Şimdi Ara

Ayt Mat kaç ayda biter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylül Kpssden sonra atama beklerken tekrar üniversite sınavına hazırlanmayı düşünüyorum. Sadece ayt mat ile giriş yapıp Behzattan video yanında 2 sb şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Günde 8 saat civarı çalışabilirim, sizce bu kaç ayıma mal olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu seneki gibi bir ayt mat sınavı gelecekse 1 haftada halledersiniz.
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    Kendimi tamamen sıfır kabul edip polinomdan girip integralden çıkacağım. Dediğim gibi behzat kaf ve ayrıyetten 2 sb olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman bitirirsiniz bilmiyorum ama bu kaynakları bitirince fişeq oluyormuşsunuz diyorlar.

Başarılar.
  • Kaf3-4 zaten 5 ayını çok rahat alır hocam 2 sb abartı olur. Kaf3-4 + acil yapın 6.5-7 ayda 30+lara gelirsiniz gibi.
  • Konuları bitirme süresi 4 ayı bulur gibi (sağlam tyt temeli attığını var sayıyorum)
    Ardından sürekli deneme bayıltmak en mantıklısı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyt temeliniz yoksa baya uzun surebilir ve ekstra 2 soru bankası behzattan sonra abartı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için. Tyt’ye yönelik sadece acil sb ve apotemi problemi çözmeyi düşünüyorum, konu vs. dinlemeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç günde bir konu bitiridim (mezundum ve temelim baya sağlamdı) sadece ayt mat tamamıyla yani iki sb ile max 2 ay ama geometrin yoksa ki benim yoktu ona da 1.5 ay dersen yine 2 sb ile yaklaşık toplam 3-3.5 ayda parçalayacak dereceye gelirsin günde ortalama 8 saat çalışmak falan. Ama sonra lti sormazlar kolay sorarsalar emeklerin heba olur. (39 ayt mat neti)

• Hocam açıkçası kendinizi bir sğreye baglamayın 5 ayda da biter 6 7 ayda da bu süre belirleme ona uygun ilerlemediginiz zaman size soeun yaratabilir. Ya da acele edeyim bitsin de rahatlayayım gibi bir hava olulturabilir. Konuları içiniz rahat etmeden geçmediginiz sürece ne kadar süre aldıgının bir önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufk21 -- 17 Temmuz 2020; 10:12:37 >
  • Ben sabahları karekök ayt’nin sayfalarını kurcalardım. Çözmezdim. Gece rüyamda o soruları hatırlatıp çözmeye çalışırdım. Gün içinde matematik çalışmak kadar boş bir şey yok bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.