< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayt kimya ve biyoloji hakkında

-
-
Ayt biyoloji hayatımı söndürdü
Kimya için gelecek olursak ösym zor sormuyor genelde gibi. İster inanın ister inanmayın 2019'da sınava iki hafta kala 11. sınıftaki hız denge vs'ler bile duruyordu ayt kimya netlerim 3-5 civarıydı. Youtube'da gülçin hoca diye bir hocanın 13 hamlede ayt kimya diye bir serisini izlemiştim soru çözümleri falan izlemiştim ve 13'te 13 gelmişti.
-
Nasıl anladığınıza bağlı ama kimya ve biyoloji zaten sayısalın en kolay halledilen dersleri rahat çalışın yani zaman var onlar için bolca nasıl anlıyorsanız öyle gidin video şart diye bir şey yok
-
Çok iyi gelmiş hocam videolara da bakarım konularda belirli ilerleme kaydettikten sonra teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kimya için video biyo için okuma iyi oluyor aslında ama biraz inisiyatif alıp hızlanmak için sordum teşekkürler
Knk yanlış anlama seni kötü hissettirmek için söylemiyorum ama kimyada enerji hız vs en kolay konular anlamada zorluk yaşayacağını düşünmüyorum başka bir konuda da bu konulardayım demiştin yakın bir tarih miydi uzak bir tarih miydi tam hatırlamıyorum. Yanlış değerlendiriyor olabilirim k.b.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimyada aydından biyolojide de biyoloji portalından okuyunca halledebileceğinizi düşünüyorum iyi kaynaklardır bunlar. Umarım seneye de tıp textbooklarını okurken bulursunuz kendinizi hocam
-
Çok uzak değil çok yakın da değil hocam işte çökmüştüm biraz toparlanıyorum artık evet kolay olduğunu ben de düşünüyorum o yüzden kitaplardan bakacağım o kısımları.Sorun yok hocam
Aydının konu anlatımlı kitabı mı var hocam yoksa soru bankasından mı bahsettiniz ? Soru bankası var konu özetliydi galiba o özeti okumam yeterli olur mu onda şüphelerim var.Dileğiniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam umarım o şanlı önlüğü giymek nasip olur
sistemleri halledersin de elektrik ve dengeyi beğendiğin bir hocadan izle geç BENCE
-
Hocam bildiğim kadarıyla aydının ders işleyiş modülleri var bir de konu anlatımlı soru bankası var konu içeren kitap olarak. Ben zamanında aydının kendi sitesinden ders işleyiş modüllerinin pdfini indirmiştim onlara çalıştım
Ama konu özetli soru bankasında da yine konu anlatımı vardır onu da kullanabilirsiniz yani. Hatta konuları güzelce hallettikten sonra soru bankasıyla vakit harcamadan direkt denemelere de geçebilirsiniz diye düşünüyorum ama kendinizi en iyi siz tanırsınız nasıl sağlam biçimde öğreniyorsanız o şekilde ilerleyin. Hedefinizin tıp olduğunu okumuştum dileklerim bundan dolayı. Forumda herkese tıp yaz denmesini pek tasvip etmiyorum yoksa :D
-
Teşekkür ediyorum hocam
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kimyada aydından biyolojide de biyoloji portalından okuyunca halledebileceğinizi düşünüyorum iyi kaynaklardır bunlar. Umarım seneye de tıp textbooklarını okurken bulursunuz kendinizi hocam |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X