Şimdi Ara

Az once Legend of Galactic Heroes bitirdim (Spoiler yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suana kadar izledigim en iyi animeydi. En iyilerin en iyisiydi. Boyle bir basyapiti izlemeyen varsa anime izledim demesin. Politika,guc,entrika,hirs,romantizm cok guzel bir sekilde anlatildigi, karakter gelisimini muhtesem olan, her bolumu birbirinden guzel olan ve size her karakterini ayri ayri sevdiren bir anime. Zaman zaman bazi sahnelerde cok duygulandigim, bazilarinda ise cok guldugum bir anime. Hayatin gerceklerini anlatan, insanlarin idealleri icin savasini anlatan bir anime. Bu animeyle karsilastirabilecek bir anime yok bence. Yapimcilar ciddi ciddi bir sanat eseri yaratmislar. Cocuklarim olunca ilk izletecegim seylerden onlara. Simdi bittigi icinde icimde bir burukluk var. Keske kendi hafizami silip birdaha izleyebilsem bu saheseri. Star Wars falan hikaye bunun yaninda gercek star wars LoGH.

• Code Geass'cı gençliğe "Önce bu Anime'yi izleyin" diye kaç vakittir söylemekten dilimde tüy bitmişti zaten.

Gerçi keşke düzgün bir konu altında yazılsaymış mesajın. Daha bilgilendirici olurdu. Neyse akşama ben açarım artık.
  • internette nereden izleyebilirim ?

110 bölümmüş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

internette nereden izleyebilirim ?

110 bölümmüş galiba

Aynen, bende izlemek istiyorum, Turkanime'de sadece 2 bölümü var.

Akuma_Blade: Nereden izleyebiliriz ?
  • Ben ingilizce altyazi ile izledim arkadaslar. Tr altyazi nerde var bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Code Geass'cı gençliğe "Önce bu Anime'yi izleyin" diye kaç vakittir söylemekten dilimde tüy bitmişti zaten.

Gerçi keşke düzgün bir konu altında yazılsaymış mesajın. Daha bilgilendirici olurdu. Neyse akşama ben açarım artık.

code geası sorsan kimse bilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EE412F5F -- 27 Temmuz 2013; 21:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: true456

quote:

Code Geass'cı gençliğe "Önce bu Anime'yi izleyin" diye kaç vakittir söylemekten dilimde tüy bitmişti zaten.

ne alaka bizim burdaki bebeler salak salak south park mış yok walkng deadmış izliyo code geası sorsan kimse bilmez

Kaç yaşındasın ? Ciddi soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

110 bölümmüş galiba

Olayların akış sırasına göre:

1- Legend of Galactic Heroes: Golden Wings (Movie)
    2- Legend of Galactic Heroes Gaiden: A Hundred Billion Stars, A Hundred Billion Lights (24 bölüm)
    3- Legend of Galactic Heroes Gaiden: Spiral Labyrinth (28 bölüm)
    4- Legend of the Galactic Heroes: My Conquest is the Sea of Stars (Movie)
    5- Legend of the Galactic Heroes: Overture to a New War (Movie) : Klasik serinin ilk 2 bölümünün uzatılmış versiyonudur aynı zamanda
    6- Legend of the Galactic Heroes (110 bölüm)

Ayrıca aynı yazarın rating azlığı sebebiyle erken biten Tytania adlı bir space opera'sı da var.

İşyerine az sonra yeniden dönmem gerekeceği için şunu yazıp çıkacağım: LOGH yetişkin dimağına gerçek anlamda hitap eden gerçek bir seinen örneğidir. Benim için herşeyden ziyade Gundam, Uchuu Senkan Yamato ve Captain Harlock külliyatının yanında bir yerlerde duran bu yapımı Anime'ye girişiniz yeni yada eski olsun, tüm arkadaşlara öneriyorum. Zira ne kadar erken izleyebilirseniz sonraki yapımları yorumlayabilmeniz için o kadar olgun bir beğeni kazanacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

quote:

quote:

ne alaka bizim burdaki bebeler salak salak south park mış yok walkng deadmış izliyo code geası sorsan kimse bilmez

Kaç yaşındasın ? Ciddi soruyorum.

19 nie sordun ?

• @Akuma_Blade: Yukarıda ki sorumun cevabını beklemekteyim. Nereden indirebilir veya izleyebiliriz ?

@true456: Çocuk gibi davranıyorsun.
  • quote:

quote:

"Southpark mış yok walkıng deadmış"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 27 Temmuz 2013; 21:15:54 >

• quote:

@Akuma_Blade: Yukarıda ki sorumun cevabını beklemekteyim. Nereden indirebilir veya izleyebiliriz ?

