Bildirim
Ayt Fizik Transformatör
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
V sarım sayısıyla orantılı ve transformatör yoksa arada değişim olmaz. o yüzden M arttırmak voltajı düşürür. K arttırmak voltajı düşürür. L arttıemak ise voltajı yükseltir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam ama bize sarım sayılarını vermemiş ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vermese de oran değişir x de birine diğerine y de aynı şeyi görürsün
-
Ama bak L ile M ye orta diğerlerine sol sağ diyelim. Sol X orta X sağ 2X ise 2. Öncül için sol (x) artarsa mesela 2x okursa ne olur? V ile girip 2V ile çıkacakken V ile girip V ile çıkarız. Biraz karışık anlatmış olabilirim. Anlatabildim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: trgtyt
Ama bak L ile M ye orta diğerlerine sol sağ diyelim. Sol X orta X sağ 2X ise 2. Öncül için sol (x) artarsa mesela 2x okursa ne olur? V ile girip 2V ile çıkacakken V ile girip V ile çıkarız. Biraz karışık anlatmış olabilirim. Anlatabildim mi?ikinci sarımla 3. sarım arasında transformatör yok ki
-
-
dostum parlaklık azalmış işte kendin çizmişsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 13 Haziran 2021; 20:33:57 > -
Hayır 2. Çizdiğimde V sabit olarak çıkıyor. Bir şey demişmemiş
hayır normalde 2V çıkıyormuş sen Vye düşürmüşsün neden yolladığın voltajı düşünüyorsun ki
-
Ha tamam anladım tşk :D
bu sene transformatör çıkmayacak zaten boşa yordun ikimizi de
-
Nerden biliyorsun
geçen sene sordular sıra rlc devrelerinde.
-
Oha en zorlandığım gidip çalışayım bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trgtyt -- 13 Haziran 2021; 20:42:2 >
Başka ne biliyorsun kahin insan
1980-85 arası soruları tekrar soruyorlar. başka bildiğim yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X