Şimdi Ara

Az önce korkun c karı sesi cikardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duştan cikicam yavluya uzandım almaya çalışırken yere düştü ve çığlık attim.gercekten sıkıntılı zamanlar geciriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acil şifalar
  • Duymadan inanmayız vocaroo a kaydet inanalım.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Denedimde mobilden kaydetmeyi başaramadım

• olur öyle arada. ben de bir keresinde aynada kendimi görür görmez az daha vuruyordum aynaya sağ direği.
    izlediğim filmlerin de çok etkisinde kalırım hala. amabence iyi bir şey. hayatımı çoğunlukla olumlu etkilediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

olur öyle arada. ben de bir keresinde aynada kendimi görür görmez az daha vuruyordum aynaya sağ direği.
    izlediğim filmlerin de çok etkisinde kalırım hala. amabence iyi bir şey. hayatımı çoğunlukla olumlu etkilediler.
    Sizce konu sahibinin sorunları gerçek mi? Emin olamadım arkadaş gibisiniz o yüzden size sormak istedim.
  • Kozmoz kardeşimiz kendi halinde bir psikopat. Kendinden başkasına zararı yok. Zira kendinden başkasıyla bir derdi yok. Bu arkadaşın sonu fight club gibi kendinden nefret edip hayali bir kişilik yaratıp onu benimsemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Kozmoz kardeşimiz kendi halinde bir psikopat. Kendinden başkasına zararı yok. Zira kendinden başkasıyla bir derdi yok. Bu arkadaşın sonu fight club gibi kendinden nefret edip hayali bir kişilik yaratıp onu benimsemek.
    Olayları aşırı abartıyor ve ilgi çekmeye çalışıyor sanki. Emin değilim değişik birisi. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F16D4883

Sizce konu sahibinin sorunları gerçek mi? Emin olamadım arkadaş gibisiniz o yüzden size sormak istedim.

Alıntıları Göster
    abartıyor biraz ama evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

abartıyor biraz ama evet

Alıntıları Göster
    Arkadaşlık isteği yolladı kabul ettim başıma bir şey gelmez umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.