şöyle düşün,beraber oldun ve ayrıldın,benim beraber olmak istediğim ama olamadığım(başkasıyla beraber olduğundan mütevellit)bir kız var,sen beraber olup ayrılmışsın ve her güzel şeyin sonu gibi bu da bitmiş,bende o bile olmadı...bundan dolayı şükret bence
unuttum sayılır
üzülmeye ağlamaya değmez hiç kendini tüketme onunla ilgili her şeyi yok et tek kalma ortamlara gir çık yeni insanlar tanı elbet senin içinde mutlaka biri var benimde başıma geldi boşver üzülmeye değmez nerdeyse hepsi aynı bunların
evet aynı bugün ögrendin aklı başında kız kalmamış
civi çiviyi söker yeni bir tane bul ondanda ayrıl, sonra bir tane daha bul onuda bırak. işte artık hangi birine üzülcen, hangini hatırlıcan. üzerinede çak bir 70 lik, jileet. işte oldun sıfır kilometre
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
Hiç boşuna uğraşma dostum.
Bende senin durumundayım.
" 2 YIL " oldu hala herşey dün gibi ve aklımdan gitmiyor.
Unutmakta istemiyorum unutursam yaşadığım güzel günlere yazık olacak.
gel desen gelirdim...
gittiğin uzak bendim
Malesef aynı duruma bende düştüm 2 sene benim icin intihar eden kız birden bire ailesi yüzünden beni terk etti ve hicbi acıklama yapmadan çekti gitti.. 6 ay oldu ne sesini duydum nede kendisini gördüm onu bulmak icin heryolu denedim cicek gönderdim evlerine arkadasları ile konusturdum sevmiyorum onu bıraksın pesimi demis.. Yapıcak bisey yok mecbur unutmalısın.. Ben unuttummu hayır unutamadım unutamıyorum ben cok sevmistim..
Zaman
benim unutmam 5 yıl sürdü hala tam unutmus değilim baktıgım görmek istediğim her insanda her sevgide onun gölgesini arıyorum
aşk acısı çekmek ne kadar güzeldir yaa.aynı durumda bende ayrıldım.sevgilim bana hiçbişiy demeden ortadan yokoldu.telefonlarıma çıkmadı.msjlarıma cevap gelmedi.ilk başlarda bir iki agladım filan.sonra alıştım.yeni meşguliyetlet buldum kendime.arkadaş ortamı da yardımcı oldu.unutmadım ama alıştım.şimdi tatlı ve özel hatıralar hepsi benim için.ve yıllar sonra tekrar karşılaştıgımızda artık çok geçti.çivi çiviyi söker diyorlarya.aslında yanlış.insan daha büyük hatalar yapıyor.dönüşü olmayan hatalar.yinede acı da olsa tatlı da olsa keşke o yaşlarda olsamda;aşkı yeniden yaşasam.o zamanlar kıymetini bilmiyorz çünkü.
ayrılma sebebini ögrendim eski sevgilisi bunu aldatmışdı 3 kızla beraber halen onu seviyormuş unutamammış ondan ayrıldı
ama Allaha bin şükür kurtuldum öyle bir insandan
2 yıl beraber olduk cok şeyler yaşadık acı tatlı ailesi falanda izin vermişti birden bire ayrıldı. unutmak istemiyorum anılarla mutluyum hala onu düşünüyorum hiç değilse aşık olmamayı ögrendim kalbime artık BEN hükmediyorum o bana hükmetmiyor.Sadece mantık yapmak istediğim şeyi yapiyorum kalbimin istediğini değil. Aşk belirtileri Delilik Belirtileri ile bukadar benzeyeceği ömrümde aklıma gelmezdi yaşadık ve hastalıktan kurtuldum.
