Şimdi Ara

AYT Karekök GEO nun Zor Olması (Tavsiye SS li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anasını satayım bu ne ?? Tüm üçgen konularını bitirdim son testler hep berbattı çözümlerini izledim. Sonra bugün üçgen karmaya başladım son test 1doğru 11boş. Sınava da kalmış 40 gün. Ne yapabilirim ya . Bu son testi 12/12 yapıp bu yazıyı okuyan varsa alnından gözünden öpüyorum kardeşim benim. Tavsiye verebilecek var mı ? Amacım Ösym de tyt ayt geo full e yakın yapmak.
    AYT Karekök GEO nun Zor Olması (Tavsiye SS li)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geometriyi çok takma değişik bi ders ne kadar çalışırsam çalışayım elbet kalem oynatamadığım soru çıkıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Karekok LYS Geo kitabi onceki nesilin Geometri kralidir En uc en zor sorular ozellikle son testlerde ve karma testlerinde bulunur ama bu kitap geo bakimindan insana cok sey katar Bunu bitiren geoda cok rahat eder

• 11ken cozulecek kitaptır. 12 iken bulasılmamalı bence cidden çok vakit yiyen kitap ve ösym böyle sormuyor artık geo sorularına bak en basit düzeyde neredeyse

Tabi ltinin kalkması bu sene durumu değiştirebilir ama asla karekök seviyesinde soracaklarını zannetmiyorum
  • ben de çözüyorum aynı yerdeyiz hocam bana da odtü eee de okuyan bir arkadaş önermişti forumda.

kitap zor ama geliştirici önemli olan oradaki 11 sorunun hakkını vererek çözümlerini öğrenmek iyice sindirmek. emin ol o 11 karma soru sana çok şey katacak
  • Diğer testleri full veya 1-2 boşla bitiriyosan çok kafana takma. Boş zamanlarında uğraş illaki çıkarırsın

• Soruları at bakalım bi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sınavda ayt karekökün yarısı kadar zor çıktığını sanmıyorum. birkaç eleme sorusu oluyor onlar da maks karekök ayt seviyesindedir
  • Edit:TYT,AYT geou full.
    Bu kitap çözülmeli midir ? Evet kesinlikle çözülmelidir.

• BratPitt kullanıcısına yanıt

helal

• BratPitt kullanıcısına yanıt
    Üçgenlerini bitirip bırakmıştım keşke çözseymişim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu kitap piyasanın en sağlamı bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.