https://www.instagram.com/reel/CvuPjhBIDeG/?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ== Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Azerbaycan Üniversite Sınavı birincisinin tercihi Ankara Tıp oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AZERBAYCAN ÜNİVERSİTE SINAVI BİRİNCİSİ

-
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağla 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah be boşa gitti sıralamam keşke bu listeyi dün gosterseydiniz ben ve üç arkadaşımın siralamasi boşa gitti
seneye artık knk , gpa kasıp geçersiniz
Gülhane varken hamidiyeyi napsın ki
atma zehirli okuquote:
Orijinalden alıntı: great student onizukaGülhane varken hamidiyeyi napsın ki
-
-
Kanka daha üniversiteye bile yerleşmemiş bir liselisin ve tek amacın trollemek insanları ama ben tabiki herkesi bilgilendiren biriyim , ondan dolayı seni de bilgilendireceğim
- sbü hamidiyenin kampüsü ve konumu gülhaneden daha iyi
- sbü hamidiyeye bağlı hastaneler sadece gülhaneden değil , türkiyedeki birçok hastaneden daha iyi
- sbü hamidiyeden çıkan akademik makale gülhaneden daha fazla
- sbü hamidiyeye bağlı şehir hastaneleri var ve bu hastaneler teknolojik ameliyatlarda şu anda zirveye oynuyor
ve balon patlar …. BOOM!
Ya olm küçükken anne baban seni hiç sevmedi mi ki bu hale geldin yazık sanaquote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisKanka daha üniversiteye bile yerleşmemiş bir liselisin ve tek amacın trollemek insanları ama ben tabiki herkesi bilgilendiren biriyim , ondan dolayı seni de bilgilendireceğim
- sbü hamidiyenin kampüsü ve konumu gülhaneden daha iyi
- sbü hamidiyeye bağlı hastaneler sadece gülhaneden değil , türkiyedeki birçok hastaneden daha iyi
- sbü hamidiyeden çıkan akademik makale gülhaneden daha fazla
- sbü hamidiyeye bağlı şehir hastaneleri var ve bu hastaneler teknolojik ameliyatlarda şu anda zirveye oynuyor
ve balon patlar …. BOOM!
Yani bunlar anca patlattığım balonların idölü olur , benim verdiğim bilgiler doğru . Sadece iq istiyor anlamak için , mesela damakcatlatan anlıyor ama anlamamazlıktan geliyor yoksa kendi de biliyor şu an sbünün çok iyi olduğunu . Sbü net bi şekilde şu anda ankara tıptan daha iyi , geçen sene de daha iyiydi . Bu damakcatlatan zannediyor ki gözünü kapatıcak ve tekrar ankara en iyisi olucak ama öyle bir dünya yok maalesef. Sbü en az bir 10 seneyi daha domine edicek gibi gözüküyor şu anda
Ben 2021 girişliyim yavaş ol da yüzünde patlamasın aga
burada millete yardımcı olalım diye giriyoruz senin gibi arızalar çıkıyor
azıcık daha zorlasan eski GATAyla falan da kıyaslarsın sbüyü utanmaz olduğun için
bunlar da YÖS'le giriyormuş ben de Azerbaycan'ın kendi üniversite sınavında 1. olarak geliyorlar sanmıştım
-
SBÜnün domine edeceğinden şeyin haberi var mı mesela tıp camiasınınquote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisYani bunlar anca patlattığım balonların idölü olur , benim verdiğim bilgiler doğru . Sadece iq istiyor anlamak için , mesela damakcatlatan anlıyor ama anlamamazlıktan geliyor yoksa kendi de biliyor şu an sbünün çok iyi olduğunu . Sbü net bi şekilde şu anda ankara tıptan daha iyi , geçen sene de daha iyiydi . Bu damakcatlatan zannediyor ki gözünü kapatıcak ve tekrar ankara en iyisi olucak ama öyle bir dünya yok maalesef. Sbü en az bir 10 seneyi daha domine edicek gibi gözüküyor şu anda
geçen seneki kişi azerbaycanda 700 puan alarak rekor kırmıştı hem de benim sınıf arkadaşım ama bu kişiye de aynı ifadeyi kullanmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- perifer tıp ne demek
- heyecandan uyuyamamak
- baykar milli teknoloji mesleki ve teknik anadolu lisesi yorumları
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
- yazın yurtta kalınır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X