Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 17 Mayıs 2022; 23:0:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şu dönemde hiçbir ayt mat denemesine vakit kaybı gözüyle bakılamaz. Ben bu dönemler bilgi sarmal çözüyordum ayt matematik denemesi olarak, arkadaşlarım basit yea ehueehueehue diyodu sonrası ağlamalarss
    O yüzden sakin sakin denemeleri eritmelisin kolay zor demeden. 2020’deki gibi basit gelirse o kolay gelen denemelerdeki dikkat etmen gereken detaylar belirleyici olur. 2021 gibi boru gelirse de zor denemeler kazandırır.
    Özet: bu ayda kaynak elenmez, tuttuğunu çözersin.
  • Aydının gereksiz abartı bir zorluğu var 2021le alakasız saçma bi zorluk bu bence acil çöz ondan sonra ayt mat denemelerine geç yavaştan zaten çok fazla deneme var endişelnme kaynak kalmaz diye direkt acil sonrası deneme öneririm ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dönemde hiçbir ayt mat denemesine vakit kaybı gözüyle bakılamaz. Ben bu dönemler bilgi sarmal çözüyordum ayt matematik denemesi olarak, arkadaşlarım basit yea ehueehueehue diyodu sonrası ağlamalarss
    O yüzden sakin sakin denemeleri eritmelisin kolay zor demeden. 2020’deki gibi basit gelirse o kolay gelen denemelerdeki dikkat etmen gereken detaylar belirleyici olur. 2021 gibi boru gelirse de zor denemeler kazandırır.
    Özet: bu ayda kaynak elenmez, tuttuğunu çözersin.

• ilk denemeler basit acilin ama sonrası az çok güzelleşiyor hocam

• karaağaç denemesini öneririm kesinlikle

• ben de önerilerinizi alırım. apotemi limit bitti bir de 3D ayt bitti şimdilik. bir kitap arıyorum gerçekten beni geliştirmesini istiyorum. önerileriniz nedir?

• yarısı bitti bir kısmını sonraya bıraktım çok değerli çünkü. başka ne olabilir ki 345 alasım yok 70 lira olmuş kitap etiket fiyatı da 120 lira

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7HZ Salnotes Zero Kulaklık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağ olasın hocam. 2020 basım aciller 30 liraya satılıyor onlardan alacağım. umarım çözülmüş kitap göndermezler :D

• ilkbinegirecekadam İ kullanıcısına yanıt
    metinin son testlerini de çözebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2020 metinler de 30 lira gözüküyor değerlendiririm :D

• ah be... acilden devam o zaman

• acil-endemik yada acil-3d gider gibi ama pekte sana tavsiye veremem benim ayt mat 30 cüvarı ama yararı olabilr bi bak yinede

• Deneme coz. Aydın karaağaç 3d kırmızılar sonuç derece 2018 - karaagacta bazı sorular yanlıs acil gecen sene epey bozmustu bu yıl nasil bilmiyorum. Benim favorim sonuc derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6CC4B5B9 -- 4 Aralık 2021; 22:0:7 >
  • kafadengi orta ve ileri duzey ayt mat soru bankasına bakabilirsiniz,özellikle türev integrali çok iyi.Beni mor testleri aşırı geliştiriyor,o sonlarda da 4 köşe testi var icinde 4 soru olan insanin inanılmaz derecede ufku açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 14 Aralık 2021; 21:21:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.