Eskiden yok sen böylesin sana hydra sen şöylesin sana runaan yoktu aga. paşalar gibi gider alırdık 6x tiamatı fiora ya da twitche gayet de mutluyduk
quote:Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth Hacı anlamadım vallaha. Yanlışlıkla mı yazdın? 1 yıllık kullanıcılar anlamaz kıps
quote:Orijinalden alıntı: BSG Irkçılık hat safhada melee'lere ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar. tf ve ib meleeler için daha iyi
quote:Orijinalden alıntı: Demacia quote:Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth Hacı anlamadım vallaha. Yanlışlıkla mı yazdın? 1 yıllık kullanıcılar anlamaz kıps anlamak istiyorum anlatır mısın kardeşim? Merak ettim. Gerekirse pm at.
quote:Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth quote:Orijinalden alıntı: Demacia quote:Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth Hacı anlamadım vallaha. Yanlışlıkla mı yazdın? 1 yıllık kullanıcılar anlamaz kıps anlamak istiyorum anlatır mısın kardeşim? Merak ettim. Gerekirse pm at. yav eskiden sadece tiamat vardı herkese alınıyordu. etrafa damage atıyordu. şimdi ranged herolar hydra alamıyor. melee herolar da runaan.
Eldivenimiz vardı eskiden yeşil yeşil. Mis gibi alırdık. Nereye gitti o. O neredeyse Warwick de oradadır şimdi. özlüyor insan
quote:Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter Eldivenimiz vardı eskiden yeşil yeşil. Mis gibi alırdık. Nereye gitti o. O neredeyse Warwick de oradadır şimdi. özlüyor insan Force of Nature, Heart of Gold, Malady
quote:Orijinalden alıntı: Demacia quote:Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter Eldivenimiz vardı eskiden yeşil yeşil. Mis gibi alırdık. Nereye gitti o. O neredeyse Warwick de oradadır şimdi. özlüyor insan Force of Nature, Heart of Gold, Malady FoN ne güzel ablamızdın sen
quote:Orijinalden alıntı: W quote:Orijinalden alıntı: Demacia quote:Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter Eldivenimiz vardı eskiden yeşil yeşil. Mis gibi alırdık. Nereye gitti o. O neredeyse Warwick de oradadır şimdi. özlüyor insan Force of Nature, Heart of Gold, Malady FoN ne güzel ablamızdın sen RAAARGGH ulan ayaklanalım riotu basalım. her sezon en güzel eşyalar bizi terk ediyor. yakında trinity force ya da bloodthirster giderse şaşmayın
quote:Orijinalden alıntı: blca RİP madreds bloodrazor hearth of gold, adını unuttuğum şimşek çaktıran okumuz, ki şimdiki statik onun yanında halt etmiş. Locket. En basitinden eski warmog
tüm paramızı verip oyuna ruby crystal ile başlardık 4-5 minion keser 375 yapar hemen gidip hog alırdık
quote:Orijinalden alıntı: Demacia quote:Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth quote:Orijinalden alıntı: Demacia quote:Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth Hacı anlamadım vallaha. Yanlışlıkla mı yazdın? 1 yıllık kullanıcılar anlamaz kıps anlamak istiyorum anlatır mısın kardeşim? Merak ettim. Gerekirse pm at. yav eskiden sadece tiamat vardı herkese alınıyordu. etrafa damage atıyordu. şimdi ranged herolar hydra alamıyor. melee herolar da runaan. Üzüldüğün şeye bak bro. Takma kafana jayce al bi hydra bi runaan takılırsın ^^