Bildirim
Ayt fizik için soru bankası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tyt fizikle ayt nin bağlantılı olduğu konular var ama çok değil. Mesela tyt de elektrik ve dalgalar konularını bilmeden ayt deki elektrik dalga konularını halledemezsin. Ama optik basınç vs bilmeden ayt fizik konularına çalışabilirsin. 3-4-5 orta seviye bir kaynak çok zor gelmez hatta ilk testleri giriş seviye. Yanına bir kaynak daha almanı öneririm. Çünkü fizikte bir konudan çok fazla soru çözmen lazım anlayabilmen için. Sıkıntılı konulardan fasikül çözmeni öneririm. Karaağaç veya çap olabilir. 2. bir kaynak olarak ise Yayın Denizini öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3-5 arası net yapsam bana yetiyor. Buna göre de beni yönlendirir misin?
Başlangıç için kafa dengi iyi bence
Hocam o zaman konu seçeceksin sanırım. Şimdi şunu söyleyeyim bazı konular daha zor olabilir ama ösymnin nerden ne sorduğu belli olmuyor. Örneğin çoğu kişinin bakmadığı modern fizikten(ki bence çok zor sorular yazılabilir) ösym yıllardır çok kolay sorular soruyor düz ezber. Onun için vaktin varsa her konuya şöyle bir göz atmanı önerirdim. Ancak zaman sorunun varsa veya ağırlığımı başka şeylere vereceğim diyorsan şu konuları iyi öğrenmeni öneririm;
- Vektörler, Bağıl Hareket
- Tork,Denge
- Ağırlık Merkezi
- Hareket
- Atışlar
- İtme Momemtum
Bana göre bu konulardan çok zor sorular çıkmıyor ve öğrenmesi kolay konular. Bunun haricinde tyt bakmayacağını düşünerek Elektrik ve Dalgaları yazmadım. Eğer tyt den dalga ve elektrik bakarsan o konularada çalışmanı öneririm. Sınava bu sene hazırlanmıyorsan Modern Fizikte bakabilirsin.
Sınava bu sene hazırlanıyorum hocam. Ayt fizikten 3-5 net aralığı bana çok iyi gelir. Bu dediğiniz konulara Ertan hoca ile çalışıp 345 mi cozsem? Elimde birey a fizik kitabı da var. 345 almalı mıyım?
Bence alsan iyi olur. Bir tane test kitabı ile havada kalıyor biraz. Birey A dan çözersin çalıştığın konuyu üstüne birde 3-4-5 i çözersin çok daha iyi pekiştirmiş olursun zaten konu elersen fazla zamanını da almaz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X