Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM HALA FENERBAHÇEYİ YÖNETMEYE DEVAM EDECEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarim bir daha Fenerbahçe lafini bile agzina alamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Le' Sin

quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

1 yıl hapis neden yattı ? şike davası yüzünden ve bununla övünebiliyosan ne diyim sana ben , adam Fenerbahçeye iyiği şike davasıylamı yaptı bunu iyilikten sayıyosan benim diyebiliceğim bişey yok senin iyilik anlayışın bu demekki.

Benim bildiğim kadarıyla ergenekon davası ile ilgili bir durum varmış öyle diyorlardı.Fakat bu onun şike yapmadığını göstermez..

Ergenekondan yatan adam " ben fenerbahçe için 1 yıl içeride yattım " der mi? Şike davası kapsamında " silahlı örgüt kurmak" dan dolayı tutuklu yargılandı. 1 yıllık süreç ceza değildi yani.

Doğrudur hocam.Ben ergenekon kasası olması nedeni ile içeride uzun süre kaldı diye duymuştum..

• İyide Aziz Yıldırım yaptı diyelim ondan önceki yıllar olmadı mı herkes Ak biz Kara mıyız sizce ?

İmkanı var mı böyle birşeyin ?

GS Denizli maçında yapmadı öylemi ?

Trabzon hatır şikesi yapmadı öylemi ?

Güldürmeyin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullMoon W

İyide Aziz Yıldırım yaptı diyelim ondan önceki yıllar olmadı mı herkes Ak biz Kara mıyız sizce ?

İmkanı var mı böyle birşeyin ?

GS Denizli maçında yapmadı öylemi ?

Trabzon hatır şikesi yapmadı öylemi ?

Güldürmeyin ?

Bu senin " şike yaptı" gerekçesiyle ceza alacağın gerçeğini değiştirmez. Sen " niye yaptınız ulan!!" diyeceğin yere " ama onlarda yaptı" diyerek çocuk gibi zırlarsın ama cezayı yediğinle kalırsın.

Yapma gözünü seveyim. Ülkede şikenin teşvikin yapıldığını herkes çok iyi biliyor. Ama sen ceza alıyorsun. Aldığın cezanın sorumlularını sorgulayacağına diğerleride yaptı onlara niye yok diyorsun.
  • Yapmıştır yapmamıştır demiyorum,

Ama aslında yapmak değilde yakalanmıştır diyelim diğerleri yakalanmamıştır hepsi bu

Dünyada şike yapmayan takım yok.

Mesela Messi bence Şikenin babası
  • quote:

Yapma gözünü seveyim. Ülkede şikenin teşvikin yapıldığını herkes çok iyi biliyor. Ama sen ceza alıyorsun. Aldığın cezanın sorumlularını sorgulayacağına diğerleride yaptı onlara niye yok diyorsun.

Sen niye ceza aldın biraz onun gerekçelerinide sorgula derim...Senelerdir şikenin olduğunu cümle alem biliyor, niye birden bire bu operasyon yapıldı acaba ? Hemde özel mahkemeler kurularak...Silahlı çete lideri, silahlar bilmem neler diye gösterildi. Bu kadar safmısınız harbi ? AY yi filan savunduğum yok ben memlekette belli güç odaklarının istedikleri gibi nasıl at koşturduklarını söylüyorum

Uzan, Doğan, en son Karamehmet, Balyoz, Ergenekon vs vs gider...Adamlar istediklerini indirip, istediklerini bitiriyorlar..İşlerine ne gelmiyorsa artık, nereye göz diktilerse...

Digitürk e neden el koyuldu ? Karamehmet ödeyemeyecekmiydi o kadarcık borcu ? Ferit Şahenk e peşkeş çekmek içinmi yaptılar acaba ? Yakında belli olur...Ferit ki, gezi olaylarında kanallarıyla neler yaptı herkes gördü, kimin neyin yalakası cümle alem ögrendi....

Madem şike işlerine giriyorsun o zaman 10 seneyi al 15 seneyi al...Takip başlatıp, hemen yasa çıkartma ardından...

