Şimdi Ara

Aziz Sancarın sözü yanlıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zekaya inanmıyor çünkjü kendisi zeki. zeki olmayanın halinden anlamıyor. tıpkı yakışıklılar gibi gidip sorun tip önemli mi diye no diyecek çünkü tok açın halinden anlamaz.

• Hll knk spr dvm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeka diye bişi yok çalısmak diyede bişi yok bi insan dikkatini verdigi sürece istekli oldugu sürece başarılıdır - dr eneox

• adam haklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalış senin de olsun. Hadi git başka yerde ağla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu mütevazilik yapıyor işte ne desin '' 100 tane bill gates cebimden çıkarırım '' mı desin ? Zeka diye bir şey tabiki var ama sorulacak soru şu hareket eden bir şahin mi daha çok yol kat eder yoksa duran bir ferari mi ? Tabiki hareket eden şahin ama şu da bir gerçekki ferari de bir harekete başlarsa herkesi siler süpürür !!1 Zeka da işte tam olarak bu .. Zeka yok diyen gerizekalılığına bahne arıyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyandiranİnsan -- 3 Haziran 2017; 13:15:59 >
  • Ne desin kardeş, mallar ölsün mü desin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    ben malım eğer senin dediğin gibi dese alınmazdım ama zeka önemli değil demesi daha çok üzdü alındım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

ben malım eğer senin dediğin gibi dese alınmazdım ama zeka önemli değil demesi daha çok üzdü alındım

Hocam zeka önemli ama insanları gaza getirip çalışmalarını sağlamak için öyle demiş işte.

Bende sana katılıyorum çalışmak bir yere kadar. Allah vergisi şeylerin olması lazım birazda.

Eğer zamanın varsa tedx mevlüt dinç konuşmasını izleyebilirsin youtubeda. 20 dk süresi.

• Kusura bakma da çok boş bir konu bence. Adam zaten inanıyorum demiş. Bende öyle düşünüyorum. Eğer bir yere varmak istiyorsak çalışmamız lazım. Her şey sadece zeka ile çözülmüyor. Müthiş zeki de olsan oturup çalışman lazım.

Zaten zeka göreceli bir şeydir. Kimisine göre Einstein çok zekidir ama Einstein kendisinin değil Tesla'nın en zeki olduğunu düşünüyor. Veya baska birisine göre Mimar Sinan zekidir. Çok görecelidir.

Zeka çok değişken bir şeydir. Kimisinde mantık sayısal zeka kimisinde müzik yani sanatsal zeka vardır. Einstein in dediği gibi her insan zekidir ama balıktan ağaca tırmanmasını bekleyemezsin.

Bence bu sen zekisin sen çalışkansın olayını bırakalım. Ülke çok tembel. Oturduğunuz yerinizden bir şey olmayı bekliyorsanız çok beklersiniz.

Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden,

rahat yaşama yollarını aramayı ihtiyat haline getirmiş milletler,

evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini

ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdurlar...

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

• zeka göreceli????????????????????? pazardan armut mu alıyoruz kardeş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 3 Haziran 2017; 15:5:29 >
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt

Benzetmen yanlış. İnsan beyni çok gelişmiş ve gelişmeye açıktır. Kendini gömmek için fırsat kovalıyorsun sadece. Bu hayatta herkesin şansı var. Ben zeka yoktur demiyorum. Var ama kullanmadıktan sonra ne olacak ki? Neye faydası olacak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.