AYT İÇİN MALUM ADAM VS KAREKÖK MPS
-
-
mps basit değil mi temel için sanırım bence temel atacaksan karekök ayt normalini gir direk klasik dağıtırsın ortalığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclincer -- 22 Ekim 2020; 13:15:2 > -
mpsyi boşver direkt karekökle başla
-
quote:
Orijinalden alıntı: cyclincermps basit değil mi temel için sanırım bence temel atacaksan karekök ayt normalini gir direk klasik dağıtırsın ortalığı
bu mps kitabı basit mi? 0 serisinden bahsetmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caisympsyi boşver direkt karekökle başla
lisedeyken çözdüğüm için bir daha çözmek istemiyorum.
-
Ben de var basit. 2.kitap çok daha güzel.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KalkülüslüDiferansiyel
Ben de var basit. 2.kitap çok daha güzel.peki youtube yerine kullansam o kitabı nasıl fikir ? üstüne de 345 veya bs çözerim
-
Olabilir yani. Net bir şey diyemiyorum.
Merhaba . Bu kitabın konu anlatım kısmı nasıl ? Özet mi ayrıntılı mı ?
Buradan ya da özelde 5-6 sayfa konu kısmından atabilir misin ?
Hocam internet sitesinde ornek sayfalar vardi bir bakin isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet orada gördüm hocam ama bana şaşırtıcı geldi sayfanın yukarısında az bir bilgi ardından hemen altında sorular var . Tüm kitap böyleyse almayacağım gerek yok . Bu bir nevi konu özetli soru bankası oluyor aslında .
Ama diğer sayfalarda ayrıntılı bir anlatım var mı onu merak ettim açıkçası .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 22 Ekim 2020; 16:57:56 >
Aynen hocam soru tipi ezberletiyor karekok mpsler zaten
+
Van komandosu tabi ki hocam
Hocam son kararın ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: sarriball2
Hocam son kararın ne ?hocam şimdi tyt ile ortak olan konular çıktı karşıma, onları temizleyeceğim çap fasikülleri ile. pkob, fonksiyon, polinom-2.dereceden denklemler vs. Bunları temizlemem zaten 1 ayımı alır. bunları temizledikten sonra ayt mps 1'i alıp onu çözerken bir daha tekrar edeceğim çünkü çok zayıf olduğum konular. yani ayt mps'yi alacağım kesinlikle ama 1 ay sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X