Şimdi Ara

Ayşen Gruda'dan Coşkun Sabah'a: Gidin az ötede oynayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayşen Gruda'dan Coşkun Sabah'a: Gidin az ötede oynayın

    Ayşen Gruda, kendisine "Bilgisizliğinizi çenenizle kapatmaya, örtmeye çalışmayın" diyen Coşkun Sabah'a yanıt verdi: "Gidin az ötede oynayın buradan size prim çıkmaz..."

    Sanatçı Ayşen Gruda, MESAM başkanlığına getirilen Coşkun Sabah'a "Gidin az ötede oynayın, buradan size prim çıkmaz" tepkisi verdi.

    Gruda, "Elimde olsa Twitter'ı yasaklarım" diyen Sabah'a, Twitter'dan "Ne oldum şeysi olmuş bunlar Allah sizlere fırsat vermesin" yazmıştı.

    'AYŞEN GRUDA DENEN ŞEY...'

    Coşkun, Gruda'ya yanıt olarak Twitter'dan "Ayşen Gruda denen şey, Mesam başkan ve yönetiminin maaş almadığını bilmiyorsanız susun lütfen, bilgisizliğinizi çenenizle kapatmaya, örtmeye çalışmayın. Mesam hizmeti sadece bir amme hizmetidir, bilginize" ifadelerini kullandı.

    Bunun üzerine Gruda, "Coşkun (bey) ben sizin maaş alıp almadığınız konusunda bir söylemim olmadı. Maaş, para alamıyorsunuz diye benim üzerimden yetkililerden maaş mı istiyorsunuz? Gidin az ötede oynayın buradan size prim çıkmaz... Beyefendi yetkim olsa Twitter'ı kapatırım diyor ama Twitter'dan faydalanıp bana laf yetiştiriyor, muhteşem kafa" yanıtı verdi.

    İşte o mesajlar:



    Ayşen Gruda'dan Coşkun Sabah'a: Gidin az ötede oynayın

    Kaynak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çoşkun Sabah'ı severiz ederiz ama Ayşen Gruda denen şey dediği anda orada duracaksın Çoşkun abi. Karşında senin en az 20-25 katı büyüklükte bir sanatçı var düzgün konuşacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Mart 2018; 16:50:56 >
  • Coşkun Sabah ı çok severdim. Ama herkes haddini bilecek. Evimde tam 20 adet kaseti cd si veya plağı var. Hepsini kaldırıp attım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayşen ablayı severdim ama artık benim için bitti.herkes haddini bilecek.onun rol aldığı bütün filimleri bilgisayarımdan silip attım.şimdi ne yaptım ben diye o düşünsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayşen hn.la tanışma şansım olmuştu yıllar önce çok dik tutarlı ve lafını çekinmeden söyleyen biridir (beni de bir konuda fırçalamıştı )
    c.sabahla kıyaslamam bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.