Evet ben Galatasaray'lıyım, evet ben Aziz Yıldırım'ı sevmem (nefret etmem, Türk sporuna iyilikleri de oldu) ama nedir bu adama bu kadar yapılanlar demin kanaltürkteki futbolizm programında yıldırım ın çırağın sarayında bi kapıyı zorlaması açamamsını gösteriyorlardı vermişler alttan müziği aşkın açamadığı kapı kanatl.... bıdı bıdı. yav izleyen olarak ben utandım da o görüntüyü yayına hazırlayıp ekrana veren ve orada izleyen tayfa utanmadı.. yuh!!!
programı zaten normalde izlemiyorum sosyal medyada u. dündar baransu ya sallıyormuş diye açtım baktım bitti tartışma sonra bi daha açtım bakayım devam mı ediyorlar diye bi baktım bu var.
Yav kardeşim adam tamam asker kaçağı olsun şike yapmış olsun (bence 2 side kuvvetle ihtimal) ama bu kadar ucuzluk nedir yav.
Konu aziz yıldırım şike yaptı yapmadı askerlik yaptı yapmadı değil ki yapılan ucuz şeyler... benim gözümde hiç bir değeri yok yıldırımın hatta bazı fenerlilerin gözünde bile yok artık ama bu nasıl bi kafa, beyin, zihin yapısıdır da demet akalın müzikleriye vs. kendince komik ironik şeyler yapıyorlar...
bence Aziz Yıldırım'a Yapılanlardan çok , Aziz Yıldırım'ın yaptıkları desen daha iyi olurdu.
Azizli Fenerbahçe Kazandıkça birilerinin Bir tarafı fena yanıyor . Biz sıvazlamaya her zaman hazırız tabiki
ben yaptıklarını zaten biliyorum mahkemedir filan her şey ortada ama ne bu hala. yok otur 10 saat konuş bi şey demiyorum gelip ağzını mı bantlayacam ama dediğim gibi ne o müzikle vtr hazırlamalar filan youtube'a komik video mu yüklüyosun. mesela dün mü bugün mü ne bobiler de the shing filmi ile bu kapı zorlama olayını güzel tiye almışlar ama o bobiler o na yakışiyor
Kimsenin Fenerbahçe umrunda değil, Aziz Fenerbahçe umurunda. Aziz Fenerbahçe kazandıkça çıldırıyorlar, Azizsiz kendi istedikleri ismin başa geldiği Fenerbahçe kazanırsa onlarda sevinir. Ama boşa uğraşıyorlar.
Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanı olduğu sürece bunlar normal.Eğer başkanlığı bıraksaydı çoktan iş biterdi.
Ayrıca senin gibilerin bunu anlamaması normal, çünkü siz şike iftirasına inanıyorsunuz.Büyük resmi göremiyorsunuz, belki görüyorsunuz ama işinize gelmiyor.Fenerbahçe nefretinden sağlıklı düşünemiyorsunuz, zaten bunu da sizden beklemiyoruz.Biz dostu düşmanı iyi tanıdık.
Bizler bu dediğin ucuzluğa, rezilliğe, kepazeliğe alıştık.Bizler Aziz Yıldırım'a bu yapılan lince 1 buçuk yıldır alışığız, bel altı vurmalara alışığız, iftiralara alışığız, yalanlara alışığız.