Şimdi Ara

Az kmli 2012 316i bmw alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili donanım ailesi sizlere bir sorum olacak;
    Şuan passat b8 trendline model aracımız var fakat bendeki bmw sevgisi arabadan soğumama yetiyor.
    Aynı fiyat dolaylarında aracımızı satıp 2012 model bmw f30 3.16i almayı planlıyorum en fazla 30 bin km olmak üzere.
    Sizlere sorum ise şu; aracın yaşının olması beni hayal kırıklığına uğratır ve beni uğraştırır mı?
    Passatla kıyaslamıyorum aracı lütfen passatı kullanmaya devam et gibi yorumlarda bulunmazsanız daha yapıcı olur.
    Şimdiden teşekkürler....

• Boş bir arabadan dolu bir araca geçersin.5yaşındaki 30bin km bulabilirsen direkt al.Ama o kmlere bulman zor gibi anca 50bin km.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126681934
    25 bin km bile var genelde garaj arabaları sürekli takip edildiğinde ulaşılabiliyor
  • benim sakıncam 5 yaşında olmasının çıkarabileceği sorunlar.gerekli özelliklerde bir çok araç mevcut hatasız olmak kaydıyla
  • Bence alınmaz. 2012 model araba. Yaşlandı artık.

• Bal gibide alınır. Ne sorun çıkaracak?

15-20 yasinda Bora, Focus, Civic gibi arabalar 30 bin liralara alici bulup alanlar pasa pasa binerken 2012 model araba ne sorunu çıkaracak?

Bu kafayla herkes hep sifir alsin. Ondan sonra fiyatlar sisiyor zam geliyor.

Su piyasada 5 yasinda arabaya eski muamelesi çekilir hale geldiyse sifir zamlarini dayamakta cok haklılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkma -- 3 Haziran 2017; 8:49:50 >
  • Alınır. Ama passat kesinlikle aratmaz onu ben satmazdım , mantıklı bir alışveriş değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alternatifine bagli. biz f30 316i sahibi olduk. kullandigim her anindan nefret ettim, surus keyfi aldigim bir an bile yoktu. e90 oyle degildi mesela, e90'da keyif aldigim anlar hatirlarim.

ama trendline passattan da hic acimadan gecerim yani f30'a.

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    136beygir bahsettiğiniz kadar kötü mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TramontanaR

136beygir bahsettiğiniz kadar kötü mü?

e90 daha sürüş odaklı galiba ondan öyle gelmiş olabilir. makyajsız 316i, makyajlı 136hp 318i ye göre çoğu durumda daha iyi gidiyor.
  • Trendline passattan sonra baya da keyif alarak binersiniz hocam temiz bir araçta en fazla yaştan dolayı akü lastik vs ister ve sizi memnun eder gidişi de uçup kaçmaz ama iyidir

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    hocam ne yaptın ya :))
  • hız takıntım kesinlikle yok.yorumları okuduğumda passat mı çok kötü dedim bmw mi süper.passatı genel olarak beğeniyorum çünkü.donanım diyosanız onda da çok takıntım yok farları kendim yakarım yani :)
  • şahsen ben otomatikse almam, manuelse alırım 3.16i eski kasa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.