LOGH'un tüm OVA ve filmleriniwww.bakabt.me 'de Blu Ray versiyonu ve bol seeder ile bulabilirsin.
  • quote:

quote:

@Akuma_Blade: Yukarıda ki sorumun cevabını beklemekteyim. Nereden indirebilir veya izleyebiliriz ?

LOGH'un tüm OVA ve filmleriniwww.bakabt.me 'de Blu Ray versiyonu ve bol seeder ile bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Japoncam ve ingilizcem yetmeyebilir, türkçe alt yazı bulabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uplifting -- 27 Temmuz 2013; 22:33:09 >

• quote:

quote:

110 bölümmüş galiba

2- Legend of Galactic Heroes Gaiden: A Hundred Billion Stars, A Hundred Billion Lights (24 bölüm)
    5- Legend of the Galactic Heroes: Overture to a New War (Movie) : Klasik serinin ilk 2 bölümünün uzatılmış versiyonudur aynı zamanda

Ayrıca aynı yazarın rating azlığı sebebiyle erken biten Tytania adlı bir space opera'sı da var.

İşyerine az sonra yeniden dönmem gerekeceği için şunu yazıp çıkacağım: LOGH yetişkin dimağına gerçek anlamda hitap eden gerçek bir seinen örneğidir. Benim için herşeyden ziyade Gundam, Uchuu Senkan Yamato ve Captain Harlock külliyatının yanında bir yerlerde duran bu yapımı Anime'ye girişiniz yeni yada eski olsun, tüm arkadaşlara öneriyorum. Zira ne kadar erken izleyebilirseniz sonraki yapımları yorumlayabilmeniz için o kadar olgun bir beğeni kazanacaksınız.

sadece 110 bölümlük animeyi izlemem yeterli olur mu diğerlerine de bakayım mı?

bir de mesela ben star wars'u (en bilinen örnektir diye söylüyorum) çekim sırasına göre izledim ve bu tarz yapımları hep öyle izlemeyi severim. bunu da çekim sırasına göre mi izleyeyim yoksa olayların akış sırasına göre mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

quote:

110 bölümmüş galiba

sadece 110 bölümlük animeyi izlemem yeterli olur mu diğerlerine de bakayım mı?

bir de mesela ben star wars'u (en bilinen örnektir diye söylüyorum) çekim sırasına göre izledim ve bu tarz yapımları hep öyle izlemeyi severim. bunu da çekim sırasına göre mi izleyeyim yoksa olayların akış sırasına göre mi?

Ben Anime'leri akış sırasına göre izlemeyi seviyorum ama başka biri başka sebeplerle yapım tarihine göre sırayı seçebilir. Eğer kişisel bir gerekçe istersen, yapım sırasına göre izlediğinde Kircheis'in hikayesinin vuruculuğunu büyük ölçüde kaybedeceğini söyleyebilirim.

@Buff R+
    Çok yakında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 28 Temmuz 2013; 0:11:34 >

• Gerçekten çok kaliteli bi anime, alt yazılı olmaması sorun oluyor ing bilmeyen arkadaşlar izleyemiyor.

Ah Kircheis ah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 28 Temmuz 2013; 0:33:11 >
  • işte genelde olayların akış sırasına göre izleyince hikayenin vuruculuğu kaybolduğu için (gene en bilinen örnek star wars) yapım sırasına göre izlerim ama bunda tam tersiyse akış sırasına göre izlerim. teşekkürler.
  • quote:

Bunlar ve başlıktaki anime dışında var mı başka önerebileceğiniz mükemmel animeler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Suana kadar izledigim en iyi animeydi. En iyilerin en iyisiydi. Boyle bir basyapiti izlemeyen varsa anime izledim demesin. Politika,guc,entrika,hirs,romantizm cok guzel bir sekilde anlatildigi, karakter gelisimini muhtesem olan, her bolumu birbirinden guzel olan ve size her karakterini ayri ayri sevdiren bir anime. Zaman zaman bazi sahnelerde cok duygulandigim, bazilarinda ise cok guldugum bir anime. Hayatin gerceklerini anlatan, insanlarin idealleri icin savasini anlatan bir anime. Bu animeyle karsilastirabilecek bir anime yok bence. Yapimcilar ciddi ciddi bir sanat eseri yaratmislar. Cocuklarim olunca ilk izletecegim seylerden onlara. Simdi bittigi icinde icimde bir burukluk var. Keske kendi hafizami silip birdaha izleyebilsem bu saheseri. Star Wars falan hikaye bunun yaninda gercek star wars LoGH.

Mesajım dursun One Outs bitsin buna başlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Gerçekten çok kaliteli bi anime, alt yazılı olmaması sorun oluyor ing bilmeyen arkadaşlar izleyemiyor.

Ah Kircheis ah.

Oskar von Reuental'da b.k yoluna gitti, cok uzuldugum olumlerden biri
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.