Şimdi Ara

AYT MF 15 GÜNDE 15 NET İÇİN HANGİ KONULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 net için hangi konulara bakmak lazım. AYTde gerçekten sıfırım. 80 soruda 3-5 net anca çıkıyor, şu ana kadar hiç çalışmadım. 15 net için hangi konulara bakmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada TYT 45-55 arasında gidip geliyorum.

• süre az fakat yinede yazayım elinden geleni yap

matematik : modüler aritmatik , mantık , polinom , 2.der denklem. ve mat 1 bilgin varsa biraz toplam 7 8 net desek

fizik : optik,elektirik 2 hafta sürer
    kimya : kimyasal hesaplamalar , kimya ve enerji , modern atom teorisinin orbitaller kısmını iyi bil
    biyoloji : sistemler

kalan sürede bunlar biter mi ondan da emin degilim ama 20 gün sonra hiç çalışmadım diyecegine kendini dene elinden geleni yap.
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 gün var hocam. durumlar aynı hemen hemen.
  • Don Draperr kullanıcısına yanıt
    Hocam yumurta kapıya dayandı. Tutuştuk.

Ne yapacağız bilmiyorum valla.

• Abanirsan 35-40 nete bile çıkarsın diyorum

• ravenK kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelik hangi konular olmalı??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    oglum insanlara umut cesaret vermek iyi birseyde sırf gaza getiricem diyede saçma sapan seyler atmayın 20gün kala adam 3-5 yapıyorum demis 35-40a çıkarsın demissin yavas at biraz
  • xlnxeksixartıc X kullanıcısına yanıt
    evet çok zor tabi sene başından beri çalışıyor herkes 35 40 net için.

ama 10-15 net için belli başlı konular yok mu çalışmak için_? en azından mutlaka bak dediğiniz konular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlnxeksixartıc

oglum insanlara umut cesaret vermek iyi birseyde sırf gaza getiricem diyede saçma sapan seyler atmayın 20gün kala adam 3-5 yapıyorum demis 35-40a çıkarsın demissin yavas at biraz
    Atmadım, inanan yapar, sana da konuşmak kalır. Matematikten 20 tane yapacak kalan sürede abanıp, her bir fen dersinden de 5 er tane yapacak. Sanki full çekersin dedik.

• xrade kullanıcısına yanıt
    modern fizik dalgalar
    kimyada organik hız kimyasal tepk ve 11.sınıftaki kimyada giristeki konu orbitaller olan falan
    biyolojide ekoloji kalıtım sinir dolasım bosaltım sindirim sistemi
    haklısın günde 3er konu bitirip hepsinide sınavda çıkıcak düzeye gelebilir 15günde umarım bu dediğini sende yaparsın kaçtaysan 15arttırırsında bende görürüm
  • xlnxeksixartıc X kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.
    katılıyorum, eğer geleceğini düşünen birisi ise odaya kapanır 10-11 saat çalışır, yapılmayacak bir şey değil, ben günümü en iyi şekilde spor+ders ile tamamlıyorum birkaç gündür. günde 7-8 saate ulaşabildim 2 gündür, umarım devam ettiririm. benim de hedefim 90/50, şu an 80/35-40 yapıyorum. bizim için biraz daha zordur artırmak ama sıfırdan 30 civarına çıkmak daha kolaydır bundan emin olsun herkes. sözün özü, 20 gün kaldı, 10 saat çalışan adam 200 saatten rahat 30 nete çıkar sıfırdan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam sizin gibi gayretli insanları görünce mutlu oluyorum. umarım istediğinize ulaşırsınız.

sıfırdan oldugu için net arttırmak kolay tabi ama süre kısıtlı, kalan günlerde sıkı sıkı çalışmak gerek. sağolun mesajınız için.
  • xrade kullanıcısına yanıt
    kesinlikle doğru hocam, zor, belki de çok zor, belki de 30'a ulaşacak yapan kişi, belki de ulaşamayacak. ama kesin olan bir şey var. denemekten korkarsa, kesin olarak o netler sadece hayal olarak kalacak. 20 gün var, 10 gün kala keşke bir 10 günüm daha olsaydı diyecek, bizzat yaşadım geçen sene, 110k'dan mezunum, kilo aldım, hayatım o kadar rutinleşti ki, artık buna dur demenin zamanının geldiğini hissettim. ders konusunda eksiklerim elbette var biraz da kapasite meselesi ama ben elimden geleni yapıyorum. öldürmeyen acı insanı güçlendirir. sınava kadar yapabildiğim kadar da spor yapıyorum p90x3 diye bir programa başladım. beni hem zihinsel hem de fiziksel olarak güçlendirdi acı, daha iyi hissediyorum. kalan 20 gün, temeli olmayan ve hiç çalışmayan biri için o kadar zor ve acı verici olacak ki, bunun kesinlikle farkındayım. ama üstüne gidilmesi gerekiyor. tabiri caizse o netin sökülüp alınması gerekiyor. iyi bir gelecek fırsatı bir daha gelmeyebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.