ayt matematik için kaynak önerebilecek var mı, sıfırdan öğrenen birisi için? Mesela apotemi mi alınır acil fasikülleri mi ya da başka önerdiğiniz bir kaynak var mı? Bunların dışında, size göre gerekliyse, önerdiğiniz youtube kanalı -ben eyüp b biliyorum mesela ama sıfırdan anlatmıyor falan deniliyordu- ya da ücretli siteler önerebilirseniz gerçekten iyi olur, dershaneye gidilmeyecek çünkü. tyt matematik kötü değil ama "oradan şunlara kesin bak/tekrar et" dediğiniz varsa onuda yazarak yardım edebilirseniz iyi olur. |
ayt matematik yardım
-
-
Uppp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonuç derece fasikülleri olabilir hocam
Kullandığınız bir ürün mü hocam yoksa genel bir öneri mi? Biraz bakındım da pek bilgi bulamadım hakkında.
-
Bu arada aklıma geldi yüzde yüz yayınları ve çap yayınlarının da önerildiğini hatırlıyorum. Onlar hakkında da fikri olan varsa bilgi verebilir mi?
-
Hocam apotemi LTI çok çok güzel, sene içinde ben çap çözdüm LTI için, pişman oldum. Apotemi ve ÇAP'ı çözen arkadaşlarımın hepsi Apotemi'den daha memnun. Trigonometri, fonksiyonlar ne bulursanız apotemi fasiküllerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz matematik için. Fen için ise tam tersi, uzak durun.
Mustafa Yağcı'nın LTI videoları vardı bi ara Youtube'da, kaldırdı onları sonra. Videolar dönüyordu bi ara telegramda, yandexte falan. Onları bulursanız not tutarak izleyip üzerine bir de orada anlatılmayan konular için atölye matematik izleyebilirsiniz, ben öyle yaptım şahsen.
Kitap olarak ise 3-4-5 (başlangıç için fena değil), karekök, endemik, 3d, orijinal öneririm. Aralarından zorluk düzeylerine göre seçip alabilirsiniz.
-
Hocam Apotemi zorlamaz mı başlangıç için? Zamanında alacaktım Apotemi yi ancak o zamanlar internette bakındığımda zor diyen baya kişi vardı, tabii bazı kişilerde sadece maraton kısmının zor olduğunu diğer yayınların fasiküllerinin pek güzel olmadıklarını falan söylüyorlardı. Bu yüzden karar veremeyip alamamıştım, zaten devamında da çalışamayıp başka şeylerle meşgul olmuştum.
-
Karekök 0 + 345 ayt mat + karekök ayt mat
Sırasıyla çözün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birey b gelişim geometriyi herkes öneriyordu ilk kitap olarak, bende alıp çözmüştüm ve güzel gelmişti bana. Acaba ayt matematik gelişim kitabı da geometrisi gibi güzel midir başlangıç için? Kullanan, fikri olan var mı?
-
Hocam başlıyorum
Bi konuyu öğrenmek ve kavramakla başlarken karekök 0+ acil fasiküllerini tavsiye ederim. Ben böyle yaptım ve konuda asla zorluk çekmedim.
Bu konuda kendinizi geliştirmek için ise apotemi fasiküllerini alın. Özellikle lti. Endemik fasikülleri de vardı ama eh işte derim, apotemi çözün.
Bunlar fasikül ve konu bazlıydı, hepsinin yanında soru bankası olarak karekök, çok bilinmese de kaliteli bir yayın toprak çözülmesi gereken kitaplardan bence.
Deneme olarak ise 3D yayınları kesinlikle çözülmeli.
Önermediklerime gelirsek
Ben 345 ayt önermiyorum açıkçası, pek sevemedim. Orijinal de sevmemiştim. Çap matematikte önermem ama fizikte tavsiye edebilirim.
fasikül olan değil mi hocam? Onların çözümleri güzel mi kullandınız mı?
-
Fasikül kullanmadım beni memnun etti
Hocam karekök 0 ile acil beraber mi çözülsün, öyle çok zaman almaz mı ya da sıkmaz mı kişiyi? Eğer bir tane önerecek olursanız hangisini önerirdiniz kavramak için? Ek olarak, yanlış bilmiyorsam acilin çözümlerini pek beğenmiyorlar sizce de kötü mü?
Aslında ikisini birlikte ya da sırayla -hangisini öneriyorsanız- çözmeye çalışabilirim ama iki fasikül birden sıkabilir beni.
-
Biri olursa konuyla hiç alakan yoksa karekök 0, ama ilgin ve sevgin varsa (.d) acil. Evet çözümleri biraz enteresan ama ben kendim çok çözüm izlemeye ihtiyaç duymamıştım açıkçası. Acil daha tavsiyemdir.
hocam ben terminatör gibi çalıştım, hepsini çözdüm o yüzden bi şey diyemem, matematik ve fizik seviyorum en çok alcjkwldlwlkdqljsşq
Hocam peki bu karekök sıfır fasiküllerini tüm ayt matematik için mi önerirsiniz yoksa sadece lti için mi?
-
Hocam bende de herhangi bir konuda ,yaklaşık ilk bir ay, iyi gidiyorken sonrasında sıkılmaya ve daralmaya başlıyorum bu yüzden devamı da gelmiyor, o yüzden sormuştum. Sizin ne kadar sürmüştü bitirmeniz? Bu arada siz sadece lti için mi öneriyorsunuz yoksa Ayt matematik konularından hangisi varsa bulup çözmemi mi öneriyorsunuz?
-
up👍
En tatlısı o zaman bence acil+apotemi derim. Ama dediğim gibi çok sıkıcı gelmezse üçü de çözülebilir. Karekök 0 çıtır çerez zaten ben arabada bile çözerdim hocam kolay gelsin
Tüm ayt için :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- efsane yayınları zorluk derecesi
- ayt matematiğe ne zaman başlanmalı
- türk telekom mühendis maaşları
- derece yapmak ne demek
- töder sıralama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X