Şimdi Ara

ayt fen hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tek kitap çözmezsem yetişmeyecekmiş gibi duruyo ne dersiniz sağlıklı olurmu ayt fen derslerinden tek kaynak çözmek yoksa iki kaynağı aynı andamı çözeyim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzscheöldüğünde -- 28 Eylül 2020; 0:56:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam aslında abansam yetişir 3er kaynakta atarım hatta biyolojide bitki ve solunum hariç 2 kaynağım bitti ama sanki herşey yarım kalcakmış gibi
  • Hocam sınava 7 ay var düzenli ve sistemli çalışırsan yetişir. Konular yetişmeyecek hissinden kurtulmaya çalış onun dışında bence fizik ve kimyadan 2 biyolojiden tek kitap çözebilirsin
  • sağolun hocam uğraşacam
  • Hedef ben miyim tayfun kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzscheöldüğünde -- 28 Eylül 2020; 1:1:18 >
  • hocam gittiğim kolejin dershanesindeyim yani haftada 7 gün bide okulda soru çözümüm oluyo sorun şu ki vakit sıkıntı oluyo yoksa yetişicek ama 7 günde evde değilim eve gelmem 6 yı buluyo o yüzden telaştayım daha 12.sınıfın fenine adam akıllı başlamadım elektro çembersel falan duruyo mat ve biyo kasıldım o sıkıntı yoksa yetişir bi şekilde sizin öneriniz neler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mat lys hakkında
    11 yıl önce açıldı
    TYT-AYT Hakkında yorum
    geçen ay açıldı
    TM için TYT FEN hakkında..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biyoloji derken işte sistemlerden 2 kaynak bitti ama sürekli küçük detayları unutuyorum hocam
  • hocam bu arada geometride biraz sıkıntılı üçgenler daaha bitmedi acil ve kenan kara gitsem yetermi yoksa 2. kaynaktanda gideyimmi
  • Unutman çok normal. Bunun için yapabileceğin ayt biyoloji denemesi çözmek olabilir, her denemede mutlaka sistemler oluyor zaten tytdeki gibi soru çıkmama ihtimali yok. Bizde de hem okul hem dershane sistemler çabuk unutulduğu için en son işlemişti. Sistemlerin sorunu sözel ders gibi olması bölüm denemelerine ağırlık verdiğin dönemde kısa bir tekrarla yeniden hatırlayabilirsin de. Zaman herkesin problemi özellikle 7 gününde bu kadar doluysa gerçekten zor boşluk bulduğun anda çalışacaksın başka çare yok. Öğle arasında çözersin, ders anlatımını beğenmediğin hoca olduğu zaman çözersin evde de tüm veriminle çalışmaya çalışacaksın. Bir süre sonra hocalar konularını erken bitirdiğinde boş bırakırlar. Kendi kendine çalıştığın süre artar diye umuyorum

• Acil zorlamıyorsa yani çok vakit kaybetmeden ilerleyebiliyorsan harika olur tek kaynak olarak yeter bence tek kaynak olarak karekök tyt geometri çözen var 3k sıralama yaptı zaten geometride deneme çok daha önemli hangi konunun sorusunu çözdüğünü bilmemek açısından. Ben internetten hiç ders dinlemedim o yüzden kenan karayı bilmiyorum.

• hocam acil süper zaman yiyo anlaması zaten kafa sıyırtırda sizin 12.sınıfta olan birisine önerileriniz nelerdir hedefim ilk 10 k tyt netlerim türkçeye çok vakit ayırdığımdan düşük geliyo aytde orta 12.sınıf fizik ve kimyaya daha hiç başlamadım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzscheöldüğünde -- 28 Eylül 2020; 1:0:49 >
  • hocam ben ayt fizikten 3 kimyadan 2 biyodan 4 kaynak falan bitirdim deliydim sanırım
  • hocam okulda hızlı okuma dersi var uygulamaya çalışanların netleri düşüyo
    elinize sağlık ayrıca tavsiyelerinizi yapmaya çalışacam
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt
    ooo diss attın bana nükleikasit senin gibi prof olarak ilk 10k yapsam ne ala direk ceng veya yazılım geçerim
  • hocam aklıma bişe takıldı daha 12.sınıf fene adam akıllı başlamadım sorun olurmu sizce geç kalmadım demi çembersel elektro bhh falan duruyo sadece 12 mat abandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.