Şimdi Ara

ayt matematik için (34.5 net)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yıl ayt matematikte 34.5 netim vardı. endemik + 345 çözmüştüm. şu an geçen yıldan kalma acil var. acilin üstüne bir kitap almak istiyorum ne almalıyım

• benimde 33.5 tu karekök acil çözmüştüm bu sene yine onları çözmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345'in orijinalleri sıkıntıya sokmadıysa 3D biraz kolay gelebilir. Apo tri lti çözersin şahsen öyle yapardım. Geo full müydü ?
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    345 orijinallerin hepsi bitmedi ama zorlayanlar vardı hocam. geometrim 1yanlıştı. apotemi trigoyu bitirdim lti yi çözecem duruyor
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Sınavada daha 305 gün civarı var. ben şahsen ilk 345 sonra 3d sonra acil çözüyorum. Acil çok şekilli olduğu için 3D ile klasik tip soru eksiğini kapatıyorum sen de öyle yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnx-x -- 13 Ağustos 2019; 14:9:27 >
  • Hocam ilerde sıkılmayacaksanız direk denemelere dalın derim. Ben denemeler sayesinde netlerimi arttırdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hovam geometrin iyiymiş ne çozmustun? bide ayt endemik mat nasıl sence alınırmı alıyımmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    tyt 65 net için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • todareistodo kullanıcısına yanıt
    endemik klasik sorulardan oluşuyo arada güzel yorum soruları var zamanın varsa al.

birey b çözdüm geometri için
    birey b ile nasıl o kadar iyi yaptin ya genelde birey b baslangic diyolar ya işte sıralıyorlar acil çözdüm karekök çözdüm falan

• todareistodo kullanıcısına yanıt
    kitap meselesi çok abartılıyor. burada karekök ygsyi çözüp 2019 tyt matı fulleyen adam vardı.
    aynen öyle, ki 2019 tyt mat problemleri de o 12-13 soru gayet de eski tarzdı ygs tarzıydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.