quote:
Orjinalden alıntı: :.Batsu.:
2 yıl beraber olduk cok şeyler yaşadık acı tatlı ailesi falanda izin vermişti birden bire ayrıldı. unutmak istemiyorum anılarla mutluyum hala onu düşünüyorum hiç değilse aşık olmamayı ögrendim kalbime artık BEN hükmediyorum o bana hükmetmiyor.Sadece mantık yapmak istediğim şeyi yapiyorum kalbimin istediğini değil. Aşk belirtileri Delilik Belirtileri ile bukadar benzeyeceği ömrümde aklıma gelmezdi yaşadık ve hastalıktan kurtuldum.
aynen çok haklısın arkadaşım çokk haklısın DEYMEZ
2.5 yıl bi kızla çıktım, ayrılmadan 1-2 ay önce başkasıyla çıkmaya başlamış ben bunu öğrendim ve ayrıldık o akşam 2 bira devirdim ertesi sabah ne kızı düşünüyorum nede yaşadıklarımı. arkadaşlarım bana ruhsuz diyolar ve bu yüzden kendimi seviyorum. hayatta üzülmemek için ruhsuz olucan arkadaş.
Kızların geneli böyle abicim helede ist ankara ve dogu tarafı emin olun türkiyede Kızların En dürüst ve en bozulmamış Kızmı izmirde varsa aksini idda eden tartışalım izmirin kızları DAHA düzgün DAHA dürüst Ve en azından aldatmıyor ve SAdık
İst de kızlar Hemen havalara gireninden Tut para için senle çıkanına kadar herşey var yalansa yalan diyin gerçekler acıdır
ha demiyorum ist de düzgün kız kalmamış diye vardır elbet istisnalar
hiç değilse kafam rahat tınlamiyorum bazı şeyleri hiçte böyle arebesk müzik falan dinlemedim onu düşünerek içki sigara kullanmam giden gitmiştir gittiyse bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir diye bi söz var umrumda değil aramam sormam herkes kendi yoluna artık hayatımda kadın sevgisi yok sadece işimi görürüm. türk kızlarının hepsi aynı bende onları BİR OBJE OLARAK GÖRMEYE BAŞLADIM.Cünkü Akılları reşit değildir heleki aşk konusunda. en iyisi yabancı kızlar anlayışlı daha duygusal insanı peşinden koşturmaz insana insan gibi değer verirler. cok türk sevgilisi olan yabancı tanıyorum gayet memnunlar. hatta tanıdıgım var kanadadan geliyor herşeyi birakip burda evleniyor falan filan. değer veriyor sana yabanci millet türk kızı öylemi kovalasın bırak banane ne halin varsa gör nereye istersengit. ya neden bu forumda küfür yasak ya cok güzel bi lafim var diyemiyorum malesef. unutursun kafana takma alkol falan alma abuk subuk turkce sarki dinleme eğer daha önceden dinliyosan dinle ama yabancı dinliyorsan yabancıya devam et. git crysis oyna dhye gir konu ac post bırak falan filan git gez eğlen lalelideki rus kızlarına iş ol bedavaya getirebilirsin iyi laf yapabilirsen tabi vodka istiyolar.Hadi durma git eğlenmene bak artık düşünecek tek şeyin ailen ailenden cok sevdigin kız seni birakip gitmiş olsa bile ailen yaninda hic aklına bile getirme istiyosan getir gitsin başkası ile cıksın ama ailen hep senin yanında yapicagin işleri kendi hayatından cok aileninkinide etkileyecek . aileni üzecek şeyler yapma herkes gibi takıl yaşa hayatını eğer bir gün evlenmek istersen kapalı falan filan helal süt emmiş birini bulursun kader kısmet meselesi o senin için hayırlı olmayacakmış demek.Az Sektir Hayat gez eğlen onsuzda güzel bi hayat yaşayabilirsin aşık olmamayi ogren.
