Şimdi Ara

AYT FEN DENEMESİ İZLEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalan günlerde günde 1-2 tane ayt mat denemesi atıp günde 4 er tane biyoloji fizik kimya deneme videosu izlemek kalan sürede yararlı olur mu (10-12 net arası yapıyorum fenden onlarda genel olarak yorum soruları oluyor) yani demek istediğim çözümlere bakarak olası karşımıza gelme durumunda yapmamıza katkıda bulunur mu ?

• Yani illaki katkısı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hmm bana da lazım böyle bir şey. Deneyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yararı fln olmaz hepsini unutursun hiçbir kalıcılığı yok tamamen düşük net yapmaktan korkma eğilimi 10 net yaparsın anlarım ama bunu anlamam 10net bile günde 4er deneme ile 15-20 bandına çıkabilir zor da olsa ama böyle sınavda bilmediğin yerden gelse 10net olmayacak geçen sene yaptığım hata
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    hocam dediğin doğru da şöyle de bir şey var elimde evrensel iletişim yayınlarının 20 li lys denemesi var 2 tanesini çözmüştüm çok yanlışım çıkıyor ve bilgi eksiğim çıkıyor ve çözümleri yok kalan zamanda onları bitirsem diyorum ama çözümleri yok diye bir şey katmaz gibi geliyor tek çarem bu gibi sen ne öneriyorsun.
  • Denemenin cözümlerine bağlı mesela selin hoca soru cozerken cok ayrintili bi sekilde anlatiyor konu hakkinda 5 sorudan 3 ünü çozebiliyosun

Edit : kimyadan cözkazani biyolojiden selin hocayi izlersen faydası olabilir ama fizik icin olacagini zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUHSUZturk -- 15 Haziran 2018; 1:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuna faydası olur diye ayıramam hangisine ilgi duyuyorsan o daha hızlı gelişir çok yalnışın çıkıyorsa eksiğini gidereceksin konuyu 30dk tekrar o konuyla ilgili soru işaretlerini sileceksin sonra tekrar yalnışın çıkacak tekrar aynısını yapacaksın en iyi yol bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.