Şimdi Ara

AYT Matematik Orta-Zor Kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuların üzerinden orta-zor bir kitap geçmek istiyorum. ÜçDörtBeş bitti, Karekök AYT ise bitmek üzere. Aklımda Orijinal ve Acil var fakat kararsız kaldım. Kolay-orta-zor olan kitaplara fazla yönelmek istemiyorum, kitabın çoğu işime yaramamış olacak. Bu yüzden kitabın geneli orta-zor seviyeli olursa iyi olur. Fakat zor olsun diye saçmalanmış sorulardan nefret ederim, sorular bana bir şeyler katsın. Aklıma bunların dışında birde Endemik geldi.

Bu kitaplar hakkında fikirlerinizi merak ediyor, varsa bunların dışında da önerilerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyrax -- 2 Aralık 2019; 20:22:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• rickrick kullanıcısına yanıt
    O kitabı sınıfta arkadaşımda inceledim fakat pek beğenmedim. Zorluk açısından da çözmeyeceğim fazla soru var.

• Karekok 345 den sonra netlerin en durumda bende boyle yapicam

Acil ve apotemi lti cozmeni oneririm bu seviyede

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Dün Yanıt Yayınlarının 6'lı AYT denemelerinin ilkini çözdüm, matematikten 39 netim geldi. 1 boş geometriden kaçırdım. Denemenin seviyesi bana göre orta idi diyebilirim, kolay ve zor sorular karışıktı.

Denemelere geçmeyi düşündüm fakat öncesinde daha farklı tipte soruları da tarayabileceğim bir soru bankası çözmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyrax -- 2 Aralık 2019; 20:50:12 >
  • Piyasanin saglam denemelerine başla.Bilgi sarmal,endemik,acil,345,metin,sonuc derece,paraf vs.gibi.Sinava kadar goturur zaten.

Acil trigo,LTİ denemelerini ve apotemi fasikullerini de tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 2 Aralık 2019; 20:53:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi fasiküllerini düşündüm fakat biraz zaman kaybı gibi olacağını hissettim kendimce. Konularda fazla zorlanmadım açıkçası, mantıklarını iyi kavrayabildim ve sorulara rahat yaklaşabiliyorum. Bu yüzden fasikül yerine soru bankası tercih edip diğer konularda da farklı tipler görmeyi düşünmüştüm. Ama gerçekten tavsiye ediliyor ise onlara da yönelebilirim.

Denemeleri ise ne sıklıkla çözmeyi önerirsiniz? Fazla çözdüğümde sınava kadar son zamanlarda boş boş durmak gibi sorun aklıma takılıyor 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyrax -- 2 Aralık 2019; 20:57:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok zor geometri sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dyrax kullanıcısına yanıt
    Masallah hocam umarim hedefinize ulaşırsınız

• Dyrax kullanıcısına yanıt
    Apoteminin problem, turev ve integral fasikullerinde ösym sorularina benzer bir sürü soru var.Hatta ösymye en yakın kaynak apotemi.Kesin cozulmeli.

Dileyen trigo ve limiti de cozebilir.Fonksiyon ise vakit kaybi olabilir.

Matta mesafe kat etmis birisi icin acilin a sorulari vakit kaybi.A+ sorulari guzel ona lafim yok ama kitabin yarısı vakit kaybı yani.3dnin %70-80i vakit kaybi.Orijinali bilmiyorum.

Bahsettigim deneme ve fasikuller matı iyi olanlar icin yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.