Kimi görüyorum en fazla 1 haftada bitirmişler |
Ayt elektrik ve manyetizmaya 1 ay ayırmam normal mi

-
-
Bir konunun bitme süresi gibi bir şey yok 1 haftada bitirsen nolacak ki anlamadiktan sonra bu ünite sağlam bir ünitedir tolga bilgin veya esşden izlemeni öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 hafta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cesar Birotteau
Bir konunun bitme süresi gibi bir şey yok 1 haftada bitirsen nolacak ki anlamadiktan sonra bu ünite sağlam bir ünitedir tolga bilgin veya esşden izlemeni öneririmteşekkür ederim hocam , tolga bilgin konu anlatıyor mu ve elektrik manyetizmayı en iyi kim anlatıyor
-
Parca parca videoları var mesela kolay gorunen sigaclar konusunu 50dkda mantigini anlatmisti bakis acim degismisti en iyi anlatan gorecelidir ama ess vip fizik tolga bilgin iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlam değil ya uzun diye öyle geliyor. Tavsiyem 1 günde hepsini bitşemeye çalışıp sonrasında 3-4 günü ona ayırıp (diğer derslerin yanında) soru çözmek/anlamadıklarını konuya dönmek . Etkili olacağını düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cesar BirotteauParca parca videoları var mesela kolay gorunen sigaclar konusunu 50dkda mantigini anlatmisti bakis acim degismisti en iyi anlatan gorecelidir ama ess vip fizik tolga bilgin iyidir
özcan aykın dinlemiş misiniz o nasıl anlatmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: haleptıplı
Sağlam değil ya uzun diye öyle geliyor. Tavsiyem 1 günde hepsini bitşemeye çalışıp sonrasında 3-4 günü ona ayırıp (diğer derslerin yanında) soru çözmek/anlamadıklarını konuya dönmek . Etkili olacağını düşünüyorumhocam aynısını organik kimya için de 1 ay ayıracağım temelim var ve ayt kimyayı fullemiştim
-
12 ve mezun kardeşlerime özel şunu not edinhttps://forum.donanimhaber.com/2022-ayt-biyoloji-eleyici-bilgisi-haleptipliozel--150214685#150214685
Yapılabilir hocam hatta daha kısa sürer organiği öprendiyseniz bu sene
quote:
Yapılabilir hocam hatta daha kısa sürer organiği öprendiyseniz bu senehocam ben bildiğim konuya bile uzun süre verdim çünkü konu anlatımını sağlam tutup ( meb kitabıyla ) bol soru çözmeyi planlıyorum bir de kaç bine girdiniz hocam
-
Aynen bence de ful meb kitabı da çok iyi olur .
Hatta 1 tane ayt kimya 2022 sorusu verim formaldehit yada asetaldehit hatırlamıyorum diğer aldehitlerden farklı olarak 2 defa yükseltgeniyor .Bu da mebdeki ince bir detay konu anlatımında geçiyor ve bu konunun mebdeki testlerinde bunu sorulaştırmışlardı bu da gelecek 2022de bence
35 2020
9 2021 hocam
Öyle bir konu ki tüm kitapları tararsın sonra sinavda bir soru sorar soruyu anlamazsın bile
3 gün tyt elektrik 4 gün manyetizmaya kadar olan kısım 5 gün de manyetizma ve alternatif akımı bitir 12 güne halledersin
-
quote:
Aynen bence de ful meb kitabı da çok iyi olur .
Hatta 1 tane ayt kimya 2022 sorusu verim formaldehit yada asetaldehit hatırlamıyorum diğer aldehitlerden farklı olarak 2 defa yükseltgeniyor .Bu da mebdeki ince bir detay konu anlatımında geçiyor ve bu konunun mebdeki testlerinde bunu sorulaştırmışlardı bu da gelecek 2022de bence
35 2020
9 2021 hocamteşekkür ederim hocam bunları biliyorum kimyabilen kanalı var hepsini anlatmıştı . Bir de hocam ayt fizikte elektrik manyetizma sorularını napmıştınız
-
10 güne sıkıştırayım dedim çalıştım, olmadı. tekrar 10 gün verdim yarım yamalak oldu vs bu konuyu hiç oturtamadım. tavsiyem süre olarak kısıtlama kendini anladığını hissedene kadar çalış bu 3 hafta da olur 5 hafta da ama sakın erken bitirmeye çalışma
-
Sadece Düzenekli soruyu yanlış yapmıştım sınavdan çıktıktan sonea kafamı duvalralra vurdum . Çok basit bir soru sadece orda devreyi tamamldığını görücektin.. ama o mattan sonra da onu görmek her babayiğidin harcı değil
Bence fizigin en zor, en uzun ve en çok soru çıkan konularından biri olduğu için 1 ay bu konu için çok sayılmaz ayrıca bu konudan baya orijinal sorular var onlarda kendini geliştirmeye bak
quote:
Orijinalden alıntı: mas1an_özcan aykın dinlemiş misiniz o nasıl anlatmış
Alıntıları GösterSon zamanlarda izlemistim acisal momentum ve modern fizik konularını cok iyydi
Benzer içerikler
- tyt 1 ayda kaç net artar
- matematik mühendisliği maaş
- noktanın doğruya göre simetriği
- a101 part time çalışma saatleri
- tyt 50 net nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X