Geçenlerde girilmeyecek bir sokaktan geçmiştim.Bunun üzerine 108 tl gibi bir ceza yedim.Polis sisteme işlerken sistem yavaş diye birde telefondan deneyelim dedi.Ama anlaşılan diğer makineden girdiği de sayılmış.Bir kural ihlali için 2 aynı miktarda ceza girilmiş.Gün yer ve tarihi herşeyi aynı.Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu.Buna nasıl ve nerden itirazda bulunabilirim?
Geçmiş olsun. Sehven yapılan hatalarda, direk ceza işlemini yapan trafik şubesine dilekçeyle başvurun.
quote:
Orijinalden alıntı: westberlin
Geçmiş olsun. Sehven yapılan hatalarda, direk ceza işlemini yapan trafik şubesine dilekçeyle başvurun.
Teşekkürler cevabınız için ama cezayı kesen şubeyi nasıl öğrenebilirim, ceza içeriğinde yer almıyor.
hun_ter
kullanıcısına yanıt
Şu İl Emniyet Müdürlüğü ya da Şu İlçe Trafik Denetleme diye yazması lazım. En kötü cezanın kesildiği adres yazar, hangi İle'e bağlıysa o adres oranın Trafik Şubesine başvurabilirsiniz. Eğer yaşadığınız şehirden farklı bir yerse, ikamet ettiğiniz İl'in trafik şubesiyle görüşün, yardımcı olacaklardır.
quote:
Orijinalden alıntı: westberlin
Şu İl Emniyet Müdürlüğü ya da Şu İlçe Trafik Denetleme diye yazması lazım. En kötü cezanın kesildiği adres yazar, hangi İle'e bağlıysa o adres oranın Trafik Şubesine başvurabilirsiniz. Eğer yaşadığınız şehirden farklı bir yerse, ikamet ettiğiniz İl'in trafik şubesiyle görüşün, yardımcı olacaklardır.
Malesef e-devletten baktığımda sadece cezanın girildiği il ve ilçe istanbul gözüküyor.Başka hiçbir şey yazmıyor.Mesela ben bu cezayı kadıköyde aldım, illa il emniyete mi gitmem gerek yoksa kadıköy ilçe emniyetten de yardımcı olabilirler mi? Bu arada teşekkürler hocam cevaplarınız için
O ilin trafik şubesine git iptal ederler birini.cezalar adrese postalanmadan işini hallet yoksa mahkeme ile iptal ettirmek zorunda kalabilirsin.
Çok benzeri başıma gelmişti. Mükerrer cezaya giriyor ve hemen iptal ederler. İlçe trafik şubeye gidip söylemen yeterli. Bir dilekçe sadece.
hun_ter
kullanıcısına yanıt
Normalde ceza iptali için mahkemeyle uğraşmanız gerekirdi ama sizinkisi mükerrer ceza, sehven yazılmış. İstanbul'da herhangi bir Trafik Şubeye gitmeniz yeter.
Teşekkürler arkadaşlar güzel cevaplarınız için, bugün dediğiniz gibi en yakın ilçe emniyete gidip, fazla yazılan cezayı sildirttim.Daha cezanızda sistemde gözükmüyor ama %25 indirimden yararlanmak içinde erkenden ödemek istiyorsanız.
vergi dairesi sitesinden tutanak no nuzu girerek borcunuzu ödeyebiliyormuşsunuz.(Tutanak no yu gittiğim ilçe emniyette öğrendim) Tekrardan cvplarınız için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme