Şimdi Ara

Az miktar parayla ticarete atılmak istiyorum.Nerden başlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ticarete baslamak istiyorum . Yani biriktirdigim cuzi miktar parayla birseyler yapmak para kazanmak istoyorum. pazarlamacı bir karakterim yok sokakta parfum satmak gibi bir iside yapamam . Ama ticarete baslamak istiyorum. biraz sacma belki ama öyle. Bu konuda seceneklerim neler ? Ne tarz şeyler yapabilirim? Parekende satıs yapan yerlere mal temin etmek gibi islerde iyi para varmidir? Yada ne bileyim akliniza gelen fikirleri yazin iste .

Not:Kucuk bir miktar parayi bu ticaret isine ayiracagim. Ve sadece ticaret icin kullanacagim. Ne kadar buyurse büyüsün harcamayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar paran var hocam? Aynı kafadayiz günün birinde bende düşünüyorum ömrümüzün sonuna kadar başkasının işinde çalışılmaz.

• Çin'den ürün getir burada sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawe Maxelus -- 8 Aralık 2013; 8:15:17 >
  • Araba al-sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_442

Araba al-sat

Saglam para var oneririm okadar paran varsa ayda 1araba satsan 1.000tl kazanirsin

• Cigerli Ortasaha kullanıcısına yanıt
    Ticaret sermaye işi anladigim kadariyla . Ne kadar sermayen varsa o kadar cok kazaniyorsun. Benim pek bi param yok acikcasi. Hatta hic param yokda denilebilinir. Ama eger kucukte olsa yapacak bisey bulursam o parayi sagdan soldan toplarim veya biriktiririm. Ogrenciyim ben . ailem para yolluyor her ay. Orda kisarim iki uc ayda birikir biseyler. Fakat o biriken parayla ne yapacagim onu bilmiyorum . Bir arkadas cinden mal getir sat demis . O tarz biseylerle baslayabilirim. Sermayem buyudukce daha da buyuk isler yaparim gitgide gelistiririm diye dusundum. baska turlu nasil olur bilmiyorum.
    Dediginize katiliyorum , baskasinin altinda olmak cidden sıkıyor ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.