quote:
Orjinalden alıntı: :.Batsu.:
hiç değilse kafam rahat tınlamiyorum bazı şeyleri hiçte böyle arebesk müzik falan dinlemedim onu düşünerek içki sigara kullanmam giden gitmiştir gittiyse bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir diye bi söz var umrumda değil aramam sormam herkes kendi yoluna artık hayatımda kadın sevgisi yok sadece işimi görürüm. türk kızlarının hepsi aynı bende onları BİR OBJE OLARAK GÖRMEYE BAŞLADIM.Cünkü Akılları reşit değildir heleki aşk konusunda. en iyisi yabancı kızlar anlayışlı daha duygusal insanı peşinden koşturmaz insana insan gibi değer verirler. cok türk sevgilisi olan yabancı tanıyorum gayet memnunlar. hatta tanıdıgım var kanadadan geliyor herşeyi birakip burda evleniyor falan filan. değer veriyor sana yabanci millet türk kızı öylemi kovalasın bırak banane ne halin varsa gör nereye istersengit. ya neden bu forumda küfür yasak ya cok güzel bi lafim var diyemiyorum malesef. unutursun kafana takma alkol falan alma abuk subuk turkce sarki dinleme eğer daha önceden dinliyosan dinle ama yabancı dinliyorsan yabancıya devam et. git crysis oyna dhye gir konu ac post bırak falan filan git gez eğlen lalelideki rus kızlarına iş ol bedavaya getirebilirsin iyi laf yapabilirsen tabi vodka istiyolar.Hadi durma git eğlenmene bak artık düşünecek tek şeyin ailen ailenden cok sevdigin kız seni birakip gitmiş olsa bile ailen yaninda hic aklına bile getirme istiyosan getir gitsin başkası ile cıksın ama ailen hep senin yanında yapicagin işleri kendi hayatından cok aileninkinide etkileyecek . aileni üzecek şeyler yapma herkes gibi takıl yaşa hayatını eğer bir gün evlenmek istersen kapalı falan filan helal süt emmiş birini bulursun kader kısmet meselesi o senin için hayırlı olmayacakmış demek.Az Sektir Hayat gez eğlen onsuzda güzel bi hayat yaşayabilirsin aşık olmamayi ogren.
haklısn bunu yapıyorum ayrıldım ve gerçekden daha mutluyum artık baglı oldugum bir kız yok hayatımı verdgiim bir kızda yok emin olabilirsinizki şuan mutluyum ve 1 hafta yada hiç bir düşüncesi kalmaz aklınızda
Kızların tanımını ben yapıyorum benim görüşümdür
Nankör Para göz(para için herşeyi yaparlar emin olabilrsinz) Dürüst Bİr kız görmedim hayatım boyunca kızlar erkekleri anlamazlar erkekler genel düşünür kızlar birşeye odaklanır ve onu düşünürler ve her zaman bir tartışma olur
ve son söz olarak arkadaşlar
HANİ DERLERYA DÜNYAYA 1000 KERE GELSEM YİNE SENİ SEVERİM DİYE ....DİYİL SEVMEK YANINDAN GEÇENİN A.*
Allah a cok sükür ayda 250den fazla kontur yemektense şimdi 250yi 3 ayda bile bitiremiyorum he afferin böyle sakin ol aveada olmasaydi dumandık ama sakin ol takicak bişeyin yok laf attıydı baktıydı acık giyindiydi falan tınlama aşağı kasım paşa diye bi laf var bizde fatihte oturuyoruz az bucuk gözüküyor halicte sahilde otururken geciyorum oraya aşağı kasım paşa diyorum hakikatttende kasım paşa abuk subuk şeyler yapiyim deme sevgiyi öldür göm cıkmasın üstüne beton at odun yanar külleri kalır o küllerde yok olur sonunda one night stand ci olmussundur ve mutlusundur. istiyorsan pmden msnni ver iyi kafani dagitirim yani psikolojiyi iyi bilirim.
benim sorunum yok zaten artık bazı arkadaşlar için devam ettiriyorum konuyu derdi olan varsa açsın bizde morel verelim ve destek olalım