• bizim ülkede bir akıl tutulmasıdır gidiyor. son seçimde fikret ormanın karşısına demirören geçse demirören kazanırdı. şimdi aziz yıldırım ömür boyu men alsa ve fenerbahçe kongre üyeleri arasında aziz yıldırım yöneticiliğe devam etsin mi? gibi bir oylama yapsa büyük oranla evet çıkar. her toplum layık olduğu şekilde yönetili sözüne hep inanmışımdır. bu ülkede layık olduğu gibi, kulüplerde,futbol takımlarıda layık oldukları şekilde yönetiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

+1

Aziz Yıldırım o damgadan kurtulur bi kenara çekilip bahçesinde çiçek sular en fazla , ama Fenerbahçe artık bu damgadan kurtulamaz.

Juventus o damgadan kurtuldu babalar gibi. Biz niye kurtulamayalım.

Ayrıca kenara çekilip kurtulur dediğin adam Fenerbahçe için 1 yıl hapis yattı.

juventus un gücüyle kendi gücünü bir tutuyosun öyle mi? bide böyle komik benzetmeler olmuyor mu sabah sabah güldürüyosunuz portoya ceza verilmedi bize de verilmez aauuuvv bir de tam tersi olan bi ton klüp hakkinda bir örnek görmedim.hep boyle baka baka bu duruma düştünüz.biz ceza almayiz biz temiziz diye diye cözüm sürecini de uzattiniz şimşekleride üzerinize cektiniz.MAA zamaninda puan silme cezasina sizlanmasaniz şimdi herşey geçmişti ama ders olmuştur bu size

• quote:

Orijinalden alıntı: clyme

quote:

quote:

+1

Aziz Yıldırım o damgadan kurtulur bi kenara çekilip bahçesinde çiçek sular en fazla , ama Fenerbahçe artık bu damgadan kurtulamaz.

juventus un gücüyle kendi gücünü bir tutuyosun öyle mi? bide böyle komik benzetmeler olmuyor mu sabah sabah güldürüyosunuz portoya ceza verilmedi bize de verilmez aauuuvv bir de tam tersi olan bi ton klüp hakkinda bir örnek görmedim.hep boyle baka baka bu duruma düştünüz.biz ceza almayiz biz temiziz diye diye cözüm sürecini de uzattiniz şimşekleride üzerinize cektiniz.MAA zamaninda puan silme cezasina sizlanmasaniz şimdi herşey geçmişti ama ders olmuştur bu size

Bugün bize yarın size...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Sen niye ceza aldın biraz onun gerekçelerinide sorgula derim...Senelerdir şikenin olduğunu cümle alem biliyor, niye birden bire bu operasyon yapıldı acaba ? Hemde özel mahkemeler kurularak...Silahlı çete lideri, silahlar bilmem neler diye gösterildi. Bu kadar safmısınız harbi ? AY yi filan savunduğum yok ben memlekette belli güç odaklarının istedikleri gibi nasıl at koşturduklarını söylüyorum

Uzan, Doğan, en son Karamehmet, Balyoz, Ergenekon vs vs gider...Adamlar istediklerini indirip, istediklerini bitiriyorlar..İşlerine ne gelmiyorsa artık, nereye göz diktilerse...

Digitürk e neden el koyuldu ? Karamehmet ödeyemeyecekmiydi o kadarcık borcu ? Ferit Şahenk e peşkeş çekmek içinmi yaptılar acaba ? Yakında belli olur...Ferit ki, gezi olaylarında kanallarıyla neler yaptı herkes gördü, kimin neyin yalakası cümle alem ögrendi....

Madem şike işlerine giriyorsun o zaman 10 seneyi al 15 seneyi al...Takip başlatıp, hemen yasa çıkartma ardından...

Ben yapılan operasyon ile ilgili fikrimi " ben de bunun şike operasyonu olduğuna inanmıyorum" diyerek defalarca belirttim. Benim bahsettiğim tamamiyle farklı bir durum.

bu adam 13 yıldır kulübün başında. Başarılı olduğu sezonlar ve yatırımlarda var. bunları kesinlikle silip atmıyorum.

Öte yandan

13 yılda gs 8 şampiyonluk, bir süper kupa, bir uefa kupası, bir cl çeyrek final görmüş.
    13 yılda fenerbahçe 4 şampiyonluk, bir cl çeyrek finali, bir uefa yarı finali görmüş.

Futbol anlamında başarısız. Diğer yanlara bakıyoruz.

