Şimdi Ara

AYT EDEBİYAT 17-20 NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar.Ben sayisalim.Ancak esit agirliktan da bölüm seçebilirim.Bu yüzden 1 tane sağlam edebiyat kitabı çözeceğim(zamanım yok fazlasına).2019 ayt sorularina baktim.Yaklasik 8-10 soru çözebildim.
    LAFIN ÖZÜ ŞU:Bana piyasadaki,sınavdan kolay olmayan ama aşırı da ayrıntı olmayan bir kitap önerebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu arada konu anlatim olarak limit el kitabi kullanacagim

• onun yerine matematik çalış eşit ağırlıkta bi şey farketmiyor .d

• Şöyle düşün matematikte 25'ten 35'e mi çıkmak zordur yoksa edebiyatta 10dan 20'ye mi

• civis_romanussum C kullanıcısına yanıt
    ama matematikte 35 e çıkarsan sayısal puanın da yükselir

• Benim hedefim ikisini de yapmak zaten

• Bir sayısalcının edebiyat çalışması büyük yanlış. Edebiyat sandığınız gibi kolay bir iş değil tarihe coğrafyaya benzemez. Dönemler bile kendi içlerinde birçok akıma birçok tarafa ayrılır. Divan şairlerinin yaşadıkları yüzyılları ezberlemek gerekir. Yine birçok yazarın kitaplarının içeriklerini hatta kitaplarının kahramanlarının isimlerini de bilmek gerekir. Zaten sanatçılarımızın eserlerinin ezberlenmesi gerektiğini söylememe gerek yok. Ki ösym tiyatro içeriği de soruyor artık. Yani tiyatroları yazan kişileri ve içeriklerini de yine bilmemiz gerekiyor. Daha bir sürü şey. Gerçekten buna ayıracak vaktiniz varsa sayısalcı olarak tüm feni ve matematiği halletmişsiniz demektir. 20lere çıkmak aylar alır, hele de sayısalcı için. Ve geçen yıl gelen tepkilerden dolayı bu yıl edebiyatı çok kasacakları düşünülüyor. Boşuna vaktinizi çöpe atmayın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    TYT Türkçe 25 Net
    4 yıl önce açıldı
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    Saygı duyarım fikrine ancak katılmıyorum.

• Ben bu sene edebiyat testinden 25.25 net yaptım 40 soruda. Sayısalım ve sınava öylesine girmiştim. Hiçbir edebiyat, tarih, coğrafya konusuna falan bakmadım. Eğer çalışsaydım biraz kesinlike 30+ yapardım. Temelin nasıl bilmiyorum ama algıların açıksa halledeceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.