Şimdi Ara

AYT MATEMATİK DENEME SÜRESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 345in ilk denemesini çözdüm dün 60dk verdim 19 net geldi siz kaç dk veriyorsunuz yani biraz daha versem mi acaba diyorum da sınavda bu kadar surem olmayabilir sonuçta. Integrali tam öğrenemediğim icin 5 6 tane integral sorusu boştu türevden de kaçtı biraz dizi yapamamaya başladığımı fark ettim dizi tekrarı da yapmam lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ilk ayt mat branş denememdi bu arada

• 2 saat vermekte bile sıkıntı yok bence

• 343code kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi yazdınız dalga amaçlı mı

• Ben 1.30 saat veriyorum ama 2 saat olduğu da oluyor. Çok yavaş çözüyorum. Hoca hemen bir yerden bir şeyler yakalayıp sonuca ulaşırken ben 10 saat uğraşıyorum 

• Bulug B kullanıcısına yanıt
    Yok bizzat ben 2 saat veriyorum bazı denemelerde anca bile yetiyor ve zaten hızlı çözmenin bi avantajı yok aytde

• Bi de 345in ilk denemesine başlangıç seviye demiş biraz da ondan şey yaptıydım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyse ben de min 90 veririm heralde artık

• Genelee benimde böyle 1.30-2 saat arası veriyorum. Geometride bi hayli fazla boşum olmasına rağmen

• ulan benim 3 saat gidiyor bazen, 2 minimum veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 4 Mayıs 2022; 10:6:42 >
  • Umarım şaka yapıyorsundur? 60 dakika? AYT FEN zaten biliyorsan yaparsın , bilmiyorsan boş. Maksimum 1 saat sürer. Matematiğe en az 110 Dakika ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 saate kadar uygundur uygundur

30dk fen çözsen 2.5 saat mat zaten

• genelde 1.5 saatte tüm soruları dönmüş oluyorum 2 saat olana kadar çözemediklerime bakıyorum. zaten fizik-biyoloji denemelerini 10-15dk arasında çözdüğümü görünce 2 saat verince sıkıntı olmaz gibi geliyor

• texte bi tane mantikli hareket yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    AKXJAKFJWLVHELGLWKFŞSFL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam öyle bakarsan yanlış olur. Geçen 3d'nin kırmızı denemesini neredeyse 2,5 saatte çözdüm, soru çözümünü açsam 20 dakikada biter, hoca cevabı da yolu da biliyor ona göre çekiyor ortalama bir matematik öğretmeni bile 1-1,5 saatte o denemeyi fulleyemez, imkan vermiyorum.

• Hocam yanlış hatırlamıyorsam vayni team bir videosunda çok meşgul olduğu için daha önce sorulara hiç bakmadan direkt kamerayı açıp çözdüğünü söylemişti. Hocalar falan bence 1.5 saatte çözebilirler sonuçta kaç yıldır soru çözüyorlar

• Hocam bazı hocaların işi soru çözmek üzerine oluyor, mesela eyup b, tunç kurt, ilker korkmaz vs sayılır böyle bir sürü hoca. Ama ortalama bir lise matematik öğretmeni 1-1,5 saatte 3d kırmızı denemeleri tyt veya ayt fulleyemez diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ortalama lise mat hocalarını zaten saymıyorum %90 i kendini geliştirmeyen tahtaya 3 5 kalıp soru yazan vasat kişiler oluyor. Benim bahsettiğim daha cok kendini geliştirmiş, alanında iyi kişiler

• Denene normal zorlukta ise 120 dakikaya kadar çıkarılabilir bence. Eğer zorsa(3D,aydın,karaağaç gibi yayınevleri) 140 dk bile sürebilir. Kalan bölümler çok vakit harcamıyor bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.