Şimdi Ara

AYT MATEMATİK DENEME NETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize afiyet olsun beyler inananların allah kabul etsin.
    Şu zamana kadar adam akıllı deneme çözdüm diyemem hep dershanem olduğu için fen bilimleri son olarakta online fbs'ye girdim.Ama netler benim beklediğimin çok altında geliyor.Son denemede ortalama olarak geometri hariç 15 net civarı yaptım daha da düşük hatta.Ama gerçekten benim soru bankasında çözdüğüm sorularla bunların alakası yok sizinde başınıza geliyor mu gençler böyle durumlar 345'i bitiricem neredeyse ama oradaki gibi sorular yok ve sınavda da böyle çıkarsa açıkçası yapamam.Soruları aşağıya örnek olarak bırakacağım sizce nasıl diye hocama attım yapamadım dedi ciddiyim ve cidden hatrı sayılır bir hoca.E madem böyle bir soru neden bu kadar saçma şekilde denemelere koyuyorsunuz napmalıyım gençler bu konuda ne zaman gerçekten kaç net yaptığımı tespit edicem eğer bu benim gerçek seviyem ise ben bitmişim cidden.Nasıl bir yol izlemeliyim sizce soru kolay da ben mi yapamıyorum anlamıyorum

evet gençler soruları bıraktım bu şekilde bir bakarsınız eğer imkanınız olursa bana kendi çözdüğünüz denemelerden 1-2 sayfa atabilirsiniz ben de böylelikle soru seviyelerini görmüş olurum hepinize teşekkürler şimdiden

AYT MATEMATİK  DENEME NETLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 27 Nisan 2020; 22:46:7 >

• up up
  • hocam üzmeyin kendinizi attığınız sorular çok da basit sorular değil
  • furkanys F kullanıcısına yanıt
    soru bankasından çzöebiliyorum ama soruyu başka yerde görünce tıkanıyorum biraz denemelerde mesela napıcam bilmiyorum tamm olarak denemeleri arttırmak için
  • 14ün cevabı 101mi bide sorular çok kolay sorular degil hicam uzulmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam soruların seviyesi basit değil. Bu denemelerde tıkanma olayı için bölüm denemesi çözerek aşmayı deneyebilirsin. Daha bilindik yayınların denemeleri genelde şekilli ve yoruma yönelik oluyor. ÖSYM nasıl sorar bilemeyiz tabiki fakat moralinizi bozmayın kendiniz bölüm denemesi ile destekleyin derim ben.345 in ÖSYM soruları güzeldir mesela çözüyorum demişsiniz zaten canınızı sıkmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    122'imiş hocam cevap beni bayağı bir zorladı zaten komple deneme bitirdi beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    apotemi tyt fen denemesi
    4 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    5 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kankam cevabın için öncelikle.Bölüm denemesi derken ne almalıyım sence direk öneri verirsen alabilirim acil rönesans çok zor gelmedi mesela daha anlaşılır
  • MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    ezik ve acınacak birisi varsa 3 yılda 80.000'i hedefleyen birisidir moruk ben değil
    kazanamayacak birisi varsa o da açtığı başlıklarla 3 IQ olduğunu belli eden sensin .d
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Hocam yenilenenler hangisi şuan pek bilgim yok yanlış bilgilendirme yapmayayım ama bir konu vardı sanki yenilenen denemeler diye ona bak istersen. Yenilenmişse 345,acil,sarmal falan almayı düşünüyorum ben o tarz geçen seneki ayt konseptinde olan denemelere bakacağım. Rönesans bildiğim kadarıyla öyle bir iki sorusuna baktım güzel geldi bana. Zorlanmıyorsan demek ki konular oturmuş hocam çok strese girip sıkma canını

• 13-E 21-B mi

• Disiplini Bırakma. D kullanıcısına yanıt
    hemen bakıyorum
    evet öyleymiş brom
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    evet ben de 345 ve acil almayı düşünüyorum şu anda teşekkür ederim tekrardan sizin ayt mat netleri ne durumda
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    27-30 arası bazen üstüne çıkıyor bazen altına iniyor geometrim kötü benim o yüzden dalgalı baya hocam

• anladım brom teşekkür ediyorum tekrardan bundan sonra 1 ay deneme çözüp konu eksiklerime göre mi hareket etmeliyim napmalıyım sence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.