Şimdi Ara

Az bilinen efsane yayınlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
11
Favori
5.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toprak yayınları diyorum.Geçen sene tüm denemelerini çözdüm.Efsaneydi bence.Çözümleri falan da çok güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• up
  • toprak yayınları az biliniyor ama aslında çok kaliteli bir yayındır karekökten ayrılan kemik kadroyu oluşturur aslında bir nevi asıl karekök toprak yayınlarıdır
  • Toprak'ı istisnasız bütün "studygram"larda ayni anda gördüğüm için kalitesiz ve reklama muhtac bir yayin saniyordum. Hangi denemelerini cozup begendiniz acaba? Bugun deneme siparisi verecektim de atabilirim belki sepete.

• Gri Koç Yayınları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbni Sina Biyoloji bakabilirsiniz zaten çok ucuz

• Hocam ben tyt Türkçe ayt mat tyt mat ayt fen çözdüm.En çok ayt fen beğendim ama matematikler de baya iyi.Yalnız Türkçe fazla hoşuma gitmedi.En güzel olay gerçekten çözümlerin çok fazla üstüne düşmüşler ve ayrıntılı anlatmışlar.

• Yayin degil de kaynaklar var.Artik bilinmeyen yayin kalmadi.Bilim yolu problemler,dc geometri,set yayinlari ara sinif fizik kitaplari,simya fen denemeleri,guray kucuk manyetizma aklima gelenler

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt

Kardeşim dediğin kitap bu mu sorular nasıl yeni nesil mi ibni sina hocamız nasıl hazırlamış

• Aynen hocam bu, tam ösym ayarı

• deli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savor

Hocam ben tyt Türkçe ayt mat tyt mat ayt fen çözdüm.En çok ayt fen beğendim ama matematikler de baya iyi.Yalnız Türkçe fazla hoşuma gitmedi.En güzel olay gerçekten çözümlerin çok fazla üstüne düşmüşler ve ayrıntılı anlatmışlar.
    15li tyt mat denemelerini çözmüş müydünüz hocam? Sanırım her sorunun hangi konudan / kazanımdan olduğunu detaylı yazan bilgiler oluyordu toprak yayıncılıkta. Bir de içinde detaylı çözümler mi var yoksa video çözümleri mi kast ediyorsunuz? Ve son olarak karekök yazarları çok kasıntı işlem sorularına yer vermiş mi yoksa gerçekten sınav ayarına yaklaşan bir deneme mi?
  • 345.bu yayini belki ilk defa duymussunuzdur ama cok kaliteli kimse bilmiyor

• building07 B kullanıcısına yanıt
    nE ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rivaul

deli
    Hocam son zamanlarda karşıma çok çıkıyor.Nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arthurdent42

15li tyt mat denemelerini çözmüş müydünüz hocam? Sanırım her sorunun hangi konudan / kazanımdan olduğunu detaylı yazan bilgiler oluyordu toprak yayıncılıkta. Bir de içinde detaylı çözümler mi var yoksa video çözümleri mi kast ediyorsunuz? Ve son olarak karekök yazarları çok kasıntı işlem sorularına yer vermiş mi yoksa gerçekten sınav ayarına yaklaşan bir deneme mi?

Alıntıları Göster
    Hocam evet dediğin gibi,soruları konu olarak vermiş,kontrol ederken oradan kontrol edebiliyorsun.Şu an tyt mat denemelerini çözüyorum bence gayet güzel hocam.

• Savor S kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt matematikte 31-32 net civarı yapıyorum fakat süre konusunda sıkıntım var geçen sınav 70 dk ayırdım yine de çözemedim. Bilgi sarmalın bölüm denemesini almayı düşünüyordum sence toprak yayıncılığı daha mı önce çözmeliyim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.