Şimdi Ara

AYT Kimya için 345 Yeterli olur mu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce ayt kimya için 345 ayt kimya sb tek başına soru bankası olarak yeterli olur mu?

Zorluğu, soru çeşitliliği, sınava olan yakınlığı, genel kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen

Alternatif kitap önerilerine de açığım

• Bence sadece Aydın ve Palme çözmeyi planlıyorum. 11 konularını tekrar etmek için Palme aldım sorular falan kaliteli orta seviye aralarda trick sorular var beğendim baya tavsiye ederim. Aydın da zaten Allah'ın emri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydın palme al bak keyfine tek atarsın kimyaya 345 gereksiz olur kimya için bence ama karar senin tabiki
  • Aydın yayınları yeterli olur her türlü soru mevcut sonrasında meb kitabını tararsın ve denemelerle devam edersin fazla kaynak çözmenin bir anlamı yok tavsiyem bu yöndedir iyi çalışmalar !!!
  • 345 in kimyasını çözen de öneren de hiç görmedim. Ama aydın kimya candır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aydın paraf çözdüm yeterli oldu hatta birini çözmesem bile olurmuş

• Hocam hiç soru bankası bitirmeden tyt kimyayı fulledim aytde de 12 doğru 1 yanlışım var , sadece konu çalıştım ve konu bittikten sonraki 2 testi çözdüm palme konu anlatımlıdan çalıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne 345i tek palme bile yeter düzgün cozersen. İlle 2.olsun dersen aydın alırsın

• Sınavda TYT-AYT Kimya'yı tam yaptım. 345 Kimya'yı çözmedim, bende olduğu halde. Tam bir zaman kaybı. Gereksiz derecede fazla test var. Aydın Kimya al, yanında da MEB ders kitabını oku ve ünite sonu sorularını çöz.
  • 1tane bile soru bankasi bitirmedim kimyada yanlışım yok.

• Palme AYT

• aydin kesinlikle yeterli olur

• Bilgi Sarmal sonrasında Aydın veya Palme olabilir. 345 daha kolay bildiğim kadarıyla.

• Kesinlikle aydın. 345te iyidir ama meb kazanımlarına dikkat ederek hazırlanmış
  • Aydın +palme dikkat hatası yapmazsan 13

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.