Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Futbol Aktüel'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozuyor. Yıldırım, perşembe akşamı saat 21.00'de NTV ve NTV Spor'un konuğu olacak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozuyor. Yıldırım, perşembe akşamı saat 21.00'de NTV ve NTV Spor'un konuğu olacak.

Uzun süredir ilk kez bir televizyon programına çıkacak olan Yıldırım, Fuat Akdağ ile Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlayacak.

Futbol Aktüel Aziz Yıldırım Özel, 13 Eylül Perşembe saat 21.00'de NTV ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. Program, NTV Spor.net'ten de canlı izlenebilecek.

www.ntvspor.net/haber/futbol/72015/aziz-yildirim-futbol-aktuelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazar günü de orada olacaktı dimi?
  • Güzel başkanı televizyonda görelim azıcık
  • su projelerden bi bahsetse

• yardır aziz başkan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güntekinden korkuyorlar çünkü güntekin canlı bomba.Ne zaman nerede ne soracağı belli değil.Bence güntekinde olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

Bence güntekinden korkuyorlar çünkü güntekin canlı bomba.Ne zaman nerede ne soracağı belli değil.Bence güntekinde olmalıydı

Var zaten Güntekinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Bence güntekinden korkuyorlar çünkü güntekin canlı bomba.Ne zaman nerede ne soracağı belli değil.Bence güntekinde olmalıydı

msj almamayı acta okadar şey yazdım gitmedi :D üni bulusması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

Var zaten Güntekinde.

Kusura bakmayın açıp haberi bakmadım.Konu sahibi arkadaş eksik eklemiş fuat akdağ ve rıdvan dilmen yazmın güntekin onayı yazmamış
  • Bu adama hala başkan diyorlar ya
  • Hala ayni video yu koyuyorlar.Bakin adam tam olarak sunlari dedi.

Kisiler ve kurumlar ayrilamaz.Boyle sacma sey olur mu?Sike yaptin diyorlar , ben sikeyi kendim icin mi yaptim , yaptiysam Fenerbahce icin yaptim.

Bunu anlayamayacak olanlar varsa gidip uyusunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: JDLN

Bu adama hala baskan diyomusunuz

O konuşmanın öncesi ve sonrası var . ben ne dersem derim ama sen şu kırpılmış 21 saniyelik görüntü için dünyanı ve düşüncelerini değiştebiliyorsan ahmaksın .

Evet baskanin haksiz yere iceri girdi.Hic sike yapmadi.Hepsi TFF yuzunden.

Baskani sike yaptigi resmi olarak aciklanmasina ragmen hala baskanin sike yapmadigini soyleyen insan ahmaktir asil karistirma kelimeleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Bu adama hala baskan diyomusunuz

O konuşmanın öncesi ve sonrası var . ben ne dersem derim ama sen şu kırpılmış 21 saniyelik görüntü için dünyanı ve düşüncelerini değiştebiliyorsan ahmaksın .

Evet baskanin haksiz yere iceri girdi.Hic sike yapmadi.Hepsi TFF yuzunden.

Baskani sike yaptigi resmi olarak aciklanmasina ragmen hala baskanin sike yapmadigini soyleyen insan ahmaktir asil karistirma kelimeleri

bak şimdi yine prokaryot hücreye anlatır gibi anlatıcam

Muhahahalar içinde attığın videonun öncesini ve sonrasını eğer birazcık,saatlerce değil bi mesaj üste bakarak araştırmış olsaydın,aziz yıldırımın kişi ve kurumlar ayrılamaz şeklinde konuşanlara yönelik mecazi bir dille bunları söylediğini anlardın,ama ne yazık ki senin kafandaki dünyanın boyutu da ancak bu videonun uzunluğu kadar
    Böyle adamlar barınıyor forumda hiçbişey sorun değil ben şimdi yine ceza alacağım kafandaki dünya falan dediğim için

• kendi propagandasını yapacak belliki. şikei le ilgil soru solucağını sanmıyorum sportif konular falan sorulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.