Şimdi Ara

Ayşe Özyılmazer ile Ali Taran Evleniyormuş! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaşılacak iş vallahi bi birine bak bi diğerine bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Ohaaaa gercek mi????

Lan babasi yasinda

Bu arada Ayse kimin kiziydi. Unlu bi sarkicininmiydi

neconun kızı.
  • ben hayır diyorum espirisi elbet gelecekti , daha yaratıcı şeyler beklerdim
  • Hayallerimin kadını gitti
  • Hala şoktayım bir şey deilde bu tipte birinle nasıl evleniyor ya paraıs çok ondan dicem de ayşe de zengin sayılır.
    Demekki iş romantik olmak ve çenedeymiş öğrenmiş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

kadın ve adam kac yaşlarında?
    la kızım taranın ahı gitmiş vahı kalmış.bu saatten sonra sana ne verebilir ki

Sanırım ali taranın kızı 1979 doğumluymuş.
    Ayşe özyılmazel de 1972 doğumluymuş düşün yanı kızı yaşında.Ali taranda ne buluyorsa artık merak ettim kesin bu ali taran romantiğim olayına kaçmıştır.Bu numarayı ayşe de yemiştir
  • e hatun da 40 yaşına gelmiş artık genç de sayılmaz yani.hafif milf den mature a geçme yolunda.bence çok anormal değil.hatun 25 falan olsaydı o zaman anormal olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli

BEYLER BU ADAM BU KADINI ALMAK İÇİN KANSER KARISINI BOŞADI.

gerçekmi bu?
  • Çıtı pıtı narin biri değil ama hafif doldun insanın hayallerine girecek biriydi Ayşe Özyılmazel.. Takipçisi değilim en son Beyaz Show'da görmüştüm, yüzü falan fotoğraftakiler gibi değildi biraz doldundu ama insan görünce lan şimdi yanımda olsa diyordu.. Ben şuna anlam veremiyorum Ali Taran'la ne işi var bu kadının..

Yazık ya yazık, heba olacak güzelim kadın.. Bari önce gençlerin önünü açsaydı sonra Ali Taran'a gitseydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

e hatun da 40 yaşına gelmiş artık genç de sayılmaz yani.hafif milf den mature a geçme yolunda.bence çok anormal değil.hatun 25 falan olsaydı o zaman anormal olurdu...

Vikiden baktım 31 yaşında lan abartma.
  • Adam reklamcı beyler , ağzı iyi laf yapıyordur.
  • eşi kanserdi bunun
  • Şarkıcı olarak oldukça başarısız birisi. Yazarlığına bir şey diyemem hiç okumadım. Ancak bunu neden yaptığına anlam veremedim. Çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Yeni albüm çıkaran biri ile ekranlardan kaybolan biri evleniyor. Yeniden gündeme gelme çabaları olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

oha o karı 39 yaşında mı?Ben 30-32 falan sandıydım

Yalnlış olmuş 33 yaşındaymış şuanda pek yanılmış sayılmazsın
  • Kanser tedavisi gören karısını boşayıp 1 hafta sonra Ayşe Özyılmazel le evlenme kararı alan Ali Taran gerçek yetenek senmişsinde bizim haberimiz yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerofTheMoney

Kanser tedavisi gören karısını boşayıp 1 hafta sonra Ayşe Özyılmazel le evlenme kararı alan Ali Taran gerçek yetenek senmişsinde bizim haberimiz yokmuş.

Nedensiz güldüm lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 30 Haziran 2011; 4:39:53 >
  • Aralarındaki yaş farkı 27 az değil yani. yarın birgün ali beceripte bir çocuk yaparsa!? Çocuğun halini siz düşünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngokayg

quote:

Orijinalden alıntı: Léviathan

boyna bak lan
    binmişler photoshopa vurmuşlar kırbacı vurmuşlar kıbacı

sensence millet boyna mı bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_sönmez -- 30 Haziran 2011; 4:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

e hatun da 40 yaşına gelmiş artık genç de sayılmaz yani.hafif milf den mature a geçme yolunda.bence çok anormal değil.hatun 25 falan olsaydı o zaman anormal olurdu...

Vikiden baktım 31 yaşında lan abartma.

lan tamam yanlış görmüşüz düdük ne hemen başımıza kakıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 30 Haziran 2011; 10:59:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.