Şimdi Ara

Ayt fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meb 2.tekrar testlerini yayınlamıştı.orda matematik kısmı çok değişmemişte fen çok sözele kaymış sizce 2020 aytde meb tekrar testleri gibi çıkarmı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bilmiyorum çözdün mü ama soruların çoğu zaten çoğu test kitabında bulunan sorular. Sadece biraz uzatmışlar. Resmen konu tekrarı yaptırtmışlar üst metinlerde. Yani öyle çıksa da bir şey değişmez. Yine aynı soruları çözeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 3 Mayıs 2020; 15:6:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam mat kısmına katılıyorum ama fen kısmına katılmıyorum ornegin biyolojide hala çoğu soru bankası bilgi soruyor meb kazanımlarında güzel sormuşlar biyo kısmını fizik kısmı 345in osym tarzı ve orijinal kısmı gibi sormuşlar tamamen yoruma dayalı çok sözele kaymış

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam , ben parafta böyle soruların çoğuna şahit oldum. İnceleyebilirsiniz.

• Biyosumu fizigimi kimyasimi ben biyosunu cozdum sadece

• Ben fiziğini beğendim açıkçası sınava girmeden önce mutlaka çözülmeli

• Açıkça söylemek gerekirse zaten ÖSYM 2016 dan beri sözel sorulara geçmiş bulunmakta.bunu takip etmeme gibi bir ciddiyetsizlikte bulunmamissinizdir umarım? Eğer öyleyse boşuna okumamanizi tavsiye etmekteyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.