Şimdi Ara

Az önce duyduğum haber acayip canımı sıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Moğolistan'dan Türkiye'ye giren bir yaratık, Almanya'dan Türkiye'ye Erasmus için gelen bir kızı yolda takip ediyor, önce telefonu için kızı gasp ediyor, daha sonra kızı sürükleyip, merdivenlerden fırlatıp, tecavüz ediyor. Bu dünyada nasıl mahlukatlar var ya? Kız kurtulmuş ama kırıkları ve yaraları var, en önemlisi psikolojisi bir daha düzelmeyecek bu kızın. O yaratığa ne olacağı umurumda değil, dilerim bir ömür yalnızlığa mahkum edilir ve delirir. Kıza çok acıdım ve üzüldüm. En önemlisi bu olaylar sürekli oluyor.

Kadınlara hak veriyorum, bu kadar pisliğin olduğu bu dünyada kendilerini kollamak ve korumak zorundalar, sürekli gergin hissedebilirler. Ben sinirli ve öfkeli olduğum için kendime çok kızıyorum, sanırsam zavallı sorunlarımı bir kenara bırakmalı ve insan gibi hissetmeliyim. Kızı geri Almanya'ya almış ailesi ama nasıl perişandırlar. Bunun tarifi yok, bir yakınımıza geldiğini düşünsenize. Bir kız daha vardı, her türlü işkenceye maruz bırakılıp, tecavüz edildikten sonra yakılıyordu. Ailesinin hissettiklerini anlamaya çalışmak bile kahrediyor, bir de onların yerinde olsak... Bilemiyorum, çok acı çok. Tarifi yok.

http://www.hurriyet.com.tr/istanbulda-korkunc-olay-yolunu-kesip-tecavuz-etti-40318895

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sabah sabah oldu mu bu
  • İnsanların içinde irrasyonel hayvani, cinsel duygular vardır.Bunların kontrol edilmesi gerekiyor.Yoksa kendi haline bıraktığımızda azalması gerekirken dahada artıyor bu tarz olaylar.Kıza ailesine geçmiş olsun çok berbat bir durum.
  • Az önce gördüm bende televizyon da Allah belasını versin. O kız kendini nasıl toparlayacak şimdi çok zor çok..
  • Allah belasini versin cok canım sıkıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkede adalet yok şunu yapan adam ya elini sallaya sallaya çıkacak yada hiçbirşey olmamış gibi hapishanede yatıcak şu adamı ömür boyu yaşadiğina pişman ettirilmeli yazık utanıyorum erkekliğimden onlar yüzünden bizde kötü oluyoruz kadınlar erkek görünce korkuyor kadınlar gece yürürken önüne geçiyorum rahatsız olmasın diye cezalar caydırıcı değil ülke ne halde ama hala o bu şu bu yok köprü yok şu yok 5 şeritli yol yok tünel insanlık ölüyor ülkede hala onun bunun derdinde insanlar herşey beklenir bu ülkede şaşırmıyorum artık sadece kızıyorum insanlık dersi verilmeli okullarda ülkede insandan çok hayvan var
  • Almanya'da mülteci kampında yaşayıp mültecilere yardım eden bir tıp öğrencisi Alman genç kız tecavüze uğrayıp öldürüldü. Öldüren mülteci kızın cesetini kampın yanındaki nehire attı. Dünya malesef artık böyle iğrenç bir yer oldu. Eskiden de duyardık böyle şeyleri fakat bu kadar çok olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hic düşünmem kafasını keserdim sonra aletini keserdim azina sokardim

Yok yobaz derler cani derler umrumda degil 100 parçaya böler dim onu
  • Bende yabancı bi video paylasım sitesinde gördüm tamami ile videosuda vardı ne yazık ki cok kötü bir durum böylesine assağlık bir seyi bi insan rızası olmadan nasıl yapar allah belasını verir umarım
  • Böyle onun bunun çocuklarını ülkeye alırsan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.