Şimdi Ara

Ayt matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
3
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayt matematik kitabi olarak su an ne kullaniyorsunuz, bu sene aytye ilk hangi kitapla basladiniz ve alacaklariniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgi sarmalle başladım bitirdim şimdi acil ve çözümü birlikte çözüyorum ocak 15 kadar 2 kitabı da bitirmek gibi düşüncem var belki 1 tane daha çözer yada sınava kadar deneme çözerim.
  • Hocam 345 neden cozmedin? Ve kitaplar hakkindaki yorumlarin nedir bilgi sarmalin zor seviyesi nasil

• 345 klasik testleri beni pek geliştireceğini düşünmedim sadece orijinal ve ösym soruları için 40 lira vermek istemedim. bilgi sarmalin zorluk seviyesi genel olarak orta arada zorlayan soruları oluyor. ben bilgi sarmali hem tekrar için hem de klasik tarz olarak 1 kitap çözmek adına aldım fena kitap değil.
  • Up

• Uppp

• Hocam ben bilgi sarmal ve karekök çözdüm. Sizce ilk çözüm 3d mi alayım acil mi ayt için?

Bir de bilgi sarmalda mutlak değerin türevinde yanlışlık yapmamışlar mi aklım takıldı 3 katlı kök tek katlı old. için türev yok saniyordum ben orada var demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hdhdjdjdbdbd -- 2 Aralık 2018; 10:46:43 >
  • Hocam ben bilgi sarmalla başladım forumda da sarmalla başlayan baya kişi vardı.

• Bilgi sarmalı ile başladım sonra ne çözerim bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bilgi sarmalin o not kısmını kastediyorsanız evet orada bariz hatalar var, ben oraya çok bakmıyorum çünkü diğer konularda da bilgi hataları vardı.

şuan aralıktayız bence ikisinide çözersiniz
  • Önce hangisini alayım hocam peki seviyeye göre bakarsak ? Bir de benim dediğim doğru değil mi ?

• çözüm al hocam bide takıldığınız soruyu atar mısınız tam anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 2 Aralık 2018; 13:50:27 >
  • Ben daha ayt çözmeye başlamadım hangisiyle basliyim

• konulara hakim değilsen 345
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Hocam ben bilgi sarmal ve karekök çözdüm. Sizce ilk çözüm 3d mi alayım acil mi ayt için?

Bir de bilgi sarmalda mutlak değerin türevinde yanlışlık yapmamışlar mi aklım takıldı 3 katlı kök tek katlı old. için türev yok saniyordum ben orada var demişti
    Onda bi yanlışlık yok hocam 3 katlı tek derecenin mutlak değerinde türev vardır ,, türevi olmayan tek katlı yani birinci dereceden kökün mutlak değeri o da sivri nokta oluşturduğu için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben kaf2-3ü çözdüm (trigo olasılık hariç)
    ek olarak da supara ayt ve 345 ayt çözüyorum bunların yanında

sarmal da geçen sene almıştım boş yerleri temizlerim bu yıl

bunlardan sonra lti yi de apotemi fasiküllerle çözersem şubat sonu gibi belki son bi kitap ya acil ya çözüm 3d alabilirim
  • hocam kaf3-4 ne kadar sürer toplamda bide kafta mesela kaf2 den sadece fonksiyonları almamız mümkün müdür

• quote:

Orijinalden alıntı: Holkay

hocam kaf3-4 ne kadar sürer toplamda bide kafta mesela kaf2 den sadece fonksiyonları almamız mümkün müdür
    evet hocam alman mümkün. kaf 4 piyasadan kalktı. kaf 3 de1.5-2 ay sürer
  • hocam 1.5-2 ayı biraz daha açsan mesela saat olarak toplam ne kadar sürer kaf3 birdr türev integral ne zaman çıkacak bilgin varsa bunuda eklesen güzel olur.

• Cozumle basladim.Acil de var.Acilin konu denemelerinden de ilerde alabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.