Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Açıklamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Terraneo için: Aldım, attım. Bu kadar...
    Ben olmasam, İsmail Kartal hoca olamazdı
    Ben olduğum müdddetçe Ersun Yanal bu kulübe gelemez.Oraya bilgisayarlarla yazarak çizerek olmuyor.()
    Fenerbahçe benim dönemimde her 3 senede bir şampiyon olmuştur.(Büyük Başarı )
    Chelsea dün 3-0 yenildi. Ama kimse bir şey söylemiyor.
    Bak bu tribünler böyle yaparlar beni kızdırırlarsa 10 sene daha gitmem.
    2013 2014 sezonu ile ilgili :Ben futbolcuları topladım Faruk Ilgaz Tesisleri'nde konuştuk. Ondan sonra şampiyon olduk.(Bu sene de toplasaydin topculari)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes şurayı atlamış,aziz yıldırım ne dedi?

''Otobüsler tutuyorlar,bilet veriyorlar takımı,oyuncuları,başkanı yuhlasınlar diye'',aziz yıldırım'ın her daim hedef aldığı,bakın beni kızdırmasınlar dediği topluluk tırnak içinde ''paralı'' diye hitap edilen,fenerbahçe'li olmayan,takımı kaosa sürüklemek isteyen kişiler

aynı kişiler aziz yıldırım'a bırakmazsan seni vurdururuz tehditinde de bulunmuşlardı,aziz yıldırım böyle tiplere pabuç bırakmaz,saadettin saran için de çok önemli şeyler söyledi :''sen fenerbahçe'yi mahkemeye veriyorsun,fenerbahçe'nin üzerinden haksız kazanç sağlıyorsun sonra gelip bu kulübe başkan olacağım diyorsun,yok öyle o şahıs fenerbahçe başkanı olamaz''

ersun yanal için :''madem fenerbahçeliydi bekleyecekti,trabzon'a gitmeyecekti'' dedi,ersun yanal trabzona gitmese şu anda fenerbahçe hocasıydı zaten,beklemedi sırf yıldırım'a inat trabzon'a gitti,aziz yıldırım da haklı olarak bir daha ersun yanal ben varken gelemez dedi

evet aziz yıldırım'ın üslup olarak sıkıntıları vardır,futbol'da yaptığı yanlışlar da vardır,başkanı sevmeyebilirsiniz de ama konuşmalarında haklı olduğu yerler fazlasıyla mevcut

fikret orman'a bakıyorum,dursun özbek'e bakıyorum sonra ister istemez aziz yıldırım'a destek veriyorum

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Seni de istemiyoruz.

• Adam diktatör gibi

• İstediği kadar giydirsin,onların ne olduğunu dünya alem biliyor, aklı başında hiç kimse ciddiye alıp seyretmez, hele FB taraftarı hiç izlemez . Ersun Yanal'a ahlaksız diyen, Aykut Kocaman'ı kötüleyen adamın savunulacak tarafı yok. Lig bitimi pareira'ya paralelci falan derse de hiç şaşırmam..
  • Bir buçuk saat oturdum dinleedim . İş hayatında asla bu kadar lakayt ve aşağılayıcı bi o kadarda saygısız konuşan bi patron görmedim . Bakkal dükkanı yönetiyor hepten ziyanlık a.y

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    senin aziz yıldırım olduğuna inanmaya başladım. Koca forumda takımı,vitoru,aziz yıldırımı herkes eleştirirken bir tek sen savunuyorsun. Konuşmlarında aziz yıldırımı anımsatıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam o bahsettiğin otobüs mevzusu ben bizzat o taraftarlardan biriyim 2010 mezunuyum ve lise yıllarımda birçok maça gittim rahmetli Sefa Kaya ile birlikte gittim. Fakat bahsettiğiniz olay asılsızdır. Otobüsleri Sefa ayarlar (sadece deplasmanlarda) biz bütüm marşları bilen ve 90 dakika oturmayan ve susmayan kişiler olarak bedava biletimizi sefadan alır ve az sayımıza ramen stadı sesimizle inletirdik. Kadıköyde de durum değişmez biletimizi Sefadan alır girer stada ve 90 dakika susmazdık. Susmak,oturmak,stat içinde kavga,Fenerbahçe aleyhine tezahürah yasaktı. Zaten o biletleri tanınmayana ne olduğu belirsiz kişiler alamaz emin olun. Başkanımızla sefanın ters düşmesinin nedeni bilet konusundaki anlaşmazlıkları zaten bu konu da kimseden saklanmadı ve gizli birşey değil. Tehdit olayları ve Saadettin saran olaylarında haklısınız fakat o olay bu otobüs mevzusundan farklı şeylerdir ve biz GFB ve Sefa ile bir alakası yoktur. Bunun dışındaki yazdıklarınıza da sonuna kadar katılıyorum.

• "Tumer Metin Besiktas'ta oynadi sonra geldi Fenerbahce'de oynadi, bunlar normal cunku profesyonelligin geregi bu" de, sonra "Ersun Yanal niye Trabzon'a gitti" de. Ersun Yanal profesyonel degil mi? Amator olarak mi yapiyor bu isi? Sonra ne ahlaksizligi olmus durmadan soyleyip duruyor, yok kiz arkadaslari varmis, antremanlari ona gore ayarliyormus, yok yaptigi ahlaksizlik buyukmus. Ne yapmis? Soyunma odasina kizlari atip grup mu yapmis?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.