Fenerbahçe onun yaptığı açıklamalardan dolayı şuan ülkenin en antipatik ve en fazla düşmanı olan kulüp.
    avrupada sıfır çekerek bu konuda tarihine bir damga vurduran bir kulüp.
    operasyonun başlangıcı ne olursa olsun sırf Aziz Yıldırım ın egosu, " 3 yılda 3 şampiyonluk " sözü yüzünden bir şekilde bu işlere bulaşmış bir adam yüzünden alnımıza vurulmuş " şikeci " damgası.

övüne övüne bitiremediğimiz 17 de 16 muhabbeti şuan tamamiyle şüpheli durumda. Temiz olduğunu söylesek de ortaya sürülen belgeler ve alınan kararlar tersini söylüyor. Sen ben inanmıyoruz ama tarih bunu böyle yazacak.
    Koskoca Fenerbahçe tarihi Aziz Yıldırım gibi bir yönetici görmedi. İyisiyle kötüsüyle.

Ama Aziz Yıldırım daha olayın başında " ben başkanlıktan çekiliyorum" diyip yargıda tek başına devam etseydi şuan bu cezayı değil yapacağımız transferleri ve avrupa serüvenimizi konuşuyor olurduk.

Aziz Yıldırım la uğraşılıyor olabilir. Farklı olaylardan dolayı bu durum bize patlamış olabilir. Ama olay şu,

Sen takımına güvenmedin mi de gittin adamlarla anlaşmaya çalıştın?
    Sen bu olay patlak verirse diye hiç düşünmedinmi de böyle şeylerin altına girdin?
    Savunmanı dahi " başkaları da yapıyor" diye yapan bir adamın bu işlere bulaşmadığını düşünmek çok büyük bir gaflettir.
    Çıkıp şuan " Şıtav Bükreş e niye ceza vermediniz " diye sorsa bizim cezamız düşecek mi sanki? En fazla o adamlarda 1 sene ceza alır. Bu da şunu gösterir Aziz Yıldırım kendi kulübü başarılı olsun diye değil, rakibi başarısız olsun diye uğraşmış bunca sene. Yoksa istikrar istikrar diye tutturan, başarı istikrarla gelir diyen adam 13 senede bu kadar çok direktör değiştirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: kb10

birisi aziz i topugundan vursa :) adam tam kara bela oldu..

Aziz YILDIRIM ı topuğundan vurmak mı? Sen hangi Ülkede yaşıyorsun Bu Ülkede ki en büyük mafyalardan biri bahsettiğin kişi Fenerbahçeyi kamuflaj olarak kullandığı için bırakmıyor.
  • Adam kene gibi yapıştı, bırakmıyor.Fenerbahçe onun için bir koruma.Hala bu adamı savunanlar var yazık.Fenerbahçe'ye tarihinin en büyük lekesini sürdü bu adam. Kişilerin değil takımın taraftarıyız biz.Bu adama futboldan men cezası değil, ömür boyu hapis verilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Umarim bir daha Fenerbahçe lafini bile agzina alamaz.

Fenerbahçe diyemiyor zaten.
  • Arkadaşlar onu bunu boşverinde 100 yılını devirmiş bir kulübün dünya tarafından böyle bir damga yemesi, yerin dibine girmektir. Biz şimdi 3 4 sene sonra şl alalım ne fark eder. Dünya basınının açacağı manşetler "şikeci fener şl kupasını aldı". Bu yani abi.

Bu olaylar yüzünden yeni yetişen nesil fenerbahçeyi tutmayacak. Taraftar kaybı yaşayacak. Rakipleri fark atacak ekonomik ve futbolcu bakımından. Zamanında kümeye düşürülseydi takım bunlar olmayacaktı.
  • Stadı yaptı diye adamı klübün sahibi yaptınız hata sizde.
  • Aziz takımın başında olduğu sürece Galatasaray şampiyon olur...demedi demeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Umarim bir daha Fenerbahçe lafini bile agzina alamaz.

Fenerbahçe diyemiyor zaten.

• Galatasaray aziz yıldırım döneminde şampiyonlar liginde bir kez değil 2 kez çeyrek final görmüştür. Orayı düzeltmek istedim.

@Piêr Dé Sans
  • ya oğlum bırak şimdi Aziz Yıldırım'ı falan. yapılan haksızlığa karşı sesini yükselt. sonra gerekirse Aziz istifa diye yine bağırırız.
  • quote:

quote:

+1

Fenerbahçe taraftarı olmasa görürdüm ben onu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.