Şimdi Ara

Aza Kanaat Getirmeyen Çoğu Bulamaz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir gsli olarak bir kaç şey söylemek istiyorum kocaman için beden hocası falan deniliyor ve takımın berbat oynadığını söylüyorsunuz bunlara karşılık.

Kabul etmek gerekirki aldığınız oyunculardan Krasic çöp ilk geldiğinde rüzgarın oğluyum dedi ama geri pas yapmaktan başka bir şey yapmıyor.
    Bekir, Cristian ,hasan ali, bienvenü,Topuz,Topal,Şahin ; kendimizi kandırmayalım ama bu oyuncular koca fenerbahçe camiasına yakışmıyor hasan ali en iyi sol bek olacak dendi adamda kademe anlayışı yok keşke olsa çünkü bizim hakanı izlemek zorunda kalmayız milli takımda , bekir çok kötü daha doğrusu anadolu klüpleri için veli nimet ama Fenerbahçe takımının stoperi bekir olmamalı.Ortasahaya bakıyorum.Adam gibi adam 2 kişi Alex ve Meireles, Forvet hattı kuyt sow çok güçlü ona bişey demem , kalede aynı şekilde.

şimdi soruyorum bu adam size senelerdir alamadığnız kupayı getirdi 31 senedir alamıyordunuz ZİRAATİ.Şunana kadar kimse başaramamıştı , şampiyon olurken evinizde bilmem o sene 37 olması lazım 37 maç kaybetmemiştiniz çok iyiyiz diyordunuz.Ne olduda böyle diyorsunuz merak ettim.Eğer kötü futbol diyorsanız kesinlikle oyuncudan kaynaklanıyor.Çünkü krasic'i aykut kocaman 2011 yılında istemişti sonra adam sakatlandı oldu çöp sizinkilerde 2012 de getirdi.Bu kadar oyuncuyla bu kadar oluyor malzeme bu kadar.Kabul etmek lazım ki şuan avrupa takımının mevkisinde oynayabilecek meireles,sow,kuyt,yobo,stoch,volkan dan başka oyuncunuz yok Gökhan gönül diyenler için söyliyeyim 2008 yılındaki gökhan gitmiş yerine çıtkırıldım ve yere sağlam basmayan bir adam gelmiş.Bence.

• Krasic'i ne kadar izledin de çöp diyorsun ?
  • eski krasic olmadığına bahse varım adamın yetenekleri sıfırlanmış gibi yere sağlam basamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

eski krasic olmadığına bahse varım adamın yetenekleri sıfırlanmış gibi yere sağlam basamıyor.

Hangisi sağlam basıyor ki
  • Hepsine katiliyorum topal ve krasic haric. Ya abi krasic fenerde toplam 75dk oynadi ne ara izledin antremanlara gidip mi izliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

eski krasic olmadığına bahse varım adamın yetenekleri sıfırlanmış gibi yere sağlam basamıyor.

Adam sana ne zaman izlediğini sormuş. Daha biz izleyemedik.
  • Sag kanadinda hamit , solunda emre colak olan adam mumkunse stoch , krasici elestirmesin. Galatasarayin kadrosu bizden iyi degil bana gore takim olarak oynuyarak birbirlerinin esksiklerini kapatiyor.Hasan ali son 3 mactir rakip sol kanadi en az 10 dk karayoluna ceviriyor git gel yaparak. Zaman la kademe anlayisida gelir en basit ornegi sizin semih. Ve dedigim gibi takim icindr taktik disi sorunlar var oyuncular oynamak istemiyor. Gozuyle izleyen anlar. Takimda top olan adam haric herkes yuruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aykut Kocaman berbat bi teknik direktör , fenerin kadrosu o kadar kötü değil.ziraat kupasını aldırdı diyorsun türkiye kupasını anadolu takımları bile alabiliyor bi kupa aldı diye aykut hoca faydalı mı olacak ? zaten geçen sene kupada gs,bjk ve ts erkenden elendiği için fener hiç büyük takımla oynamadan kazandı bu açıdan şanslıydı yoksa bu aykutun başarısı değil.türkiye kupası kimesyi tatmin etmez sadece 31 senelik hasreti bitirdi o kadar.aykut kocaman oldugu sürece fenerbahce başarısız olur.krasici ben de begenmiyorum 2 sene önce çok iyiydi artık eski formunda değil geçen seneden biliyorum adamı fenerde çok izlememize gerek yok.fenerde çok karaktersiz olsa da volkan çok iyi kaleci , alexi anlatmaya gerek yok adamın ölüsü bile diğerlerinden daha faydalı hücumda.yobo sağlam.meirelessin ve kuyt için konusmak erken ilerde göreceğiz genel olarak kaliteli oyuncular.sow gelirken bomba transfer olarak geldi ama beklendigi kadar takviye yapamadı.bekiri super ligde bursa,kayseri,es es gibi takımlara bile koymam , bizdeki gökhan zan gibi yeteneksiz ve adamı çıldırtan bi oyuncu.volkan-yobo-alex-meireless-kuyt önemli oyuncular ama takım ruhunu olusturamayacak kadar kötü bi hocaları oldugu için yeterince savaşmıyor fenerli oyuncular

• Krasic çop degil , form düşüşlüğü var , forma bulamadı , kendini bulur mu bilemem , çöp demek için erken.

Hasan Ali gitgide iyi oluyor , sonuna kadar arkasındayım şahsen.

Bekir , Selçuk konusunda haklısın.

• Gs'lilerin Fener bu ilgi ve alakası nedir anlamadım. Başarılı olsakda konu açıyorlar, formsuz olsakda konu açıyorlar. Yorumlara bakıyorum Fenerbahçe konusunda Fenerliler kadar Gsliler var.
  • quote:

dün akşam krasic sandığın kişi aslında mehmet topuzdu bilgilendireyim dedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Gs'lilerin Fener bu ilgi ve alakası nedir anlamadım. Başarılı olsakda konu açıyorlar, formsuz olsakda konu açıyorlar. Yorumlara bakıyorum Fenerbahçe konusunda Fenerliler kadar Gsliler var.

bunun sebebi GS lıların heryerde çok olmasıyla alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Sizleri ilgilendirmez böyle konular. Hadi kendi bölümünüze

Hayırdır kardeş muhtar mısın?
  • Biraz da GS'yi analiz edin ve rahat olduğunuzu düşünmeyin, biz ne GS kadroları gördük sezon sonunu getiremeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

Kabul etmek gerekirki aldığınız oyunculardan Krasic çöp

Bu cümlenden futbola dair zerre kadar bilgin olmadığı sırf trollemek için konuyu açtığın belli oluyor kardeş kafan güzelmiş güle güle kullan.

+1
  • bu galatasaraylılara acıyorum bizden çok düşünüyorlar bizim takımı
  • quote:

Adamı hangi maç doğru düzgün 90 dk oynadı ki eleştiriyorsunuz ...
  • Krasic çöpten sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konudışı terk

quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Sizleri ilgilendirmez böyle konular. Hadi kendi bölümünüze

Hayırdır kardeş muhtar mısın?

Hayır Fenerbahçeliyim ve kendi bölümümdeyim. Bizim iç sorunlarımız ne zamandan beri sizi ilgilendirmeye başladı ? Hadi kendi bölümünüze
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.