Şimdi Ara

AYT Eşit Ağırlık Deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • EA dostlar yavaş yavaş AYT denemelerine geçme vakti geliyor, siz hangi denemeleri çözüyorsunuz? Bir de matematik ve sosyali ayrı denemeler olarak alıp ayrı ayrı mı çözüyorsunuz, yoksa 80 soruluk tek bir deneme alıp onu mu çözüyorsunuz? Bir de önerdiğiniz deneme/denemeler var mı?

• (( 345- limit - apotemi - orijinal)) matematikte bu sıra ile devam edicem şuan 345 çözüyorum ve güzel. Edebiyat denemesine aralıkta başladım rüştü hoca + limit + bilgi sarmal çözdüm 3 denemede güzeldi öneririm ama rüştü hoca'nın denemesinin son 2 denemesi biraz absürt sanatçılarla doluydu. Genel deneme ea olan adam akıllı bulamadım branş branş art arda çözmek daha iyi benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 28 Şubat 2021; 16:43:33 >
  • Sb çözdünüz mü edebiyattan
  • Hayır edebiyatta soru bankası pişmanlıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Sınavda Ayt Mat 25 Net
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Netler ne durumda
  • Cumhuriyetten çok uç bi yazar sorulmadığı sürece hep 21-23 arası dalgalanıyor martta bi son tekrar yapıcam 24'te sabitlerim sınava kadar inşallah.
  • İnşallah hocam. Deneme olayı mantıklı. İnşallah full yaparsınız
  • Ayt denemelerine geçme vakti geliyor mu?
    Hocam piyasada sadece 7 tane yayın iyi deneme çıkarıyor edebiyat sosyal 1 için. Mayıs gibi başlayarak hepsini çözeceğim. İyi düşünün. Şimdiden başlarsanız deneme kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4 ay ne denemesi çözeceksiniz gerçekten merak ediyorum. Bütün denemeleri silip süpürmek mi plan? Eğer öyleyse bunu 2 ayda yapabilirsiniz zaten. "Deneme vakti geldi." Deyip milleti telaşlandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkaybederse0 -- 28 Şubat 2021; 18:29:54 >

İlk olarak geçen seneden kalan ayt denemelerini birleştirdim mat edb sos şeklinde farklı yayınları karmaladim.

2019 basım denemeleri alacağım ve Mayıs ortalarına kadar bunları çözeceğim.

Mayıs ortasindan sonraki süreçte 345-Apotemi gibi kaliteli yayınları birleştirip çözeceğim.

Çok fazla birleşik deneme yok zaten kafana eseni al çöz.Ayt için ne öğrenirsen kâr olayı olduğu için çok fazla seçici olmaya gerek yok.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.