Bildirim
Ayt barajı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Barajı Geçemezsen Boğulursun -
Ama çok düsük puanlarla yerlesenler nasıl giriyor anlamadım ya (4yıllık)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C899388C
Barajı Geçemezsen Boğulursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lixane -- 27 Haziran 2020; 19:47:53 > -
ne barajı awk yalan -
Haber sitelerinde yazıyor nesi yalanquote:
Orijinalden alıntı: EnterX
ne barajı awk yalan -
knk beynin varsa sımava giren öğrencilerin %80 ninin toplam 20 bet yapamayacağını bilirsin
nolaxak 300 bin kişimi tercih yapacak sadece tıp diş mühendislik dışında bölümler boş kalır üniversiteleri mi boşaltacaz -
Önlisansa girilir ama 4 yıllık girilmez.sıctım ya -
yaw senin beynini silkeyim -
Ya simdi bunalıma girdiğimde doru düşenimiyorum.şimdi osymnin verdigi puan ve okul puanı ile birlikte 180 gecsem 4 yıllik yerlesebilir miyim -
Bu sene baraj 170 e düştü. Ham puan da 170 alırsan barajı geçersin. -
Ham puanda 170 alsam 100 puan osym 50 puan okul 320 oluyor 320 ile ortalana160k sıralama geliyor 400k ile 4 yıllık okuyanlar var nasıl anlamadım yaquote:
Orijinalden alıntı: Haxrein
Bu sene baraj 170 e düştü. Ham puan da 170 alırsan barajı geçersin. -
Hocam ösym ekstra 100 puan vermiyor sizin aldığınız ham puan üstüne obp ekleniyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X