< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 17 Mayıs 2022; 23:0:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 17 Mayıs 2022; 23:0:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şu dönemde hiçbir ayt mat denemesine vakit kaybı gözüyle bakılamaz. Ben bu dönemler bilgi sarmal çözüyordum ayt matematik denemesi olarak, arkadaşlarım basit yea ehueehueehue diyodu sonrası ağlamalarss
![]() O yüzden sakin sakin denemeleri eritmelisin kolay zor demeden. 2020’deki gibi basit gelirse o kolay gelen denemelerdeki dikkat etmen gereken detaylar belirleyici olur. 2021 gibi boru gelirse de zor denemeler kazandırır. Özet: bu ayda kaynak elenmez, tuttuğunu çözersin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ilk denemeler basit acilin ama sonrası az çok güzelleşiyor hocam |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yarısı bitti bir kısmını sonraya bıraktım çok değerli çünkü. başka ne olabilir ki 345 alasım yok 70 lira olmuş kitap etiket fiyatı da 120 lira < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sağ olasın hocam. 2020 basım aciller 30 liraya satılıyor onlardan alacağım. umarım çözülmüş kitap göndermezler :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2020 metinler de 30 lira gözüküyor değerlendiririm :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ah be... acilden devam o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6CC4B5B9 -- 4 Aralık 2021; 22:0:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 14 Aralık 2021; 21:21:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |