçimleriyle hata yaptı. O sezonlarda Lorantla, 70 yaşındaki Aragonesle, 2. Daum dönemiyle 3 şampiyonluk verdi. Galatasaray kendi gücüyle olurken esas bu sezonlarda Fenerbahçe verdi. Yani yanlış yere bakıyorsunuz. Sanki Galatasaray bir köy takımı da anca Fener verirse kupa alırmış gibi davranıyorsunuz.

Onun dışında ne yönden eleştirirseniz eleştirin. Sadece bu Galatasaray'ı şampiyon yapma meselesi abartıldığı için uzun uzun yazmak istedim. Sonra gelip 15 yaşındaki çocuklar Azizci demesin diye, ben de başkana emeklerinden dolayı saygım olsa da Ali Koç'un gelmesini çok isterim. Ama hangi başkan olursa olsun Fenerbahçe'nin tüm lig tarihine baktığınız zaman zaten şampiyonluk oranı 1/3 falan olacaktır. Bu oran Aziz Y.'dan önce de böyleydi sonra da böyle olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yununu

https://store.donanimhaber.com/fe/7f/ba/fe7fba116fd765d6eaaf0b904e30b878.png

Keşke çocuk olsaydın da, "çocuk aklı" deseydim.

• Umumiyetle ya Fb ya Gs lig şampiyonu olmasına rağmen Aziz Yıldırım resmen istatistiklerde takımı ağlatmış.O,bir başarısızlık timsali!
  • ve 10 oldu......
  • Bionic. kullanıcısına yanıt
    senin çocuk olduğun belli kardeş vizyonun düşük birkere

akıl var mantık var futbol branşı klübü ayakta tutar en çok para kazanacağın yer futbol başarısıdır.... Futboldan kazandığın para reklam prestij ile diğer branşları ayakta tutarsın.....

bu 1

aziz gitsin diğer branşların başkanı olsun futbola dokunmasın bu 2

3.sü transfer yapmayı bilmiyor 11 yıldır selçuk şahinle oynuyor bu adam messi de bizim mi haberimiz yok çocukluğuna ve mantıksızlığına veriyorum. Yoksa sen azizmisin... Alexi gönderip selçuğu kadro da tutmak bekir serdar krasiç ve daha sayamadığım kazmaları takıma toplamak ancak senin ve aziz gibi çocukların beyni ile olur kapiş
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    adamın savunulacak tarafı kalmamış destan yazmışsın senin görüşündür...

benim görüşüm ise bizzat aziz beyin hediyesidir.

denizlide eliylen verdi

trabzon maçında eliylen verdi

bursaya al senin olsun dedi...

ersunu kovdu al senin olsun dedi.

alexi kovdu basiretsiz takımlar kurdu

maldonadolar krasiçler selçuk şahinler bekirler serdarlar guizalar daha sayamadığım tomarla 3. sınıf topçular doldurdu. Stadı herkesten önce yaptı herkesten fazla gelir elde etti fakat sonuç hüsran...

gs ise senin söylediğin aksine 2000 lerden sonra zor durumda idi tvden para topluyordu stadı yoktu borcu coktu başka bir başkan olsa idi fbde lige ambargoyu koymuştu...kardeş bana göre aziz şampiyonlukların 100 de 70 ini hediye etmiştir.
  • 9 sampiyonluk ama o dönemde GS, cok siddetli bir mali krizde yasadi. Otel parasi ödeyecek gücümüz yoktu. (2003den sonra 2006ya kadar falan) Skibbe, Rijkaard ve Mancini gibi kötü TD tercihleri de yaptik. Yoksa rakam cok daha yüksek olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

senin çocuk olduğun belli kardeş vizyonun düşük birkere

akıl var mantık var futbol branşı klübü ayakta tutar en çok para kazanacağın yer futbol başarısıdır.... Futboldan kazandığın para reklam prestij ile diğer branşları ayakta tutarsın.....

bu 1

aziz gitsin diğer branşların başkanı olsun futbola dokunmasın bu 2

3.sü transfer yapmayı bilmiyor 11 yıldır selçuk şahinle oynuyor bu adam messi de bizim mi haberimiz yok çocukluğuna ve mantıksızlığına veriyorum. Yoksa sen azizmisin... Alexi gönderip selçuğu kadro da tutmak bekir serdar krasiç ve daha sayamadığım kazmaları takıma toplamak ancak senin ve aziz gibi çocukların beyni ile olur kapiş

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

20 yıl fenerin başında ben bile olsam bu kadar kupa alınırdı heralde ?

Seni koyun sürüsünün başına bile kimse koymaz koskoca Fenerin başına Galatasaray bölümünün azılı trollerinden biri ha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.