Şimdi Ara

AYT Biyoloji hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu olarak bitirdim. Bir soru bankasından testlerini de çözdüm. Ancak geriye dönüp baktığımda 11 konularında hatırlamadığım yerlerin çok olduğunu görüyorum. Sizce bu saatten sonra full biyoloji branş deneme + sürekli tekrar ederek mi gideyim yoksa sınav yaklaştıkça mı basarım ? Bazen biyoloji hakkında yaptığım çalışmalar boşaymış gibi geliyor. Onun yerine fizik ve kimya bassam daha mantıklı olabilirmiş gibi geliyor. Sizin düşünceleriniz neler ?

• he bir de tg grubuna ne oldu kapanmıştı en son yeniden açıldı mı ?

• Tmci oldugum icin tyt biyolojiden ornek vereyim. Konu+soru yaparak bitirdim, deneme cozerken gereken tekrari yapmadigimi fark edince ozet kitabini alip ara ara tekrar ediyorum boylece eksik kalan yerler de oturmus oluyor. Tekrar+brans olarak gidiyorum. Bence ara ara tekrar edin ve brans cozun cok vaktinizi yemez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EAC9E9B0 -- 24 Aralık 2022; 15:9:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir internet sitesi var muhtemelen biliyorsundur: biyoloji portalı (Uygulaması da vardı sanki.). Bundan boş zamanlarında (Sosyal medya yerine veya otobüste otururken aklına ne gelirse.) eksik olduğun yerleri oku artı branş denemesi çöz yeter. Sonlara doğru sıklığı arttırıp arttırmamak o zamanki duruma bağlı. Bu arada bir soru bankası ayt biyoloji için çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meb kitaplarına bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT MATEMATİK TAVSİYE
    7 ay önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    tyt kaynak tavsiye
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.