evet arkadaşlar kesinlikle bu sınav AYT sınavı TYT kasıp da boş zaman harcamayın AYT kasın yanında TYT denemeleri ile TYT götürün.Kimsenin buraya yazdığına aldırış etmeyin(vay bizim dershanede 119 net yapıyor herkes veya deneme çözdüm 1saat arttı 130 net çıkardım)aldırmayın gençler bunlara AYT KASIN TYT ZATEN PEŞİNDEN GELECEKTİR.85TYT yapın 75+AYT yapın ilk 10k geliyor zaten.buraya örnek olacak bir link de bırakayaım.iyi çalışmalar. |
AYT çalışın arkadaşlar kimsenin ne dediğine de bakmayın

-
-
2019 ve öncesi için doğru olabilir ancak 2020'de TYT çok belirleyiciydi çevremde 70'i geçemeyen elemanlar +75 yaptı.
-
Aynen 2020 gibi bi sınav olursa kötü olur. Ayt daha değerli diye ayt ye abandım tyt hiç de arkasından gelmiyor :( -
bu senenin de 2019 dan farksız olmayacağını düşünüyorum.2020den daha güzel ve eleyici bir sınav bizi bekliyor.iyi çalışmalar herkese
-
Hocam tytde +30 dk verilmesi de bence etkiledi siralamalari bu sene oyle bir durum olmazsa siralamalar daha dengeli gelir diye dusunuyorum -
İnsanlar 1 senedir evde bunu göz ardı etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu iyi bir şey değil. Rekabet yok. Kimin hangi denemede ne yaptığını kimse bilmiyor. Bi itici güç yok, akıl danışacak kimse yok.
Herkes forum falan takılmıyor yani. Evde ders çalışamayan, evi müsait olmayan, evde vakit öldürücülere kapılan yüzlercesi var.
Elbette çalışan da var. Nasıl bir etki bıraktığını sınavdan sonra göreceğiz.
Geçen sene çevremde derece yapan herkes evde kalmak nedeniyle vakit kayıplarının olmadığını derse yüklendiğini pandemi olmasa derece yapamayacaklarını söyledi.
2020 ile o iş değişti artık tyt yi de ayt gibi mükemmele yakın yapmak lazım
-
benim de cevremde pandemi olmasaydi derece yapacak insanlar vardi her kosul herkes icin gecerli degil 1 yil evde kalmak iyi bir sey degil hem ders hem de diger seyler bakimindan -
Umarım senin dediğin doğrudur ve yığılma olmaz hocam yazın göreceğiz bakalım.
Msüde belli olur hafiften
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Allen 20İnsanlar 1 senedir evde bunu göz ardı etmeyin.
Kanka bu evde olma olayını çok abartma bence. Ben de senin gibi düşünüyordum önceden ama millet aptal değildi harıl harıl dershanelere kütüphanelere gidip ders çalışıyordu. Belli dershaneler her sene çok iyi dereceler çıkartıyordu. Bu sene millet bunlardan mahrum kaldi
25 mat yapan arkadaslarim 35 40 yapti
Benim de 39 a 1 di ama hicbir seye yaramadi
Ayt onemli ama tyt yi sakin birakmayin
10k icin hedefiniz 100 tyt 73 ayt olsun -
Hocam sizin tytniz iyiydi sanirim gecen sene
Full ayt mi kasiyorsunuz? -
Aynen öyle. ÖSYM ne zaman kolay bi sınav yapsa arkasından önceki seneye nispeten zor soruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşit ağırlığım. Çoğunlukla ayt kasıyorum evet. Geçen sene 100 net yapmıştım şu anda da 95 seviyelerinde falanım feni unuttum birwz fen bakıyom ara sıra 105 çıkarım belki
Hocam istanbulda iyi liselere giden arkadaşlar vs. Bilir çoğunlukla liseler fatih-beşiktaş-beyoğlu civarlarındaydı buralara giden bir sürü esenlerden bağcılardan başakşehirden çocuk vardı günde 2 saat yol oluyordu mesela. E okulda ne bilim gürültüden olur vs. Fiziksel bir yorgunluk da oluyordu çoğu arkadaşım akşam efektif çalışamamaktan şikayetçiydi ama pandemide hepsi rahatlıkla asıldı. Çoğu pandemiye teşekkür ediyor. Okula gitmemenin tek eksisi bence denemeler. Okulda her hafta deneme oluyorduk sıramızı görüyorduk bu iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2019 ve öncesi için doğru olabilir ancak 2020'de TYT çok belirleyiciydi çevremde 70'i geçemeyen elemanlar +75 yaptı. |
Bu iyi bir şey değil. Rekabet yok. Kimin hangi denemede ne yaptığını kimse bilmiyor. Bi itici güç yok, akıl danışacak kimse yok. Herkes forum falan takılmıyor yani. Evde ders çalışamayan, evi müsait olmayan, evde vakit öldürücülere kapılan yüzlercesi var. Elbette çalışan da var. Nasıl bir etki bıraktığını sınavdan sonra göreceğiz. |
İnsanlar 1 senedir evde bunu göz ardı etmeyin. |
Kanka bu evde olma olayını çok abartma bence. Ben de senin gibi düşünüyordum önceden ama millet aptal değildi harıl harıl dershanelere kütüphanelere gidip ders çalışıyordu. Belli dershaneler her sene çok iyi dereceler çıkartıyordu. Bu sene millet bunlardan mahrum kaldi |
Benzer içerikler
- arca savunma maaşları
- tyt sosyal deneme önerileri
- türevin geometrik yorumu
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- kunduz yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X