Şimdi Ara

AYT Mat için Fasikül Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellikle Trigonometri, Limit, Türev ve İntegral konuları için fasiküller alıp onlar üzerinden çalışmayı düşünüyorum ben. Forumda okuduğum kadarıyla Yüzde Yüz Yayınları çok önerilmiş bu konuda. Ancak onun da yeni basımları çıkmamış sanırım, kaldı ki eski basımlarını da İşler'de bulamadım ben. Keza Apotemi Yayınları da aynı şekilde, yeni basımları da çıkmamış eski basımları da piyasada yok sanırım. Açıkçası Ocak'a kadar vs beklemek istemiyorum, mümkün olduğunca başlayıp bu konuları halletmek istiyorum. Başka önerebileceğiniz güzel bir yayın var mı? Bir de Yüzde Yüz Yayınları ve/veya Apotemi Yayınları bu bahsi geçen fasiküllerini ne zaman çıkartacaklarmış duyduğunuz herhangi bir şey var mı bu konuda?

Şimdiden teşekkürler.

• Hocam yüzdeyüz yayınları ocak gibi çıkarcakmış fasikülleri keza apotemi de o aralar çıkarır, ama bunların şuan piyasada olan son basımlarını alıp müfredattan atılan yerleri çözmeyebilirsin, belli zaten neyin çıktığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    İşte son basımlarını da bulamıyorum 2018 tayfa süpürmüş hepsini Teşekkürler cevap için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde yüz yayınlarının sitesinde limit türev integral fasiküllerinin yenilendiği yazıyor. Galiba daha işlere gelmedi ama gelir yakında. Bir de apoteminin yazarına (fatih hocaya) mail attım ne zaman çıkacak lti fasikülleri dedim o da eylülün sonuna doğru yetiştirmeye çalışıcaz dedi.

• Yüzde yüz yayınlarını mı aradınız hocam ? Ama yüzde yüzün ana sitesinde yenilendi diyor.

• Evet hocam eskiymiş. Ben farkedemedim. Üstünde LYS müfredatına uygundur yazıyormuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF56195FD -- 14 Eylül 2018; 19:1:16 >
  • Haklısınız hocam. Diğer türlü Ocak ayını beklersek asla yetiştiremeyiz konuları. Çaptan başlamak mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çap en iyisi bence .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.