Şimdi Ara

Ayt Mat Çap Fasikülleri alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem ayt mat hem okul sınavına hazirlik amacîyla alcam tavsiye edermisin ? +3 4 5 ayt soru bankasini alicam hazir indirim varken. Ayt Mat Çap Fasikülleri alsam mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• polinom fasikülü için gereksiz basit demişler bu doğrumudur ve aynisi bu set için gecerli midir? farkli öneriniz varsa açıgım

• Alamankurdu kullanıcısına yanıt

Fasiküllerin örnekleri kendi sitesinde var ordan bakabilirsin.

Ben çoğu fasikülünü çözmüştüm her seviyeyi içinde barındırıyor ancak çok boğabilir. Bu ne demek ?

Sürekli bir konudan soru görmek sıkıyor. Ki mezun musunuz durumunuz nedir çok fazla etken var

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    12 sınîfım bu yüzde beni boğacağın düsünmüyorum yorumun için teşekür ederim.
    Bu aralar biraz kırmızı alarmdayım bu yüzden en dogru kararlari vermem gerekiyor biraz fazla kasiyorum sanirim.

Herkesin bünyesi çok farklı 2018 de 1 tane soru bankası bitirmeyen arkadaşım 15k yaptı o da bu kadar az olmasınn sebebi 22 türkçe netiydi. Çünkü okulda hocayla arası çok iyiydi. Bütün çap fasikül setini alıp sıkılırsanız ilerlemezseniz geri kalan kitaplar olacak. Ek olarak orada fonksiyon 1 eksik.

Tek tek alınca ile fiyat farkı olmuyorsa tek tek alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 9 Kasım 2020; 18:10:44 >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hmm haklısınız zaten önemli olan su anda logaritma diziler ve trigonometrisi bu yüzden tek tek alicam.

• Hocam tek tek alın.Ayrıca bireysel çalışmalar da yani konuyu okuyarak öğrenmeye çalışmada çap başarılı.Genel tüm dersleri açısından benim bir kanımdır.Kullandım faydasını da gördüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fonksiyon 1 Fasikülü güzel cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Polinom fasikülüne ben basit demiştim hocam. Ama ayt kitapları güzel bence ben log-dizi ve limit fasikülünü çözdüm öneririm.

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim pişman olmayacağımdan eminim artık.

• Bende memnunum logaritma fasikülünü aldım gayet iyiydi ardından biraz daha zor olması için ben limit türev ve integral için apotemi fasiküllerini aldım sonra sağolsun bir arkadaş çap fasiküllerini verdi önce çaptan çözüp sonra apotemiye geçeceğim çap zaten belirli bir tecrübe edinmiş kaliteli bir yayın tabii ki eksikleri vardır ancak pişmanlık yaşayacağınızı hiç sanmıyorum

• Polinom, eşitsizlik, ikinci dereceden denklem, parabol neden yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.