Şimdi Ara

Ayt Fen branş denemesi önerebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrı ayrı istiyorsan.
    Fizik için Bilgi sarmal (Çoğu kişi Karaağaç öneriyor geçen sene çok işime yaramadığı için bu sene almadım. Nihat bilgin i de öneriyorlar bi inceledim ama çözmeyi düşünmüyorum).

Kimya elimde Aydın denemesi var. Hocam önermişti çok çözmedim ama öneririm.

Biyoloji hiç almadım, incelemedim. O yüzden yanlış öneri de falan bulunmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HestiaECT -- 21 Nisan 2019; 20:7:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fizik kimya biyolojinin bir arada olduğu cözümleri de İnternette olan benim için en iyisi olabilir. 345 in fen denemesi cıktı ama bilgim yok kitapla ilgili.

• Sonthor kullanıcısına yanıt
    Hocam çözüm 3d aldım fen denemesi olarak. Bilmiyorum bitiren var mı forumda fakat ilk denemesini çözdüm gayet kolaydı. Ama kolay-orta-zor diye ayırmışlar. Kitapçıda gidip incelemenizi öneririm.

• master tier M kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim yarın bakacağım. Çözümleri internette varmıydı ¿

• Sonthor kullanıcısına yanıt
    Ben sorduğumda var demişlerdi ama bakmadım. Bakıp tekrar yazayım ben.
    Edit: Kendi uygulamaları var ve orada çözümler yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master tier -- 21 Nisan 2019; 22:11:39 >
  • master tier M kullanıcısına yanıt
    Simdi baktım cözümlüymüs sanırım bu denemeyi alıcam önerin için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matematik için harika bir yayın kitaplarını ve denemelerini cözdüm ve son derece beğendim ama fen için yorum yapamam cünkü sadece matematik kitaplarını(denemelerini) cözdüm.

• 345 uzun yıllar piyasada Matematik olarak varlığını sürdürmekteydi ama geçen seneki beklenmedik başarılarıyla bir anda dillere pelesenk olunca kurum dönem başı aldığı radikal kararla Fen branşı ile çalışmalara başladıklarını borsaya bildirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azeotropy -- 22 Nisan 2019; 0:13:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.